Bioelektrisk terapi fungerar för smärtlindring och rehab

publicerad 20 januari 2020
- TV Hälsa
Bild: Redaktören hittade en gammal “bioelektrisk apparat” på en loppmarknad i Stockholm. Foto: Torbjörn Sassersson.
Bild: Redaktören hittade en gammal “bioelektrisk apparat” på en loppmarknad i Stockholm. Foto: Torbjörn Sassersson.
Bild: Redaktören hittade en antik “bioelektrisk apparat” med okänd bakgrund på en loppmarknad i Stockholm. Foto: Torbjörn Sassersson.

FREKVENSMEDICIN. Medicin i form av elektricitet, så kallad bioelektronisk behandling har under de senaste 6-7 åren har forskningen visat vilka frekvenser som kan hjälpa till vid olika hälsoproblem.

Kroppens celler är elektriska och vid inflammation, skada och efter operation kan den normala frekvensen i cellen förändras eller sjunka. Frekvensen kan återställas med hjälp av bioelektrisk terapi, enligt teori och beprövad erfarenhet.

Tekniken fungerar genom att kroppens elektromekaniska system aktiveras och den behandlar också inflammatoriska sjukdomar, förbättrar cirkulationen hos diabetiker och minskar muskelatrofi vid inaktivitet. Behandlingen fungerar på ungefär samma sätt som smärtstillande medicin och har nästan inga biverkningar.

Frekvensterapi finns tillgänglig för effektiv naturlig smärtlindring, för akut och kronisk smärta, ont i ryggen, stela leder, återhämtning av inflammerad vävnad och…

Läs hela artikeln i TV Hälsa


Så här kan du stötta Newsvoice