Avaaz och Extinction Rebellion vill eliminera klimatskeptiker på YouTube

publicerad 24 januari 2020
- av NewsVoice
Extinction Rebellion, 2019,Vancouver, Canada. Foto: Margarita Young. Licens: Shutterstock (ID: 1574654236), redaktionell.
Extinction Rebellion, 2019,Vancouver, Canada. Foto: Margarita Young. Licens: Shutterstock (ID: 1574654236), redaktionell.
Extinction Rebellion, 2019,Vancouver, Canada. Foto: Margarita Young. Licens: Shutterstock (ID: 1574654236), redaktionell.

De Soros-finansierade lobbygrupperna Avaaz och Extinction Rebellion försöker tysta klimatskeptiker på YouTube. Avaaz som anses vara en vänstervriden grupp, publicerade en rapport den 16 januari som hävdar att YouTube tjänar pengar på “desinformation” och därmed vilseleder miljontals människor genom att ge klimatskeptiker en allt för framträdande roll. 

Avaaz har samma mål som Extinction Rebellion. Den senare försökte tidigare blockera entrén på Googles huvudkontor i London (de rödklädda aktivisterna i bild ovan) med kravet att YouTube, som ägs av Google, ska sluta gynna sk klimatskeptiker på videoplattformen.

Avaaz anses av kritiker vara en lobby-organisation som är förklädd till en ideell förening. Avaaz grundades av medel från organisationerna Res Publica och MoveOn, vilka båda finansieras av George Soros Open Society Institute.

Extinction Rebellion har politiska och finansiella kopplingar till banker och finansorgan som Goldman Sachs och Rockefeller Brothers Fund samt mångmiljardären George Soros och hans organ, uppger Australian Citizens Party i en analys.

Den amerikanska journalisten Sophia Narwitz skriver i en artikel för RT.com att Awaz aktivt söker upp annonsörer som tillåter sina reklaminslag förekomma i YouTube-videos som ifrågasätter den officiella klimathotsbilden. Målsättningen är att demonitize alltså stoppa reklamintäkter till YouTube-kanaler som identifierats som klimatskeptiska.

Nell Greenburg som är en kampanjchef på Awaaz hävdar att det inte handlar om att försöka censurera innehåll, men rapporten motsäger tydligt detta uttalande, anser Sophia Narwitz, vilket NewsVoice enkelt kan bekräfta.

“The official narrative is the only narrative and when it comes to the domination of others, these people want to be at the top.”

Awaaz-rapportens rekommendation till YouTube:

 • “Detox the YouTube Algorithm — The company must end its free promotion of misinformation and disinformation videos by extracting such videos from its algorithms, starting immediately by including climate misinformation in its borderline content policy.”
 • “Demonetize Disinformation — Add disinformation and misinformation to YouTube’s relevant monetization policies, ensuring such content does not include advertising and is not financially incentivized. YouTube should start immediately with the option for advertisers to exclude their ads from videos with climate misinformation.”
 • “Correct the Record — Work with independent fact-checkers to inform users who have seen or interacted with verifiably false or misleading information, and issue corrections alongside these videos.”

Rapporten: Why is YouTube Broadcasting Climate Misinformation to Millions? [sparad pdf]


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Nu börjar diskussionen bli intressant, jag tittade nyss på detta klipp.

  https://nyadagbladet.se/miljo/gretas-privata-sakerhetsvakter-knuffade-ivag-granskande-journalist/

  Tittar man på hur hela organisationen ser ut bakom Greta så förstår man ju att allt detta är organiserat på ett synnerligen sofistikerat sätt, hon har ju ett antal livvakter kring sig hela tiden och då inställer sig ju frågan vilka som hyr in dessa och betalar dem för detta. Legaliteten kring just detta går ju också att ifrågasätta.

  Analogt med hela hennes “projekt” om klimatet så är det ju helt klart väl organiserat och riggat, hennes knytning till AFA och Extinction Rebellion är ju helt klar väl dokumenterad och därmed faller ju misstankarna på vilka som ligger bakom detta på George Soros då han har dokumenterade knytningar till Rentzhog mfl samt att denne Soros finansierar ER.

  Den stora frågan blir då vilkens ärenden Soros springer, för ensam lär han ju inte vara. Soros bindningar till andra globalistiska finansintressen är dock lite svårare att i detalj få dokumenterade, hans partners vill nog inte skylta alltför öppet med sin agenda och passar det ju bra att “filantropen” Soros frontar då hans kontakter inom EU är synnerligen goda.

  Soros tal i Davos vid World Economic Forum häromdagen var ju ännu ett bevis för att Open Foundation och andra av de globala finansintressena är synnerligen störda på Donald Trump.

  Soros hävdar bla att USA börsens boom inte är bra, det märks klart att när Trump tagit befälet över USA:s ekonomiska utveckling så blir dessa globalister skitförbannade och gör nu allt för att få bort Trump. Titta bara på demokraternas envisa försök att få bort honom innan valet i November.

  Soros kallar också Italiens Salvini för en diktator, att han sätter sin tillit ungdomar runt om i världen som ett sätt att hindra de politiker dessa globalister vill störta.

  Nu kommer kopplingen till Greta och klimathysterin, den rörelsen är helt klart finansierad av Soros och hans kompisar.

  Min personliga åsikt är att Soros inte är vare sig vänster eller höger, han är bara en simpel globalist ibland många.

  Inte heller kunde han hålla sig från att kritisera Ungerns beslut att stoppa Soros försök att infiltrera deras utbildningsväsende.

  Men gubbjäveln håller på att bli ordentligt gaggig, så frågan blir vem/vilka som tar över när han trillar av pinn.

  https://www.facebook.com/bloombergbusiness/videos/1082923955403268/

  • Uppdaterad kommentar:

   Det är en delad uppfattning att Soros är hyperkapitalist med vänsteragenda (socialistisk, nymarxistisk) eftersom en vänsteragenda stödjer hans kapitalistiska målsättningar.

   Men visst är det en röra. Jag har dock fullt förtroende för att NV:s läsare har intelligensen att själva avgöra vad de ska tänka.

  • Greta Thunberg uppträder tillsammans med straffad gangster rappers.
   https://sputniknews.com/environment/202002171078332544-company-you-keep-greta-thunberg-buddies-up-with-convicted-gangsta-rapper/

   Praktiskt taget alla videor av den mystiska rapparen 1.Cuz, som alltid uppträder i en ansiktsmask, handlar nästan uteslutande med gängrelaterad brottslighet och narkotikahandel.
   Under Greta Thunbergs “Fridays for Future” -protest i centrala Stockholm delade den 17-åriga klimatalarmisten scenen med två rapartister som förhärligar brott. En av dem avtjänade till och med nyligen två års fängelse.

   Artisterna 1.Cuz och Greekazo är välkända inom Sveriges som spirande stjärnor och har miljoner visningar på både YouTube och Spotify. Båda artisternas texter och musikvideor handlar nästan uteslutande om gängrelaterad brottslighet, narkotikahandel och hat mot polis.
   Efter ”klimatstrejken” publicerade 1.Cuz en bild av sig själv från händelsen på Instagram där han står med armen runt den 17-åriga klimataktivistens axel.

   Fredagar för framtida samarbetspartner Isabelle Axelsson försvarade den omtvistade inbjudan och betonade att de vill ha individer som “når ut till allmänheten”. ”Vi anställer artister som vi tror kommer att nå människor och har något att säga. Det känns bra, saker kommer med. Vi har haft tio tusen deltagare på liknande evenemang, men nu är det färre på grund av februarivädret ”, sa Axelsson till Expressen.

   På scenen klagade Thunberg med sitt varumärkesskylt ”Skolstrejk för klimat” att den uppfattade klimatkrisen hanteras dåligt av makten och i stort sett ignoreras trots god forskning. ”Unga människor har strejkat för klimatet runt om i världen i nästan ett och ett halvt år. Klimatkrisen ignoreras fortfarande till stor del trots att forskningen är kristallklar. Det finns ingen förståelse för allvaret någonstans, som det verkar ”, sa Thunberg.

   ”Rätt, lyssna på vetenskapen”, twitrade en användare sarkastiskt och lägger ut ett fotografi av Thunberg och 1.Cuz. Trots att hon bara är en skolflicka med ett oroligt förflutna som involverar depression, ätstörningar och en mängd andra diagnoser inklusive Aspergers , har Thunberg samlat många utmärkelser och utmärkelser och ses allmänt som en kontrar tonårsikon, utan en veritabel klimatguru.

 • Här kan man tydligt se att psykiatrireformen har varit ett globalt misslyckande. Inte ens smink och flor kan dölja det totala vansinnet. Men det är bra att de spökar ut sig till bordslampor eftersom det blir så mycket enklare för normala människor att avfärda propagandan.

 • Det grundläggande tänket när man ska ta till sig data är att ha ett flera data att jämföra med.
  Dessa klimatmänniskor vill inte ha andra data att jämföra med, de är så fasta i sin övertygelse att de varken vill se, höra eller kommunicera om att jämföra andra data. Och det kommer att bli dyrt för oss.
  Dagens skola, tror jag, har en stor skuld i detta. De har inte fått lära sig att tänka själva.

  • Allt detta är förutplanerat och avslöjades bl.a. av Brock Chissholm 1953, när han som ordförande öppnade WHO för första gången. Googla hans namn +quotes och se vilka stollar som sitter på topp.

   • WHO är en del av FN och de utnyttjas därför permanent för att vara en del av Big Pharmas all olika projekt runt om i världen där FN finansierar WHO med pengar från olika lobbyorganisationer vilka finansierar en stor del av FN och till dem affilierade sk NGO:s.

    Vi måste som svenskar se till att gå ut ur FN snarast för att på så sätt kunna fatta våra egna beslut, vilka idag styrs av olika traktat och avtal upprättade av den genomkorrupta organisationen FN.

 • Lobbyism kan ta sig många olika former då den kommer till uttryck. Den huvudsakliga skillnaden är att en del av globalisternas företrädare, normalt iklädda kostym och slips, vant rör sig i de kretsar vilka de försöker styra och påverka för sina huvudmäns räkning.

  En annan kategori som också går sina huvudmäns ärenden är snöflinge-generationens alltmer militanta företrädare, de är så genomkorrupta att man utan att darra på manschetten promotar en psykiskt allvarligt sjuk och skolstrejkande 16 åring (läs Greta) att springa sina ärenden.

  Är man så gammal som jag är så inser man skillnaden mellan dagens försök till revolt då man tex jämför den med vad som hände i den sk 68-revolten.

  Idag finns absolut inget självständigt tänkande ibland dagens unga, de är ju vana att få allt serverat på silverfat, men det som skrämmer är att de på socialisters sedvanliga sätt låter sig korrumperas av vilka intressen som helst.

  Att frivilligt och med viss glädje gå i de globala finansintressenas ledband som lydiga knähundar bevisar bara hur korkade ungdomar har blivit, det råder ingen tvekan om att utvecklingen styrs av en ohelig allians mellan dessa socialistiska ungdomars aningslösa klimatskräck och den globala finanselit som de låter sig korrumperas av då de springer deras ärenden.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *