Likställde massmigration med invasion – fick 2 månaders villkorlig dom

publicerad 21 januari 2020
- av NewsVoice
Renaud Camus, 2019. Foto: eget verk. Licens: CC BY 2.0, Wikimedia Commons
Renaud Camus, 2019. Foto: eget verk. Licens: CC BY 2.0, Wikimedia Commons
Renaud Camus, 2019. Foto: eget verk. Licens: CC BY 2.0, Wikimedia Commons

Fransmannen och författaren Renaud Camus har fått två månaders villkorlig dom för att ha sagt att massinvandring till Europa representerar en “invasion”. Camus undvek fängelsevistelse genom att betala 1800 euro till två antirasistiska organisationer: SOS Racisme och LICRA.

Renaud Camus som är författaren boken The Great Replacement, dömdes för allmän uppmaning till hat eller våld på grund av ursprung, etnicitet, nationalitet, ras eller religion. Domslutet baseras på ett uttalande i november 2017 till det nationella rådet för europeiskt motstånd där Camus förklarade att: “invandringen har blivit en invasion”.

“Den irreversibla koloniseringen är en demografisk kolonisering, genom att befolkningen byts ut”, sa författaren och tillade, att “den etniska substitutionen, det stora folkutbytet, är den största händelsen i vår nation”.

Camus krävde också i sitt framförande ett “nationellt konsensus om motstånd” för att motsätta sig islamisering i en kamp för skydda vår gemensamma civilisation som är: keltisk, slavisk, germansk, grekisk-latinsk, judisk och kristen, menar Camus.

Den del av Camus tal som särskilt fick domarnas uppmärksamhet var när han talade om att “europeiska människor” ersätts. Camus sa bland annat att massinvandring är en substitution, en tendens att ersätta originalbefolkningen med en kopia, det autentiska med dess imitation, det sanna med det falska, mödrar med surrogatmödrar.

Trots att Frankrike lider svårt av rutinmässiga islamska terrorattacker som knappt ens längre uppfattas som nyheter längre och trots att många terrorister radikaliserats i moskéer straffas Renaud Camus för ett åsiktsbrott, förklarar Paul Joseph Watson som skriver för tidningen Summit News.

Signalen till Frankrikes befolkning är tydlig, kritisera inte den demografiska förändringen i ett land med fel ord (red anm).

Text: NewsVoice


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: Renaud Camus
  • Tror ni som jag att jakten på åsikter är i tilltagande runtom i EU??

    Jag frågar mig varför, kan det vara så att vi nu ser det ohämmade införandet av åsiktskontroll a la DDR, Kuba och Nord Korea??

    EU:s största problem just nu är otvetydigt några nationers envisa motstånd mot denna massinvasions agenda. Jag tänker då givetvis på Polen, Ungern och några andra nationer vilka själva levt under det förtryck och åsiktskontroll som Sovjetväldet tvingade på dem.

    Den som artikeln handlar om får nog ses som ett skyltfönsteroffer som pk-etablissemanget nu vill åskådliggöra, androm till varnagel.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *