Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Mike Adams: Mänskligheten har blivit katastrofalt korkad och suicidal

Opinion

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 12 januari 2020
- NewsVoice redaktion
Mike Adams lanserar Brighteon.com - Foto: Mike Adams

Om du stoppar ner några möss i en stor låda med mycket mat och vatten kommer de att föröka sig tills lådan blir överfull och fylld med avföring. När maten tar slut börjar mössen döda och äta varandra tills hela populationen av möss kollapsar och dör.

Text: Mike Adams, Natural News, 7 januari 2020 | Originalets titel: “Humanity now “catastrophically stupid” as we enter the 2020s on a global suicide mission that will only end in collapse” | Översättning: Pia Hellertz

Idag i San Francisco skiter människor på gatorna. Vänstern firar det samordnade massmordet på människobarn, både ofödda och redan födda. Överallt i Amerika lemlästar föräldrarna permanent sina barns könsorgan i ”transgenderismens” namn.

Droganvändning och självmord har ökat skyhögt och dagens ungdomar mår nästan genomgående eländigt, även om de låtsas må bra och låtsas vinna på sociala medier.

Även när den mänskliga civilisationen påskyndas mot ökande galenskap och självförstörelse får vi höra att svaret på allt detta är mer galenskap: Ta några läkemedel, rösta för en större regering, kriminalisera självförsvar, låtsas att män kan vara kvinnor, fira barnamord och så vidare. Dessa idéer får mössen i lådan att säga: “Hej, låt oss döda och äta varandra!”

Vi har nu gått in i 2020. Utifrån på de sätt saker och ting formas på kan det faktiskt förvandlas till decenniet med dåliga idéer, men bara för att visa hur galen och fruktansvärt korkade dagens mainstream-idéer är, tänk på följande exempel:

Haven är nu så kraftigt förorenade med plastavfall att fiskbeståndet kollapsar runt om i världen. Valar hittas döda med magen full av plast och det finns inget slut i sikte eftersom Kina och Indien – världens värsta förorenare – fortsätter att dumpa miljontals ton mänskligt skräp direkt i havet. När havets ekosystem kollapsar är inte mänsklighetens undergång långt borta.

En sittande kongressmedlem, Alexandria Ocasio-Cortez, tror bokstavligen att världen kommer att sluta om tio år om vi inte förbjuder alla förbränningsmotorer och återgår till jordbruksmetoder från 1700-talet som skulle leda till svält och en befolkningskollaps.

Vilda irrationella, kliniskt galna ”klimatförändringsaktivister” hävdar att koldioxid, den viktigaste molekylen för växttillväxt, livsmedelsgrödor och regnskogar, är ett ”förorenande ämne” som måste elimineras för att rädda planeten.

I verkligheten, om den elimineras från atmosfären, skulle det leda till att hela den globala livsmedelsbanan kollapsar och orsakar en massutrotning som skulle få slut på människans civilisation. Men det finns ett 16-årigt barn som skriker åt dig och hävdar att du har “stulit hennes framtid”, så all vetenskap, atmosfärskemi och logik är fördömd!

Varje stad i Amerika samlar in allt giftigt mänskligt avföringsavfall och lätt industriavfall som släpps ner i avloppen, och som sedan “återvinns” som den giftiga grytan “biosolidgödsel” (“biosolids fertilizer”) som både säljs till medborgarna för användning i deras trädgårdar och till lokala gårdar för att dumpas på livsmedelsgrödor.

Staden Milwaukee bränner faktiskt sin mänskliga skit och kallar det “Milorganite”, vilket låter som ett organiskt gödningsmedel. Det är faktiskt människans skit, komplett med alla bakterier, virus, läkemedel, hormoner, använda feminina hygienprodukter, kondomer och allt annat som Milwaukees folk spolar ner på toaletten. (Jag har lagt ut en hel film om detta som heter Biosludged på Biosludged.com.)

Universitet i Amerika driver nu verkliga “tankepolis”-campusprogram som uppmuntrar studenter att i hemlighet lyssna på privata konversationer och rapportera “intolerans”. Studenter och fakulteter genomför nu “show-rättegångar” på campus för saker som handlar om kritik mot vänstertyranni, abort eller transgenderismens galenskap. Eftersom allt detta pågår, intalar vänsterns autoritära talpolicy sig att de är de ”toleranta” som stödjer ”mångfald.”

Till och med Wall Street Journal har lagt märke till detta och skrivit, “politisk korrekthet på campus har nått nivån av en perfekt Orwellsk begreppsförändring” (d.v.s. till ordens motsatser, min anm. PH).

Demokraternas ledande presidentkandidat, Joe Biden, har en son som är en kokainberoende, prostituerad-beroende (”prostitute-humping”) som samlade miljoner dollar i kickbacks (provision på inkomster?) från utländska företag som i själva verket hotades av Joe Biden själv. Åh, och han kan knappt hålla samman en mening utan att låta som en demenspatient.

På något sätt kan inte demokraterna hitta en enda kandidat som inte är hjärnskadad eller galen. Den enda återstående vettiga demokraten verkar vara Tulsi Gabbard som förutsägbart anklagas för att vara en ”rysk agent” av Hillary Clinton, en av de farligaste, kriminella och korrupta politiska ”bag laides” i amerikansk historia.

Den genomsnittliga unga personen idag har praktiskt taget inga verkliga kompetenser i världen. De kan inte byta ett bildäck, plantera en trädgård eller rengöra ett gevär. Hela deras existens är insvept i den falska världen av Snapchat och sociala medier, där eländiga ungdomar låtsas vara lyckliga och rika genom att iscensätta falska “framgångs”-scener för att dela med sina falska vänner som också förfalskar sina egna liv för att försöka få mer falska följare. Det hela är en ond, självförstärkande cirkel av vansinne.

Det största och starkaste medieimperiet i Amerika – Disney, som nu äger Marvel, Lucasfilm, etc. – anklagas för att ha kört pedofilringar, samtidigt som de driver transgenderism och pedofili i kommande superhjältefilmer.

Inom mycket kort kommer Disneys nya filmer tydligt att innehålla pedo-superhjältar som främjar människohandel och Trump-mord som heroiska handlingar för mänskligheten. Hollywoods underhållningskult har blivit så förvriden och självförstärkt att de inte ens kan se hur galna alla är jämfört med resten av samhället.

Ja, Drag Queen Story Hour är verklig. Bibliotek och skolor är värdar för håriga, uppklädda, pedofildömda män som lyser med sina könsorgan på små barn medan “progressiva” föräldrar ser på och hejar på mångfalden. Ja, de är alla psykiskt sjuka.

Livsmedelsförsörjningen förorenas i allt högre grad med bly och aluminium, två giftiga metaller som stör den neurologiska funktionen och orsakar cancer, bensjukdomar och till och med mental försening.

Vi har sett detta i vårt labb, där vi kör ICP-MS-analys av livsmedelsingredienser, och under de senaste tre åren har vi bara sett föroreningarna bli värre, till den punkt där vi nu måste avvisa 80% av de råvaror vi testar.

Den nya gröntvättade “vegan”-manin – “Impossible Burger” – är gjord av genetiskt modifierad soja som odlats i tidigare regnskogsområden som brändes till marken för att ge plats för sojaodling. Och det är tillverkat med många kemikalier som också är mindre hälsosamma.

Det har också mindre användbart protein än vanligt nötkött och det ryktas att det innehåller höga nivåer av kvinnliga hormoner. På något sätt betyder veganism nu att äta bearbetad, genetiskt modifierad skräpmat. Och veganerna gläder sig!

Omedelbart efter det nyligen genomförda försöket med masskjutningen i en kyrka i Texas där beväpnade församlingsmedlemmar snabbt dödade skytten och därmed stoppade en massaslakt från att äga rum, fördömde demokraterna rätten att bära vapen och hävdade att beväpnade civila som bär vapen orsakar masskjutningar snarare än att det stoppar dem.

Detta fullständiga övergivande av logik och förnuft är karakteristisk för den accelererande massa galenskaper som nu delas av vänstern, som inte kommer att vara nöjda förrän alla amerikaner är helt försvarslösa mot den våg av kriminella olagliga gäng som demokraterna uppmuntrar att översvämma den öppna gränsen.

Feminister som står upp för kvinnors rättigheter finner sig nu övergivna av vänstern, som ersatts av transgendermaffian som missbrukar och ogiltigförklarar kvinnor genom att låtsas att biologiska män kan tävla som ”kvinnor” i professionella idrotter.

Vänstern i samhället delar en massvillfarelse som hävdar att människor magiskt kan förvandla sitt kön bara genom att vilja det.

De företagskontrollerade medierna tillverkar nu medvetet falska nyhetsberättelser för att skada Amerika och dess demokrati och deltar aktivt i ett olagligt kuppförsök mot en sittande president. Varje sista pelare i sann journalistik har övergivits och ersatts med “post-sanningens” era av falska nyheter från NYT, WashPost, CNN, MSNBC och alla andra på den radikala vänstern.

Livsmedelsförsörjningen i Amerika har blivit mer giftig, mer knapp och mer bearbetad. Nästan ingen lagar mat hemma längre, utan man lever på restaurangmat, bearbetad skräpmat och genomgående sopor som knappt betecknas som mat. Sen undrar de varför de inte är friska.

I en era där hundratusentals amerikanska veteraner nu är hemlösa, lever på gatorna i Amerika och tigger om hjälp för sin mentala ohälsa eller egna bostäder, är vårt militära industrikomplex mycket mer intresserat av att eskalera kriget i Mellanöstern eftersom, naturligtvis, drone-attacker, kryssningsmissiler och bomber är “bra för affärer” om man är i vapenbranschen.

Vänstern, som tidigare var i krig med kristna och konservativa, har nu förklarat krig mot alla vita, alla män och vita kvinnor.

Universiteten utesluter nu specifikt vita från många evenemang, och nästan alla filmer och TV-program beskriver nu vita män som förvirrade idioter eller onda skurkar som besegras av superstarka, läckra kvinnor som skriker åt männen och på något sätt besegrar dem i ”man-till-man”-strid . Det finns inga fler manliga hjältar i popkulturen. Män är dåliga, visste du inte det?

Amerikaners massmedicinering fortsätter att påskyndas när Big Pharma tar över Big Tech till den punkt där Google, Facebook, YouTube och nu Amazon.com mestadels fungerar som frontgrupper för läkemedelsindustrin.

Nästan alla medicin- och vetenskapliga tidskrifter har tagits över av Big Pharma, till den punkt där ”vetenskapen” har blivit fullständigt korrumperad och förvandlats till ett totalt skämt, nästan helt och hållet förankrat i företagens vinster snarare än vetenskaplig verklighet.

De tekniska jättarna censurerar alla röster om sanning och förnuft medan de pumpar upp och synliggör alla röster som förmedlar galenskap och förstörelse. Detta är avsiktligt.

På väg mot en brutal samhällskollaps

Nästan ingen i Amerika är beredd på störningar. Man lever livet med förväntan om att elnätet alltid kommer att fungera, kranvattnet alltid fungerar och de kan alltid ringa 911 om något går fel. Dessa övertygelser är fullständiga bedrägerier vilka en dag kommer att avslöjas, vilket får de oförberedda att få panik. Det kommande kallas något skrattretande för ”zombie-apokalypsen”, men det är inte science fiction. Svältande, förvirrade massor av desperata, substansberoende människor liknar faktiskt zombier.

Globalistledare som Bill Gates argumenterar öppet mot mänskligheten och hävdar att avfolkning är det enda svaret för att lösa den långsiktiga hållbarheten.

För att uppnå detta främjar globalistorganisationer som WHO och FN nationella vacciner som är spetsade med infertilitetskemikalier, särskilt i afrikanska länder där befolkningar länge har använts som mänskliga laboratorieråttor av västerländska företag.

På liknande sätt har vaccinindustrin utvidgat sin “Deep state”-operation och nu beställt tekniska jättar och onlineplattformar för att förbjuda alla röster som ifrågasätter säkerheten för vacciner, även när dessa vacciner innehåller neurotoxiska kemikalier som avsiktliga ingredienser.

CDC betalar faktiskt komiker för att införliva pro-vaccin propaganda i sina Netflix-specialerbjudanden, och dödshot lanseras nu rutinmässigt mot biografer som vågar meddela att de kommer att publicera filmer som Vaxxed II.

https://www.youtube.com/watch?v=fHKBE_T5Ll8

Hollywood har tagits över av våldtäktsmän och pedofiler och de hävdar nu att pedofili är bra. Endast Ricky Gervais [1] och Dave Chappelle (en amerikansk ståuppkomiker och skådespelare, min anm. PH) har modet att yttra sig fritt. Alla andra har blivit stoppade och anpassats till vänsterlydnad. Var är George Carlin när vi verkligen behöver honom? [2]

Mänskligheten är i huvudsak på en kollisionskurs mot en total kollaps och vi lever bland dem som kommer att orsaka det. Vi lever i huvudsak i ett storskaligt galet dårhus, helt utan sans eller förnuft.

Märk mina ord: Det här slutar inte bra, men det kommer att ta slut.

Text: Mike Adams, Natural News

[1] Här refererar Mike Adams till Ricky Gervais inledningstal på Golden Globe – Ricky Gervais opening the Golden Globes – youtube.com/watch?v=fHKBE_T5Ll8

[2] George Carlin var en amerikansk ståuppkomiker, författare, samhällskritiker, och skådespelare – död 2008.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq