Gula västarna i Frankrike inne på 62:a veckan i rad

publicerad 18 januari 2020
- av NewsVoice
Gula västarna i Frankrike, januari 2020. Foto: RT.com

NOTERAT. Det spelar ingen roll vad Macron vill, skriver RT. Franska folket protesterar regelbundet varje helg och är nu inne på den 62:a veckan i följd sedan november 2018. RT är en av de få kanaler som rapporterar medan de svenska medierna är i princip tysta. Förmodligen är den socialdemokratiskt styrda Regeringen livrädd för att det ska bli uppror även i Sverige.

Centrum för oroligheterna är som vanligt Paris och denna helg Gare de Lyon i den franska huvudstaden.

Emmanuel Macron “har helt diskrediterat sig själv mot det polisvåld som han inte har fördömt”, sa en gul väst till RT France.

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

 • I 40-50 talet var merparten av de urbaniserade medborgarna beroende av viktiga nyheter via medias skyltfönster, med per hand textade, och på lite håll läsbara sammandrag. I krigsåren stod det klungor framför de större dagstidningarnas skyltfönster. Tidningarnas omfattande arbete med dessa långa texter, medförde att nyheterna var koncentrerade och tämligen fria från annat jox. Politiskt vinklat förståss , men det fanns flera fönster. I dag dominerar PK , och det gäller mer och mer propagandan som även har raderknappen på den i Sverige tillgängliga webben. Vad som i dag finns, är i städer och många mindre orter, är tomma skyltfönster
  vidare har vi 12 volts batterier, 75 tums TV med nödvändig hård och njukvara att visa demonstrationerna i Frankrike, eller västvärldens övriga föräderier mot mänskligheten. Själv skulle jag ha presenterat ett med svensk text , verbalt nersaktat, vvalmöte i New Hampshare med Tulsi Gabbard . c:a 30 min innan frågestunden
  https://youtu.be/s-W9b-_K_Xo
  Anledningen till att jag vill ha detta med, är att så länge USA-s oljeinustrier och militärt industriella complex, med stöd av våra egna självutnämnda klanledare accepterar deras ledarskap i politiken, kan ingen demokrati vidareutvecklas . Vare sig i Sverige eller i resten av västvärlden. Vi kommer kollektivt att komma på efterkälken.

 • Snart i ett upptrappat gråzonsscenario nära dig. Men eftersom polisen nu vill sätta in militären får vi kalla oss “Skottsäkra Västarna”, då vi troligtvis även blir tvungna att bära just sådana. Sen får vi se vad som kommer först av alla potentiella hot mot Sverige av typen upplopp i förorten, ebola eller ryssen. Har vi otur blir det ett gäng ebolaryssar som löper amok i förorten och då kan precis vad som helst hända.

  • Ryssland är väl det sista land som vill komma till detta islam-infekterade land. De hade fullt upp i Tjetjenien att rensa upp efter Saudiarabernas överblivna jihadkrigare som krigat färdigt i Afghanistan efter att talibanerna tog makten. Numera hänger det gänget i Syrien och Irak fast de flesta är väl döda eller i Sverige i någon av utanförskapsområdena och lever på bidrag. Politiker i Sverige tycks tro att Sverige är en läcker frukt som bara väntar på att plockas medan sanningen är att Sverige är en skuldsatt nation på väg mot ett kaos och bankrutt.
   Upplopp i förorten kommer inte militären att användas till utan det är för att slå ner de svenskar som så småningom kommer att göra uppror mot regimen i Stockholm.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *