“Experter” har gett Sverige förortskalifat med för många lågstatusmän

10

DEBATT. Yttrandefrihetens kärna är medborgarnas rätt att, utan rädsla och utan att straffas, kunna säga makthavarna ett sanningens ord. Det kan svenska medborgare inte längre göra, i varje fall om det rör sig om ”sanningar” som makten inte vill höra. Vår tids munkavle på ”sanningen” har ingenting med Sverigedemokraterna, Brexit eller Donald Trump att göra. Det är experternas tyranni.

Christer Nilsson - Foto: Johan Arvidsson
Christer Nilsson – Foto: Johan Arvidsson

Text: Christer Nilsson, historiker

Viktigast är nog att medierna inte längre utgör en kanal för folkets ”sanningar”, utan är förbehållna så kallade experter. Vanligt folk ska helst bara hålla tyst därför att politik och samhällsfrågor är svårt, något som folk inte begriper sig på.

Det som experterna hotar är demokratin

En ”sanning” som makthavare och experter talar tyst om är den sneda könsfördelningen i Västvärlden och värst är den i Sverige. Redan 2016 varnade i sin forskning professor Valerie Hudson i en artikel i GP för obalansen i könsfördelningen. Hur ser den ut just nu? Bland svenska 20-åringar går det 125 män på 100 kvinnor.

Hans Roslings beräkningar ligger nära dessa siffror.

I Kina som hade världen största obalans med sin ett-barns-politik (den ledde till att många flickfoster aborterades) gick det, när det var som värst, ”bara” 117 pojkar på 100 flickor i samma åldersgrupp. Nu har regimen lättat på lagstiftningen när man insett att detta skulle leda till ett demografiskt självmord.

Sverige har tagit emot stora mängder unga män med låg social status

Man behöver inte vara klärvoajant för att se detta illavarslande problem även i vårt land som har tagit emot så många ensamkommande unga män. Unga pojkar som inte har en chans till kvinnligt sällskap; det är män med lägst social status som blir ratade – när kvinnor har ett överutbud på män – och tvingade till ofrivilligt celibat.

De som inte blir valda riskerar att utveckla ett hat mot kvinnor och ta ut sin besvikelse genom våld mot kvinnor och våldtäkter. Priset tvingas nu Sveriges kvinnor och flickor samt deras anhöriga att betala, när hatet, oron och våldet pyr i de förortskalifat som växt fram genom Fredrik Reinfeldts och Stefan Löfvens försorg i förorter som Rinkeby, Brandkärr, Kronogården, Norrby och Vivalla mfl orter.

Text: Christer Nilsson, historiker

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

10 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
18 januari 2020 kl 01:33

Jag är inte helt säker. Tider utan tjejer är de lugnaste och mest harmoniska och leder ofta till insikter om man mediterar flitigt, likt Buddha och Jesus. Satt förresten inte Muhammed i en grotta och mediterade?

Ahmed mohamed abdi etc
Ahmed mohamed abdi etc
Gäst
15 januari 2020 kl 21:28

Snälla, kan du/ni (som kallar er västvärlden) ta hand om era politiker och speciellt utrikespolitiken med hjälp av era skyhöga utbildning och skyhöga statusen så att de lämnar i fred Mellanöstern och Afrika så att vi också får chansen att leva några dagar i våra hemländer. Sen slipper ni också se de låg utbildade migranterna på era gator.

R. Smith
R. Smith
Gäst
Reply to  Ahmed mohamed abdi etc
16 januari 2020 kl 07:39

Snälla, kan VI i Sverige, den EU & USA sluta spendera miljarder euro eller dollar eller kronor på HIV-behandling i Afrika, Sydamerika och Asien?Också på sjukvård och bygga hälsokliniker, utbildning och bygga skolor, små företagslån, mata de hungriga och ge vaccinationer till miljoner människor i Afrika och Mellanöstern (och resten av världen)? hmm ?? Så vi också får chansen att leva några dagar i våra hemländer att ta hand om vårt eget folk? Kanske skulle det finnas tillräckligt med pengar kvar här för att få bra hälsovård och pensionärer skulle inte leva under fattigdomsgränsen eller utstå försummelse i skit gamla folkhem

Om du hatar västerlänningar så mycket varför är du här?

Ahmed mohamed abdi etc
Ahmed mohamed abdi etc
Gäst
Reply to  R. Smith
16 januari 2020 kl 15:35

Det är klart att ni kan sluta spendera era pengar men jag fattar inte varför ni gör inte det bara. Säg inte för mänsklighetens skull, då blir jag ännu mer besviken på dig. Spara era Dollars och kronor och samtidigt dra därifrån på riktigt, då kommer freden per automatisk. Kanske inte 100% men mycket bättre än nuvarande situationen skulle jag lova dig. Sist var det Jesus som kämpade för guds och fredensskull och inte för sin egen skull. När freden kommer till hemlandet då är jag inte här längre bland skyhög utbildade människor.
” Hatar inte västerlänningar, snarare tycker synd om dem som är besatta av sina egna STORA ego”
Gör bara ingenting där nere.

Patrik
Patrik
Gäst
Reply to  Ahmed mohamed abdi etc
19 januari 2020 kl 20:14

Freden, hur många hundra år har inte muslimer stridit mot andra muslimer?? Dessa länder i Mellanöstern kommer aldrig skapa fred i sina länder, tyvärr.

Birgitta
Birgitta
Gäst
15 januari 2020 kl 13:16

Christer Nilsson säger ”Bland svenska 20-åringar går det 125 män på 100 kvinnor”. Man kan alltså fråga sig ”vem tar vem” när det kommer till framtida partnerval. Christer säger vidare att ”De som inte blir valda riskerar att utveckla ett hat mot kvinnor och ta ut sin besvikelse genom våld mot kvinnor och våldtäkter.”. Afghanistan utmärker sig som ett av världens mest kvinnofientliga länder. Om ensamkommande Afghaner, eller andra etniciteter hade stannat i sina kvinnofientliga hemländer hade de kanske haft större chans på att hitta en jämnbördig sexuell partner än i ett av världens mest högutvecklade, jämlika och ateistiska länder. I Afghanistan där kvinnor och män lever helt åtskilda blir fattiga pojkar utsatta för mäns sexualitet i form av Bacha baz. Vissa ensamkommande har fortsatt att praktisera liknande övergrepp på varandra i Sverige. Idag höjs allt fler röster i Sverige att, på religiösa grunder, börja separera flickor och pojkar i olika aktiviteter som på bussar, i klassrum och badhus m m. Om denna separation får lov att utvecklas så riskerar vi att få en förvärrad, institutionaliserad, situation med än fler sexuella övergrepp än vad vi har idag. Landet har importerat ett stort antal ensamkommande män; hitlockade i tron att de ska få ett bättre liv med möjlighet till familjebildning. Sociologisk forskning visar att kvinnor på ett generellt plan favoriserar en partner som har en ordnad ekonomi och gärna med en bättre utbildning. De ensamkommande männen utgör inte tänkbara ”äktenskapspartners” för inhemska kvinnor, särskilt inte med tanke på männens negativa kvinnosyn och ekonomiska, kulturella samt sociala utanförskap. Jag ser alltså små möjligheter för att ensamkommande män kommer att kunna bilda en familj med tanke på att majoriteten av alla kvinnor i landet har socialiserats till att ställa krav på frihet och emancipation. Mansöverskottet i landet är planerat. Staten och feminister har länge fört en aggressiv politik mot barnfamiljer och mot barnafödande. Genom ett underskott på kvinnor så minimeras risken för barnafödande. Barnskammen breder ut sig tillsammans med klimatskammen. Om man inga barn har så kan man delta i arbetslivet i högre utsträckning än att ”fjanta omkring hemma”. För att råda bot på sexnöden bland ensamkommande så kanske privata entreprenörer kan tillhandahålla bordeller med ”cybersex”? Den enda anledningen till att de ensamkommande männen är här, med politikernas stora välsignelse, är att de utgör en låglöne- och lågutbildad arbetskraft. Importen har inget med att Sverige skulle vara mer humanistiskt än andra länder utan… Read more »

Birgit Sjölander
Birgit Sjölander
Gäst
Reply to  Birgitta
20 januari 2020 kl 23:15

Tack Birgitta du svarade på min fråga.

Ahmed mohamed abdi etc
Ahmed mohamed abdi etc
Gäst
15 januari 2020 kl 02:37

Som en ensamkommande ung kille som bott i Sverige i nästan 10 år så kan jag intyga att det är mycket svårt att komma i kontakt med det svenska samhället öht och inte bara tjejer det handlar om. Det kan bero på att det svenska samhället har fördjupat sig allt för mycket på individualismen å andra sidan de killarna växt upp i ett helt annat samhälle som är motsatsen till det här samhället. där familje och omgivningen har lite större roll i deras liv och med mer kontakt och då hamnar man i nån slags dilemma strax efter att de anländer och får frågan att ” ska jag nu acceptera det nya samhället eller inte? ” vilket svaret är ofta ett nej pga rädslan och då överväger man att gå till den gamla och bekväma systemet/rutiner och någonstans där bildas det parallella samhället. (fråga inte mig att varför de inte åker tillbaka till hemlandet om de inte trivs bra här 🙂
De som håller på med våld och våldtäkt är det bara några i mängden som vill ta för sig i det grumliga vattnet och det är nästan alltid samma personer som dyker upp som borde tas i med hårdhandskarna men det vill man inte av en okänd anledning.

Birgit Sjölander
Birgit Sjölander
Gäst
Reply to  Ahmed mohamed abdi etc
20 januari 2020 kl 23:10

Bra skrivet Ahmed, en röst som har erfarenhet och överblick. Tyvärr var det redan på 70 talet när de flesta invandrare kom från t.ex Grekland, Tyrkiet mm. samma problem. Få svenskar öppnade sig för att vara i kontakt med de ” nya kulturer.” i Sverige pratar man mest om famljen men i länder söder om Skandinavien lever man familjen. Då jag själv är inte född i Sverige har jag inget svar på den frågan. Kanske kan en svensk svarar på detta fenomen.

Magnus Stenlund
Gäst
14 januari 2020 kl 22:59

Mer sant än det mesta. DN:s läsarkommentarer censurerar allt som är logiskt och bevisar sig självt om det inte har en källreferens. Den som utgår ifrån en sanning som alla vet men som inte går att bevisa, som t ex vilka det är som ligger bakom bomber och handgranatssprängningar censureras för spekulation. Och att komma med förslag till lösningar är att inte hålla sig till saken.

När det gäller mansöverskottet så hänger det förstås ihop med våldsamheterna. Skulle dessa män i alla fall kunna gå till prostituerade så vore det väl kanske ett sätt att desarmera situationen skulle jag gissa, och det vore intressant att höra en forskare göra en jämförelse mellan Sverige och Tyskland i frågan. Något mindre pk än att öppna statliga bordeller kan jag inte föreställa mig. Den politiker som vågar komma med det förslaget är värd en röst bara av det skälet…