Mike Adams: Mänskligheten har blivit katastrofalt korkad och suicidal

publicerad 12 januari 2020
- av NewsVoice
Mike Adams lanserar Brighteon.com - Foto: Mike Adams
Mike Adams, 2017 Foto: NaturalNews
Mike Adams, 2017 Foto: Natural News

DEBATT. Om du stoppar ner några möss i en stor låda med mycket mat och vatten kommer de att föröka sig tills lådan blir överfull och fylld med avföring. När maten tar slut börjar mössen döda och äta varandra tills hela populationen av möss kollapsar och dör.

Text: Mike Adams, Natural News, 7 januari 2020 | Originalets titel: “Humanity now “catastrophically stupid” as we enter the 2020s on a global suicide mission that will only end in collapse” | Översättning: Pia Hellertz

Idag i San Francisco skiter människor på gatorna. Vänstern firar det samordnade massmordet på människobarn, både ofödda och redan födda. Överallt i Amerika lemlästar föräldrarna permanent sina barns könsorgan i ”transgenderismens” namn. Droganvändning och självmord har ökat skyhögt och dagens ungdomar mår nästan genomgående eländigt, även om de låtsas må bra och låtsas vinna på sociala medier.

Även när den mänskliga civilisationen påskyndas mot ökande galenskap och självförstörelse får vi höra att svaret på allt detta är mer galenskap: Ta några läkemedel, rösta för en större regering, kriminalisera självförsvar, låtsas att män kan vara kvinnor, fira barnamord och så vidare. Dessa idéer får mössen i lådan att säga: “Hej, låt oss döda och äta varandra!”

Vi har nu gått in i 2020. Utifrån på de sätt saker och ting formas på kan det faktiskt förvandlas till decenniet med dåliga idéer, men bara för att visa hur galen och fruktansvärt korkade dagens mainstream-idéer är, tänk på följande exempel:

Haven är nu så kraftigt förorenade med plastavfall (och mikroplast) att fiskbeståndet kollapsar runt om i världen. Valar hittas döda med magen full av plast och det finns inget slut i sikte eftersom Kina och Indien – världens värsta förorenare – fortsätter att dumpa miljontals ton mänskligt skräp direkt i havet. När havets ekosystem kollapsar är inte mänsklighetens undergång långt borta.

En sittande kongressmedlem, Alexandria Ocasio-Cortez, tror bokstavligen att världen kommer att sluta om tio år om vi inte förbjuder alla förbränningsmotorer och återgår till jordbruksmetoder från 1700-talet som skulle leda till svält och en befolkningskollaps.

Vilda irrationella, kliniskt galna ”klimatförändringsaktivister” hävdar att koldioxid, den viktigaste molekylen för växttillväxt, livsmedelsgrödor och regnskogar, är ett ”förorenande ämne” som måste elimineras för att rädda planeten. I verkligheten, om den elimineras från atmosfären, skulle det leda till att hela den globala livsmedelsbanan kollapsar och orsakar en massutrotning som skulle få slut på människans civilisation. (Men det finns ett 16-årigt barn som skriker åt dig och hävdar att du har “stulit hennes framtid”, så all vetenskap, atmosfärskemi och logik är fördömd!)

Varje stad i Amerika samlar in allt giftigt mänskligt avföringsavfall och lätt industriavfall som släpps ner i avloppen, och som sedan “återvinns” som den giftiga grytan “biosolidgödsel” (“biosolids fertilizer”) som både säljs till medborgarna för användning i deras trädgårdar och till lokala gårdar för att dumpas på livsmedelsgrödor. Staden Milwaukee bränner faktiskt sin mänskliga skit och kallar det “Milorganite”, vilket låter som ett organiskt gödningsmedel. Det är faktiskt människans skit, komplett med alla bakterier, virus, läkemedel, hormoner, använda feminina hygienprodukter, kondomer och allt annat som Milwaukees folk spolar ner på toaletten. (Jag har lagt ut en hel film om detta som heter Biosludged på Biosludged.com.)

Universitet i Amerika driver nu verkliga “tankepolis”-campusprogram som uppmuntrar studenter att i hemlighet lyssna på privata konversationer och rapportera “intolerans”. Studenter och fakulteter genomför nu “show-rättegångar” på campus för saker som handlar om kritik mot vänstertyranni, abort eller transgenderismens galenskap. Eftersom allt detta pågår, intalar vänsterns autoritära talpolicy sig att de är de ”toleranta” som stödjer ”mångfald.” (Ja, de är så mentalt sjuka!) Till och med Wall Street Journal har lagt märke till detta och skrivit, “politisk korrekthet på campus har nått nivån av en perfekt Orwellsk begreppsförändring” (d.v.s. till ordens motsatser, min anm. PH).

Demokraternas ledande presidentkandidat, Joe Biden, har en son som är en kokainberoende, prostituerad-beroende (”prostitute-humping”) som samlade miljoner dollar i kickbacks (provision på inkomster?) från utländska företag som i själva verket hotades av Joe Biden själv. Åh, och han kan knappt hålla samman en mening utan att låta som en demenspatient. På något sätt kan inte demokraterna hitta en enda kandidat som inte är hjärnskadad eller galen. Den enda återstående vettiga demokraten verkar vara Tulsi Gabbard som förutsägbart anklagas för att vara en ”rysk agent” av Hillary Clinton, en av de farligaste, kriminella och korrupta politiska ”bag laides” i amerikansk historia.

Den genomsnittliga unga personen idag har praktiskt taget inga verkliga kompetenser i världen. De kan inte byta ett bildäck, plantera en trädgård eller rengöra ett gevär. Hela deras existens är insvept i den falska världen av Snapchat och sociala medier, där eländiga ungdomar låtsas vara lyckliga och rika genom att iscensätta falska “framgångs”-scener för att dela med sina falska vänner som också förfalskar sina egna liv för att försöka få mer falska följare. Det hela är en ond, självförstärkande cirkel av vansinne.

Det största och starkaste medieimperiet i Amerika – Disney, som nu äger Marvel, Lucasfilm, etc. – anklagas för att ha kört pedofilringar, samtidigt som de driver transgenderism och pedofili i kommande superhjältefilmer. Inom mycket kort kommer Disneys nya filmer tydligt att innehålla pedo-superhjältar som främjar människohandel och Trump-mord som heroiska handlingar för mänskligheten. Hollywoods underhållningskult har blivit så förvriden och självförstärkt att de inte ens kan se hur galna alla är jämfört med resten av samhället.

Ja, Drag Queen Story Hour är verklig. Bibliotek och skolor är värdar för håriga, uppklädda, pedofildömda män som lyser med sina könsorgan på små barn medan “progressiva” föräldrar ser på och hejar på mångfalden. Ja, de är alla psykiskt sjuka (både föräldrar och pedos).

Livsmedelsförsörjningen förorenas i allt högre grad med bly och aluminium, två giftiga metaller som stör den neurologiska funktionen och orsakar cancer, bensjukdomar och till och med mental försening. Vi har sett detta i vårt labb, där vi kör ICP-MS-analys av livsmedelsingredienser, och under de senaste tre åren har vi bara sett föroreningarna bli värre, till den punkt där vi nu måste avvisa 80% av de råvaror vi testar.

Den nya gröntvättade “vegan”-manin – “Impossible Burger” – är gjord av genetiskt modifierad soja som odlats i tidigare regnskogsområden som brändes till marken för att ge plats för sojaodling. Och det är tillverkat med många kemikalier som också är mindre hälsosamma. Det har också mindre användbart protein än vanligt nötkött och det ryktas att det innehåller höga nivåer av kvinnliga hormoner. På något sätt betyder veganism nu att äta bearbetad, genetiskt modifierad skräpmat. Och veganerna gläder sig!

Omedelbart efter det nyligen genomförda försöket med masskjutningen i en kyrka i Texas där beväpnade församlingsmedlemmar snabbt dödade skytten och därmed stoppade en massaslakt från att äga rum, fördömde demokraterna rätten att bära vapen och hävdade att beväpnade civila som bär vapen orsakar masskjutningar snarare än att det stoppar dem. Detta fullständiga övergivande av logik och förnuft är karakteristisk för den accelererande massa galenskaper som nu delas av vänstern, som inte kommer att vara nöjda förrän alla amerikaner är helt försvarslösa mot den våg av kriminella olagliga gäng som demokraterna uppmuntrar att översvämma den öppna gränsen.

Feminister som står upp för kvinnors rättigheter finner sig nu övergivna av vänstern, som ersatts av transgendermaffian som missbrukar och ogiltigförklarar kvinnor genom att låtsas att biologiska män kan tävla som ”kvinnor” i professionella idrotter (till och med i OS, vilket kommer att bli ett totalt skämt 2020 då män slår kvinnor i nästan alla kategorier av kvinnosporter). Vänstern i samhället delar en massvillfarelse som hävdar att människor magiskt kan förvandla sitt kön bara genom att vilja det.

De företagskontrollerade medierna tillverkar nu medvetet falska nyhetsberättelser för att skada Amerika och dess demokrati och deltar aktivt i ett olagligt kuppförsök mot en sittande president. Varje sista pelare i sann journalistik har övergivits och ersatts med “post-sanningens” era av falska nyheter från NYT, WashPost, CNN, MSNBC och alla andra på den radikala vänstern. (I Sverige kan vi väl räkna in DN, SvD, Expressen, Aftonbladet, SVT och SR, min anm. Pia).

Livsmedelsförsörjningen i Amerika har blivit mer giftig, mer knapp och mer bearbetad. Nästan ingen lagar mat hemma längre, utan man lever på restaurangmat, bearbetad skräpmat och genomgående sopor som knappt betecknas som mat. Sen undrar de varför de inte är friska.

I en era där hundratusentals amerikanska veteraner nu är hemlösa, lever på gatorna i Amerika och tigger om hjälp för sin mentala ohälsa eller egna bostäder, är vårt militära industrikomplex mycket mer intresserat av att eskalera kriget i Mellanöstern eftersom, naturligtvis, drone-attacker, kryssningsmissiler och bomber är “bra för affärer” om man är i vapenbranschen.

Vänstern, som tidigare var i krig med kristna och konservativa, har nu förklarat krig mot alla vita, alla män och vita kvinnor. Universiteten utesluter nu specifikt vita från många evenemang, och nästan alla filmer och TV-program beskriver nu vita män som förvirrade idioter eller onda skurkar som besegras av superstarka, läckra kvinnor som skriker åt männen och på något sätt besegrar dem i ”man-till-man”-strid . Det finns inga fler manliga hjältar i popkulturen. Män är dåliga, visste du inte det?

Amerikaners massmedicinering fortsätter att påskyndas när Big Pharma tar över Big Tech till den punkt där Google, Facebook, YouTube och nu Amazon.com mestadels fungerar som frontgrupper för läkemedelsindustrin. Nästan alla medicin- och vetenskapliga tidskrifter har tagits över av Big Pharma, till den punkt där ”vetenskapen” har blivit fullständigt korrumperad och förvandlats till ett totalt skämt, nästan helt och hållet förankrat i företagens vinster snarare än vetenskaplig verklighet.

De tekniska jättarna censurerar alla röster om sanning och förnuft medan de pumpar upp och synliggör alla röster som förmedlar galenskap och förstörelse. Detta är avsiktligt.

På väg mot en brutal samhällskollaps

Nästan ingen i Amerika är beredd på störningar. Man lever livet med förväntan om att elnätet alltid kommer att fungera, kranvattnet alltid fungerar och de kan alltid ringa 911 om något går fel. Dessa övertygelser är fullständiga bedrägerier vilka en dag (snart) kommer att avslöjas, vilket får de oförberedda att få panik. Det kommande kallas något skrattretande för ”zombie-apokalypsen”, men det är inte science fiction. Svältande, förvirrade massor av desperata, substansberoende människor liknar faktiskt zombier.

Globalistledare som Bill Gates argumenterar öppet mot mänskligheten och hävdar att avfolkning är det enda svaret för att lösa den långsiktiga hållbarheten. För att uppnå detta främjar globalistorganisationer som WHO och FN nationella vacciner som är spetsade med infertilitetskemikalier, särskilt i afrikanska länder där befolkningar länge har använts som mänskliga laboratorieråttor av västerländska företag.

På liknande sätt har vaccinindustrin utvidgat sin “Deep state”-operation och nu beställt tekniska jättar och onlineplattformar för att förbjuda alla röster som ifrågasätter säkerheten för vacciner, även när dessa vacciner innehåller neurotoxiska kemikalier som avsiktliga ingredienser. CDC betalar faktiskt komiker för att införliva pro-vaccin propaganda i sina Netflix-specialerbjudanden, och dödshot lanseras nu rutinmässigt mot biografer som vågar meddela att de kommer att publicera filmer som Vaxxed II.

https://www.youtube.com/watch?v=fHKBE_T5Ll8

Hollywood har tagits över av våldtäktsmän och pedofiler och de hävdar nu att pedofili är bra. Endast Ricky Gervais [1] och Dave Chappelle (en amerikansk ståuppkomiker och skådespelare, min anm. PH) har modet att yttra sig fritt. Alla andra har blivit stoppade och anpassats till vänsterlydnad. Var är George Carlin när vi verkligen behöver honom? [2]

Mänskligheten är i huvudsak på en kollisionskurs mot en total kollaps och vi lever bland dem som kommer att orsaka det. Vi lever i huvudsak i ett storskaligt galet dårhus, helt utan sans eller förnuft.

Märk mina ord: Det här slutar inte bra, men det kommer att ta slut.

Text: Mike Adams, Natural News

[1] Här refererar Mike Adams till Ricky Gervais inledningstal på Golden Globe – Ricky Gervais opening the Golden Globes – youtube.com/watch?v=fHKBE_T5Ll8

[2] George Carlin var en amerikansk ståuppkomiker, författare, samhällskritiker, och skådespelare – död 2008.


Så här kan du stötta Newsvoice

 • @Ingela
  När man befinner sig höger om högern skattepolitiskt, ex. vill ha mycket låg platt skatt, samt befinner sig höger om högern rent “konservativt”, ex. är sekteristiskt kristen, så blir allt på det politiska spektrumet givetvis “vänster”. Det gör att höger-högern framstår som galna.

  Men idag finns det alls inget socialpolitiskt “vänster” med något parti i kongressen eller Riksdagen. Alla är för finanskapitalets EU/USA. Ingen av dem driver ett Svexit eller USexit, ut ur frihandels-“race to the bottom”, mig veterligen.

  Mike Adams nämner den enda återstående vettiga demokraten, Tulsi Gabbard, som kan ses som en vettig form av socialpolitisk vänster.

  Varför gör han det? Jo. Hon är många av de traditionella konservativa saker som vänstern har lurats av mainstream-media att lägga på hyllan, i utbyte mot mutor och extrema hållningar som är tänkta att försvaga vänstern.

  Gabbard är ex. vänsternationell, patriotisk, fredlig, samt vill förbjuda USA:s maskopi med terrorister etc. Detta gillar inte det militärindustriella komplexet som äger mainstream-media och livnär sig på krigsförbrytelser.

  Gabbard och Sanders mörkas därför av mainsteam-media i USA, men de har folket med sig ändå. Alla har internet idag. Gabbard eller Sanders blir vinnare, tror jag.

 • Nu kommer jag att bli halshuggen, men hur är det “vänster” att kapitalet styr??
  Hur är det vänster med vapenindustrin?
  Nånstans så har han gått fel där.

  • Han skriver att vänstern har förklarat krig mot alla vita.
   I den mån som han har rätt så är det nog ett uttryck för att den vita medelklassen utgör en rival till den överrika oligarki som utgör monopolkapitalet.
   Det är från den vita medelklassen som oppositionella politiker med folktycke har störst sannolikhet att dyka upp. Därför vill den härskande klassen undergräva deras chanser genom att hetsa alla andra mot dom. När vänsterinriktade ställer upp på den hetsen så är dom till en del på samma sida som monopolkapitalet.

 • Jag har sagt det många gånger och jag säger det nu igen: vilken alternativ politisk konstellation som än vinner nästa val kommer INTE till ett dukat bord, de kommer till ett ofattbart kaos. Att städa upp i det kommer att få Herkules insats att verka blygsam. Det nuvarande ledarskiktet har givit begreppet augiasstall (=benämning på något som är vanvårdat och som kräver omfattande uppstädning eller omorganisation) ett helt nytt ansikte.

  Jag avundas inte de kommande statsministrarna och statsråden deras kolossala och svåra arbetsuppgifter. Men borde inte de nuvarande ställas inför riksrätt för högförräderi? (Högförräderi är enligt nu gällande svensk rätt brott mot rikets säkerhet i syfte att lägga landet under främmande välde. Begreppet innefattar alla typer av brottsliga angrepp på statens författning, statsöverhuvudets ställning och statens (alltså vårt) område.)

  • Olle Johansson har givetvis helt rätt när han skriver att det handlar om högförräderi. Ett land vars riksdag-regering först bestämmer att Sverige ska bli mångkulturellt, detta utan att nationens befolkning ens får medverka och debattera innan detta beslut! Nationens riksdag-regering gör sedan inte något för att hindra att kriminella invandrare tar över makten i bostadsområde efter bostadsområde! Där polisen, som ska uppbära lag och ordning, i stället beordras att blunda eller titta bort när dessa ligister i maskerad form misshandlar svensk befolkning, när skadegörelse av annans egendom får fortgå utan åtgärd, när stölder sker utan åtgärd framför ögonen på poliser, eller när svenska flickor blir våldtagna utan att våldsverkarna sätts i fängelse med lång strafftid och därefter utvisas på livstid.

   De amatörpolitiker som i många år har vanstyrt det en gång så fina och trygga Sverige till att bli ett land där helt andra intressen såsom droghandel, omskärelse, barngiftemål, hedersmord, sprängningar, skjutningar och andra galenskaper alltmer är vardagshändelser som bara ökar.

   Har svensken i val röstat för att det ska bli så här? Ingalunda! Därför måste de ansvariga straffas och det finns bara titeln högförrädare att sätta på dessa politiker.

   • Instämmer med Kalle H och Olle J och då i synnerhet om den uppsåtliga brottslighet som våra riksdagspolitiker ägnat sig åt i samband med de två senaste valen.

    Precis som Kalle påpekar så speglar inte regeringbildandet det valresultat som alla röstande tillsammans röstat fram.

    Att uppsåtligt sätta valresultatet ur spel är ett brott mot demokratins fundament och skulle som minst straffas enligt skalan om högförräderi.

    Decemberöverenskommelsen och Januariavtalet är två exempel på att vi behöver ett nytt system där vi som medborgare tar vårt ansvar på allvar som uppdragsgivare och där politiker och myndighetspersoner verkligen fås att förstå vilka mandat som givits dem och av vilka.

    Kanske Leifs och Hans sammantagna ambitioner kan vara ett steg på vägen??

    https://medborgarresan.se/

    https://www.youtube.com/channel/UCRMipUMP4KIaiIkQdqeuXLQ

  • Kristina, var är “svaren”?

   Den som inte vet att andliga texter är just andliga och “heliga” – för att textens inre eller esoteriska mening är Sanning missar allt. Den som läser (och tro sig “förstå”) andlig text utifrån dess yta, det exoteriska, som tex om Nya testamentet skulle vara en historiebok – har INGET alls förstått.

   De är istället vilseledda och vill gärna sprida sitt syndrom till en vidare krets, för att kunna inbilla sig själv att satanism inte är satanism, bara för att omgivningen förfallit dit ned, där man är själv…

   För läser man tex Bibeln och tror det är som att läsa skönlitteratur och historiebok… då är det inte ens heretisk religion man följer 😉

   Jag vill passa på att en tredje eller fjärde gång fråga pseudo kristna vad som menas med att “vår herre” korsfästes i Egypten.

 • Ni vänsterblivna tillfällighets-teoretiker, tro för allt i världen inte att “mänskligheten har blivit katastrofalt korkad och suicidal”, som artikelns titel påstår, av sig själv. Tillfälligheternas spel, bara! Näh, it’s by design och det satte igång för 3 500 år sedan, varav jag själv varit åsyna vittne under de senaste 75 åren, där de första 10, 11 åren även måste inräknas, trots att det är fråga om ett barns lyssnande på sin vuxna omgivnings ofta dramatiska diskussioner. Atombomber, gaskammare, Stalin, V-ettor och tvåor, Hitler, reaflygplan, [raderat ord], Berlin, luftbron, Koreakrig, samt bland oss själva, snorungarna på gården, där det utbyttes filmstjärne-bilder när vi tröttnat på att putta kula. Livet var på många sätt begriplig i sin logik, tämligen hårdhänt, men rak och öppen och stor frihet.

  En för många kännbar förändring kom några år in på 60-talet, kanske efter JFK:s bortkoppling. Vietnam-krig, korta kjolar, långt hår, hasch och plötsligt rullade en gigantisk vänstervåg in i landet, in i varje skrymsle, in i TV:n och tidningar. Sverige förändrades stort. Några år in på 70-talet kunde några klart se, att på längre sikt kommer det gå åt skogen. Men först behövdes 9/11. Ett grandiost självmål, som medelst sina konsekvenser och följdverkningar har urholkat all moral i Västvärlden och gjort vidare utveckling omöjlig för den Vite Kristne Mannen. Alltså, som artikelförfattaren säger: “Det här slutar inte bra, men det kommer att ta slut”. 68-vänstern som aldrig velat begripa Historia eller ens orkat sätta sig in i den, har m h a sina utopiska drömmar, låtit sig luras av krafter som dom inte velat genomskåda, p g a sin hybris och narcissism. Det är inte “Godhet” som behövs, utan Sanning.

 • Saxat från Leif Erlingssons blogg

  Stupiditetsteori

  Abdel-Masih Wazirs teorier om stupiditet i system handlar om att system inte kan förändra sig själva, då detta från systemets synpunkt innebär självmord. Förändringar av 2:a ordningen kan inte initieras av systemet självt. Endast förändringar av 1:a ordningen kan göras inom systemet.

  När så systemet blir alltmer irrelevant innebär detta att intelligensen hos systemets agenter, för den välinformerade och initierade betraktaren, till synes närmar sig den absoluta nollpunkten. När man trodde att den absoluta stupiditetens gräns var nådd, så överraskas man av nästa, och nästa under av oanade nivåer av stupiditet, som man tidigare inte kunde tro var möjlig. Systemets försvarare accelererar hela tiden i nya fantastiska rekord i jakten på intelligens lim 0!

  Det går dock mycket långt, innan sanningen blir uppenbar annat än för just den välinformerade och initierade betraktaren. Detta emedan stupiditet inte är dum. Den är expert på att fejka kompetens. Den är expert på att fejka förståelse. Den är expert på att fejka uppriktighet. Den är expert på att luras! Som Abdel-Masih Wazir påpekar, “Stupidity’s primordial survival talents; camouflaging, maneuvering, prevaricating” 8 Alltså att stupiditetens primära överlevnadstalanger är kamoflauge, manövrerande, undvikande.

  Gustave le Bons slutord i boken Massans psykologi från början av förra seklet.

  ”Det, som utgjorde ett folk, en enhet, ett helt, blir slutligen blott ett agglomérat af individer utan samhörighetskänsla, som möjligen ännu en tid framåt på konstladt sätt kan upprätthållas, men detta endast tack vare häfd och institutioner. —Civilisationen kan ännu någon tid förefalla lysande, tack vare en viss yttre glans, sekelgammalt arf,som ännu fortbestår, men i grunden är byggnaden murken och fallfärdig, och beröfvad sina forna stödjepelare, kullvräkes den af första storm. Att från barbariets mörker sträfva uppåt till civilisationens höjder, med blicken fäst på en i fjärran hägrande drömbild, därefter aftyna och dö, när drömmen förbleknat, detta är den lefnadsbana folken genlomlöpa.”

 • I den emotionella frekvensskala som tidigare visats på NV ser man vad frekvenser åstadkommer i livet. Allt under frekvensen “uttråkning” innefattas mer destruktion än konstruktion och därmed leder till undergång. Den s.k. vänstern (bättre kallad “lågstern”) ligger kring “lömsk fientlighet” och är tröskelvärdet till slutprocessen av liv vilket Mike visar ovan. Varje emotion har sitt exakta beteende!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *