Bianca Muratagic till Stefan Löfven: Vi köper inte dina sagor längre

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 18 februari 2020
- NewsVoice redaktion
Bianca Muratagic och Stefan Löfven. Montage: Newsvoice
Bianca Muratagic och Stefan Löfven. Montage: Newsvoice
Bianca Muratagic och Stefan Löfven (fiktiv). Montage: Newsvoice

DEBATT. Det är inte bara lögnerna. Det som stör mig är den mästerliga oförskämdheten och att du tror att du kan fortsätta med dina osanningar i övertygelsen om att ditt eget folk kommer att köpa dessa i evigheter.

Text: Bianca Muratagic

Vi, hederliga medborgare bespottas genom att betala världens högsta skatter samtidigt som vi har ett uselt försvar som kollapsar, man larmar om allvarlig brist på ammunition, slitna fartyg och flyg som inte får flyga, vården som bryts samman, brutala ungdomsrån som jämförs med krigsbrott, våldtäktsepidemi, hemlöshet och fattigdom som breder ut sig bland pensionärerna.

Ungdomsrånen beror inte på skattesänkningar. Pensionärerna hemlöshet beror inte heller på skattesänkningar. Våldtäkterna beror inte på mörker eller stora parker.
Vi är alla trötta på er arrogans och förminskandet av brottsoffrens lidande.

De numera katastrofala problemen som har sopats under mattan under åtskilliga år börjar lukta ruttet och beror främst på att en ledares ansvarslöshet och storhetsvansinne; där du liksom ditt parti istället för att agera, stärka försvaret och skydda gränser och ditt folk istället tog beslut att agera humanitär makt och valde att öppna gränser till ekonomiska migranter, män i majoritet och beviljade hundratusentals av dem med uppehållstillstånd.

En riktig ledares primära uppgift är att försäkra sig om att aldrig utsätta sitt eget folk och sitt land för hot och fara. Med överskott av män från kvinno- och demokratifientliga och primitiva kulturer där fundamentalism härskar och de som föraktar våra värderingar och livstil är det vi kvinnor, äldre, barn och djur som drabbas och offras först och före alla.

Idag bevittnar vi monstruöst våld mot samhällets svagaste. Parallellt med de eskalerande bombdåden och gängkrig som håller järngrepp om Sverige och som symboliserar er hyckleri och totala oförmåga att hantera integrationspolitik. Idag ser vi resultat av något politikernas låga förväntningars rasism har skapat.

Ni har valt makt före oss och nu väljer vi att vända er ryggen för alltid. När ni lever i era lyxbubblor fortsätter vi att betala med våra liv och egendom.

När FN larmar om att färre än 3 av 100 migranter är riktiga flyktingar predikar du om alla människors lika värde samtidigt som kvinnor och barn och de som är i asyl-och skyddsbehov aldrig någonsin får uppleva trygghet och fred samt sätta sin fot i Sverige. De fortsätter att dö i krig och förtryck samtidigt som asylbedragare lyxbehandlas av vår feministiska regering.

De som får åtnjuta frihet är extremister som vill utplåna oss och som ni förser med skyddat identitet, socialt och ekonomisk stöd.

Men trots all verklighet som vi vanliga medborgare får erfara i vår vardag har du och dina partikollegor mage att vilseleda och förödmjuka oss. Hur länge Stefan Löfven?

Text: Bianca Muratagic

Vill du stödja mig och mitt skrivande räcker det med att du delar mina texter.
Vill du göra mer än så swisha till: 072-7456555


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Samtidigt som den konfliktsökande svansen okritiskt jublar i kör, med fåtalet undantag så tycks vara ljug att Sveriges medborgare betalar världens högsta skatter. Evidens:
  Länder & Andel skatt:
  Tyskland 49%
  Frankrike 47%
  Sverige 43%
  Finland 42%
  Källa: https://www.ekonomifakta.se/Fakta/Skatter/Rakna-pa-dina-skatter/Jamfor-skatter-mellan-lander/

  Att vi har ett uselt försvar stämmer nog, med tanke på nerdragningar och satsningar på opatriotiska patriot-missiler. Ett modernt värnpliktsförsvar, med stor andel civilförsvar och hemvärn, har vi inte heller.

  Muratagic vill sänka skatterna, mer än vad EU-vurms-JÖK:en redan har gjort. Hur detta skulle bidra till att rädda vården, stoppa hemlöshet, eller stoppa fattigdom, framgår inte.

  Jag har ett förslag på hur vi kan få bort de rasistiska våldtäkts-gängen. Vi gör en Svexit och därefter delar vi på jobben solidariskt, utvisar våldtäktsmän, inför strikt sekularism och återinför kvarterspoliser! Visst kan vi skydda gränser! Det blir dessutom lagligt att göra om vi tar oss ut ur EU.

  Visst har vi primitiva kulturer i Sverige. De är för EU hela bunten. EU undergräver nationalstaten och dess självständighet, vilket leder i riktning oligarki, diktatur och kalifat.

  Det är EU-vurmare som har bjudit in den fundamentalism och den sekteristiskt drivna våldtäktskulturen, som riktiga flyktingar ofta har flytt. Det är EU-vurmare som föraktar våra svenska värderingar och vår svenska livsstil. Det är EU-vurmare som livnär sig på den konflikt som de skapar i vår svenska nation.

  Att alla som får åtnjuta frihet i Sverige är extremister som vill utplåna oss, är nog långt ifrån sanningen. Att de finns i stora mängder som ser ned på ”otrogna” är nog helt sant, med tanke på vilka individer som 7 av 8 riksdagspartier har valt att släppa in i landet.

  • Dennis, hoppas du har Alvedon eller annat smärtstillande till hands
   Tänker att du måste ha fått rejält ont i huvudet eftersom din kommentar ger starkt skäl för uttrycket; ”där slog du huvudet på spiken”.
   Helt riktig och klarsynt iakttagelse av dig

   • Beundransvärt, Helen, vilken suverän överblick du har…!

    – Du befinner dig, i och med din replik, också i kommentarsfältet… Konsekvens…?

    VETTIG – betyder ibland, för att inte, så att säga, göra självmål, att VETA att TIGA, eller hur?

 • Till den det berör, kanske dags att överväga att hålla sina “religiösa och sexuella” preferenser PRIVATA och koncentrera sig på att en gång för alla klä av elefanten i rummet och återigen kalla en spade för spade

 • Nja, Savalle ge inte upp så lätt. Det kan hända att du bara ser din egen version av Newsvoice då du kanske har en middle-man censur som senare öppnar med en mera önskvärd placering av dina inlägg. En teknik för desinfo som kanske inte ens TS kan styra oavsett säkerhetssystem och det kan komma att bli värre. Detta är ett informationskrig. Läser ofta dina väl uppbyggda kommentarer.

 • Självfallet vet Löfven och hans stab vilka som står för brottsligheten. De är inte dummare än svenska folket. Men Löfven har sänt ut signaler till människosmugglare att Sverige välkomnar folk som kan påstå att de kommer från vissa oroliga länder. Detta är anledningen till alla krumbukter från Löfven och hans stab. Skulle han svara ärligt så medför det ytterligare ifrågasättande av tidigare generösa invandringspolitik.
  S är inte ensamma till dagens situation. S var ivrigt påhejade av de flesta övriga partierna förutom SD. Dessa övriga partier har kommit alldeles för lindrigt undan för sin delaktighet. Istället för att stötta Löfven, som sitter i en svår situation med brottslighet, krisande kommuner och sjukvård etc., så passar övriga politiker på att fiska röster på Löfvens olycka.
  Nu måste Löfven göra allt för att lindra de politiska konsekvenserna av sitt tidigare löfte om fri invandring för att S-politikerna inte ska förlora sina överbetalda knapptryckarjobb i riksdagen efter nästa val.

 • To Whom It May Concern!

  Jag frågar mig vad som står bakom att just MINA kommentarer så ofta tagits bort i efterhand, aldrig släppts igenom, alternativt släppts fram först en lång tid efter det att jag skrivit dem.

  Det känns inte längre meningsfullt att fortsätta med att skriva kommentarer här på bloggen.

  Jag kan inte deltaga i någon debatt längre, eftersom den ofta flyttats över till någon nyare artikel, när min kommentar släppts fram efter noggrann förhandsgranskning.

  Jag förmodar att det är min kristna livsåskådning som gör mig ovärdig att få skriva på samma villkor som andra.

  Det blir i så fall den andra bloggen som jag lämnar efter att blivit diskriminerad på grund av min kristna tro.

  Det känns tråkigt, eftersom jag anser att båda dessa bloggar är mycket viktiga röster i en tom media-öken, i nästan total avsaknad av sann och värdefull information.

  Jag önskar alla bloggvänner allt väl och en god fortsättning på dagen – vilken dag det nu blir – som ni får ta del av min hälsning, om den nu går fram.

  Jag kommer att ibland skriva på bloggen hos Lars Bern, som respekterar mig och kristna inställning.

  Bye! / Savalle

  • Savalle, vad trist att höra. Jag kommer att sakna dina kommentarer !

   Sen önskar jag verkligen att du återvänder till den andra bloggen. Jag saknar dig där och det tror jag fler gör.
   Där tycker inte jag att kristna kommentarer cencureras , utan ordet är fritt, så att säga. Alla är inte troende där heller och bloggen är inte kristen, men jag har alltid kommit fram liksom flera andra.
   Jag kommer att följa dig hos Lars Bern, men tänk över om du inte kan komma tillbaka till oss ” du vet var “.

   Kram / eva-marie

  • Han är bra. Om allt det stämmer, och med bakgrund att påven 2013 avskrev immuniteten hos domare, regerings folk etc. vilket gäller alla företag, även Kingdom of Sweden AB, så är det rätt enkelt att kliva ur det bedrägliga “samhällskontraktet” som staten antager vi samtyckt till. Men det krävs som sagt att du vill och kan ta fullt ansvar för ditt eget liv. Legitimiteten hos svenska regeringen tycker jag är förbrukad flera gånger om.

 • Varför reta upp sig på svenskt politiktrams som förlorade sin legitimitet för 18 år sedan? Sluta avlöna de som för krig mot oss, avskriv din juridiska persona, din “slavidentitet” som staten äger, och bli med mänskliga rättigheter, bli fri för vi är fria. Vi människor har makten. Sluta vara distraherad, vår tid är begränsad, bygg ny modell i liten skala, gräv där du står tex. på by-nivå, bygg hållbart på riktigt. Skiftet har redan börjat!

  • Jpnorlin, är ännu en vilken refererar till “slavidentitet” samt att bygga ny modell i liten skala.

   Jag säger inte att du och andra från Det Fria Sverige har fel, men varför inte komma ut ur garderoben och ta en mer ärlig debatt??

   • J Norberg, jag processar all denna information om att inse mitt slaviska förhållande till systemet vi alla varit med och byggt upp. Det har tagit många år att tränga igenom och vänja sig vid att vi lever i upp-och-ner-vända-världen. Men jag kan verkligen se ljuset i tunneln. Känns inte riktigt som ämnet behöver bli en debatt, fakta är ju fakta, mer en belysning och förklaring. Är du verkligt frihetslängtande finns det inget som stoppar och då gör man vad man måste. En inre driver. Se nedan min kommentar också ang. video om slavkontraktet, verkar vara en bra informationskanal.

 • Mohamad Omar slår ännu en gång till med en synnerligen välskriven krönika i DGS, läs själva och fråga er sedan om inte svenskar är världens mest fega och kuvade folk.

  https://detgodasamhallet.com/2020/02/17/mohamed-omar-svennarna-ar-som-faderlosa-barn/#more-22995

  Jag släpper några bra citat som aptitretare:

  ”När vi är ute på stan och rånar, så krigar vi, vi krigar mot svenskarna!”

  ”Makt för mig är att svenskarna ska se på mig och lägga sig ner på marken och pussa mina fötter.”

  ”…svenskarna gör ingenting och de ger oss bara sakerna, de är så mesiga.”

  “I tretton år bodde jag i det ”utsatta” området Gottsunda utanför Uppsala. I samtal med unga män med bakgrund i Mellanöstern framkom det hur de såg på ”svennar”. Jag noterade att de behandlade varandra annorlunda sinsemellan än de behandlade ”svennarna”. Invandrarbakgrundstjejer med sjal visade man respekt. Mot svenskbakgrundstjejer hade man en annan attityd.”

  “I samtalen med killarna på min gård framkom att de såg på ”svennarna” som ”föräldralösa”, ett ord som användes var yatim. Det är arabiska och betyder faderlös. Jag frågade varför de såg på ”svennarna” som faderlösa eller föräldralösa. De sa eftersom ingen backar upp dem om något händer. Om du rånar en ”svenne” behöver du inte vara rädd för att någon ska hämnas. De har ingen som tar hand om dem. Därför är de som föräldralösa barn.”

  “Polisen kan inte göra något, förklarade de. För ”svennarna” måste prata, de måste vittne, och det vågar de inte. Särskilt inte om de bor i Gottsunda. Då kan de ju inte visa sig på gatan.”

  “Jag undrade vad som händer om man rånar en arab. De förklarade att då kommer hans kusiner att hämnas. Alla känner alla och det kommer fram vilka som rånade. De äldre i den rånades familj kan också kontakta de äldre i rånarens familj. Det blir aib, sa det. Aib betyder skam. De som rånade får skämmas och får dåligt rykte.”

  “Jag frågade varför de som rånar ”svennar” inte får skämmas. Därför att ingen är släkt med ”svennarna”. Ingen vet vilka de är. Deras äldre vet inte heller vilka rånarna är. De känner inte deras familjer och kommer inte ta kontakt med dem. ”Svennarna” har inte ens några äldre som bryr sig om dem. Återigen betonade de att ”svennarna” är yatim, faderlösa.”

  Kanske är det dags att beväpna sig om man bor i Sverige??

  • Ruskig vittnesbörd som ser ut att stämma helt med verkligheten. “Vi” har ju för länge sedan i god laglydig ordning lämnat  “milis-rättvisan” till polisen, vilka hade resurser  som vida översteg allas behov när jag växte upp i Stockholm på 1950-talet. Att döma av det inflyttade klanväldet har, väl beskrivet i dina citat ovan, kan det idag säkert krävas 100 ggr större polismakt än på 1950-talet. Hur mycket större är den, någon som vet? Att anledningarna ligger i massimmigration med högst begränsad integration och “hemspråkundervisning redan innan acceptabel  Svenska inlärts”  är naturligtvis de största anledningarna till fortsatt klankultur.  Dags att slopa alla straffrabatter och utvisa alla som begått brott med minst 6 månaders straffvärde utan hänsyn till den lilla promille som skulle kunna råka ut för dödsstraff i hemlandet, men som hela icke-utvisning- tjafset bygger på.

 • En välskriven krönika i min smak. Sen rent allmänt gällande lurendrejeri så är förutsättningen att man är intelligentare än den man försöker lura och ligger lögnen på förskolenivå är den extra förolämpande.

 • Jan Norberg 18 februari, 2020 at 07:29

  Nu satsar vi ännu mer på att få in de enda röster som Regeringen lyssnar på, människor med erfarenheter av förtryck, censur och våld. Människor från andra kulturer. Vi vet redan att Regeringen ger blanka fan i vad svenskar säger.
  Paradoxalt nog är det en mix av migranter och ett fåtal svenskar med mod som kommer att rädda Sverige från Regeringen, grovt kriminella och terrorister. Dessa tre destruktörer verkar ju samarbeta.

  /debattören Sassersson

 • Jag har inför Riksdagens förestående ställningstagande till de båda motionerna om tvångs-vaccinering av moderaterna Erik Ottosson och Åsa Coenraads botaniserat lite på Riksdagens hemsida.

  Där hittade jag en intressant video som jag gärna vill dela med mig av till er.

  Det är en av Regeringens alla stjärnskott som besvarar en fråga om de starkt tilltagande bombdåden i Sverige.

  Denne socialdemokratiske minister ger ett svar som fick mig att explodera i skratt!

  Missa inte detta efter lite drygt 6 minuter:
  https://www.riksdagen.se/sv/webb-tv/video/fragestund/fragestund_H7C120200123fs

  Ibrahim Baylan är Sveriges näringsminister med ett förflutet som energiminister, samordningsminister och skolminister…

  Tryggare kan ingen vara i vår svenska lilla skara med ministrar som ger uttryck för sådan storsint empati, eller hur?

  • Ja, jag tycker precis som Du. Alldeles lysande bra artikel av Bianca Muratagic. Stort tack !

 • Nu måste jag verkligen ta av mig kepsen för nu börjar Newsvoice verkligen framstå som en seriös kanal för det folkliga missnöjet med de senaste årens sanslösa politiska utveckling vi sett. Stort Grattis Torbjörn!!

  Alldeles oavsett om det är en tillfällighet eller ej så framförs nu i de två senaste artiklarna allvarlig och seriös kritik från invandrar-ättade människor från Jugoslavien och lägger man därtill Mohamad Omars senaste artikel så går det bara att dra en slutsats.

  Kommer man från en krigsdrabbad del av Europa och inte är tvättäkta muslimer under islam så inser man vid en jämförelse att hotet om krig och kaos närmar sig med stormsteg.

  Vad är det som gör att den ursvenska befolkningen inte ser samma faror närma sig snabbt??

  Är svenskar ett gäng fredsskadade sissys som fortfarande lever kvar i tron att något otäckt aldrig kan hända i Sverige, eller lever den socialistindoktrinerade svenska befolkningen i samma förnekelsebubbla som de maktmanipulerade politiker de styrs av??

  • ”Vad är det som gör att den ursvenska befolkningen inte ser samma faror närma sig snabbt”??
   Enkelt Jan,
   Socialisterna har tillsammans/med hjälp av de borgerliga lyckats med konststycket att skära av, klippa nästan alla våra förbindelser med det förflutna.
   Sveriges historia var det tänkt skulle börja med Olof Palme.
   Se den senaste SAS reklamfilmen!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *