Bianca Muratagic till Stefan Löfven: Vi köper inte dina sagor längre

publicerad 18 februari 2020
- av NewsVoice
Bianca Muratagic och Stefan Löfven. Montage: Newsvoice
Bianca Muratagic och Stefan Löfven. Montage: Newsvoice
Bianca Muratagic och Stefan Löfven (fiktiv). Montage: Newsvoice

DEBATT. Det är inte bara lögnerna. Det som stör mig är den mästerliga oförskämdheten och att du tror att du kan fortsätta med dina osanningar i övertygelsen om att ditt eget folk kommer att köpa dessa i evigheter.

Text: Bianca Muratagic

Vi, hederliga medborgare bespottas genom att betala världens högsta skatter samtidigt som vi har ett uselt försvar som kollapsar, man larmar om allvarlig brist på ammunition, slitna fartyg och flyg som inte får flyga, vården som bryts samman, brutala ungdomsrån som jämförs med krigsbrott, våldtäktsepidemi, hemlöshet och fattigdom som breder ut sig bland pensionärerna.

Ungdomsrånen beror inte på skattesänkningar. Pensionärerna hemlöshet beror inte heller på skattesänkningar. Våldtäkterna beror inte på mörker eller stora parker.
Vi är alla trötta på er arrogans och förminskandet av brottsoffrens lidande.

De numera katastrofala problemen som har sopats under mattan under åtskilliga år börjar lukta ruttet och beror främst på att en ledares ansvarslöshet och storhetsvansinne; där du liksom ditt parti istället för att agera, stärka försvaret och skydda gränser och ditt folk istället tog beslut att agera humanitär makt och valde att öppna gränser till ekonomiska migranter, män i majoritet och beviljade hundratusentals av dem med uppehållstillstånd.

En riktig ledares primära uppgift är att försäkra sig om att aldrig utsätta sitt eget folk och sitt land för hot och fara. Med överskott av män från kvinno- och demokratifientliga och primitiva kulturer där fundamentalism härskar och de som föraktar våra värderingar och livstil är det vi kvinnor, äldre, barn och djur som drabbas och offras först och före alla.

Idag bevittnar vi monstruöst våld mot samhällets svagaste. Parallellt med de eskalerande bombdåden och gängkrig som håller järngrepp om Sverige och som symboliserar er hyckleri och totala oförmåga att hantera integrationspolitik. Idag ser vi resultat av något politikernas låga förväntningars rasism har skapat.

Ni har valt makt före oss och nu väljer vi att vända er ryggen för alltid. När ni lever i era lyxbubblor fortsätter vi att betala med våra liv och egendom.

När FN larmar om att färre än 3 av 100 migranter är riktiga flyktingar predikar du om alla människors lika värde samtidigt som kvinnor och barn och de som är i asyl-och skyddsbehov aldrig någonsin får uppleva trygghet och fred samt sätta sin fot i Sverige. De fortsätter att dö i krig och förtryck samtidigt som asylbedragare lyxbehandlas av vår feministiska regering.

De som får åtnjuta frihet är extremister som vill utplåna oss och som ni förser med skyddat identitet, socialt och ekonomisk stöd.

Men trots all verklighet som vi vanliga medborgare får erfara i vår vardag har du och dina partikollegor mage att vilseleda och förödmjuka oss. Hur länge Stefan Löfven?

Text: Bianca Muratagic

Vill du stödja mig och mitt skrivande räcker det med att du delar mina texter.
Vill du göra mer än så swisha till: 072-7456555