C-vitamin är Kinas hemliga vapen mot coronaviruset

15
5532
Dr Richard Cheng. Foto: Drwlc.com

TV-HÄLSA. Varför går det inte att läsa i media att Kina använder höga doser C-vitamin för att förebygga och behandla mot COVID-19 coronavirus? Intravenöst C-vitamin har implementerats i Kina mot coronaviruset, rapporterar Andrew Saul. Även en norsk forskare i medicin rekommenderar C-vitamin.

Text: Birthe Storaker | Översättning: Madeleine Lidman | Redigering: Torbjörn Sassersson

Andrew Saul är medlem i Medical and Scientific Advisory Board och arbetar för International Intravenous C-vitamin Epidemic Medical Support Team. Ledaren för teamet är dr Richard Z. Cheng. Tre kliniska studier har påbörjats under de senaste veckorna där patienterna fick intravenöst C-vitamin mot COVID-19 coronavirus.

Dr Cheng anser att ensidigt fokus på vaccin och antiepidemiska läkemedel är fel och efterlyser en global debatt inom detta område. Tidig användning och tillräckligt stora doser med intravenöst C-vitamintillskott är viktigt för att stoppa sjukdomens utveckling, menar han. Cheng säger också att C-vitamin är mycket lovande som en förebyggande behandling och extra viktig vid behandling av döende patienter, där det inte finns några bättre behandlingsalternativ.

Norsk forskare i medicin rekommenderar också C-vitamin

Dr Dag Viljen Poleszynski
Dr Dag Viljen Poleszynski

Med stora doser menas så mycket som magen tål, vilket betyder flera gram per gång, så snart du får symptom som: feber, hosta, andnöd och andningssvårigheter.

Det bästa rådet för att ta kål på virus är att följa rekommendationerna från läkaren Robert F. Cathcart (1932-2007), som behandlat mer än 10,000 personer för olika infektioner. Han brukade rekommendera ett så stort intag var 4-6 timme att man blev lös i magen, men inte fick diarré, säger dr Dag Viljen Poleszynski till TV Hälsa.

Läs mer om hur du doserar C-vitamin för att förebygga och behandla coronaviruset


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
Prenumerera
Notify of
guest
15 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Marie
Marie
Gäst
4 mars 2020 kl 00:12

Information på nätet om C-vitamin som botemedel eller lindring tas bort och stoppas. Nu mejlar Avaaz ut och ber folk att bli “Whats up – detektiver” för att stoppa sånt som enligt dem är missinformation om Corona och olika “kurer”. Det skulle vara intressant att se vad de ger för instruktioner när det gäller vad man som “detektiv” ska hålla utkik efter och vad de uppmanar en att göra. Men jag kunde inte tillhandahålla instruktionerna utan en smartphone..

Sune Sylthammar Ståhlberg
Sune Sylthammar Ståhlberg
Gäst
3 mars 2020 kl 21:39

Man blir inte lös i magen av syraneutralt c-vitamin.

per
per
Gäst
Reply to  Sune Sylthammar Ståhlberg
3 mars 2020 kl 23:17

Vem är “man”?

per
per
Gäst
3 mars 2020 kl 21:19

Mike “The Health Ranger” Adams är för första gången någonsin, vad jag vet, direkt kritisk mot Donald Trump, på grund av dennes naiva hållning i frågan om kommande coronavaccin. Adams spår sin egen framtid, misstänker att han själv kommer att tvingas tala gott om vacciner, på grund av risken att annars bli inlåst:

https://www.naturalnews.com/2020-03-03-whats-coming-for-america-as-the-coronavirus-spreads-quarantines-medical-martial-law.html

per
per
Gäst
29 februari 2020 kl 15:40

Dr Jockers ger en sansad genomgång om coronaviruset, alltifrån fakta om hur själva viruset fungerar, till vad man kan tänka på med mat och kosttillskott. Så här skriver han bland annat sammanfattningsvis:

“While there is no need to panic, it is important to stay informed and up to date regarding new development. Since we are in the midst of cold and flu season, it is particularly important to support your immune system and take preventative measures to prevent any infections, whether its the coronavirus or the flu.”

Coronavirus: Symptoms & Natural Solutions https://drjockers.com/coronavirus/

Ingen fara på taket, alltså, enligt Dr Jockers.

Ulrik T
Ulrik T
Gäst
29 februari 2020 kl 15:08
NH
NH
Gäst
29 februari 2020 kl 09:07

Kina: Cuba har tydligen ett medel som lindrar och dämpar symptomen av corona-viruset.
https://stuartbramhall.wordpress.com/2020/02/12/chinese-doctors-using-cuban-antivirals-against-coronavirus/

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
28 februari 2020 kl 21:36

Ge en influensa ett nytt namn och MSM går igång med fear porn. De fick sin börsnedgång, men uppgången blir kanske t.o.m. bättre. Ha lite slantar i beredskap!

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
28 februari 2020 kl 20:53

En läkare sätter pressfolk på plats om influensa:

per
per
Gäst
28 februari 2020 kl 20:10

Swebbtv rapporterar att spridningen av coronaviruset inte går att stoppa, som om detta skulle vara en katastrof, vilken influensavirus-spridning går att stoppa. Jag tror att svenska myndigheter gör rätt som sitter still i båten. Sannolikt återupprättar de därmed sin heder en aning, efter svininfluensabedrägeriet 2009 och en åtminstone så här långt allmänt lögnaktig hållning i vaccinfrågan.

Däremot borde de erkänna vikten av en god näringsstatus vid smitta och annan sjukdom och samtidigt införa effektiva och biverkningsfria metoder på sjukhusen, som intravenös behandling med C-vitamin mot influensa, sepsis, cancer och annat.

När blev förresten Carl Bildt en auktoritet på virus,, kan man undra, Swebbtv tvivlar ju på hans kompetens alternativt välvilja till och med när det gäller politik, vilket de inte är ensamma om.

Swebbtv Nyheter 28 februari 2020 https://www.youtube.com/watch?v=48Eq8Ham68c&feature=youtu.be&utm_campaign=cmp_1473704&utm_medium=email&utm_source=getanewsletter

Greenmedinfo – Why Everything You Learned About Viruses is WRONG
https://www.greenmedinfo.com/blog/why-only-thing-influenza-may-kill-germ-theory?utm_campaign=Daily Newsletter%3A Why Everything You Learned About Viruses is WRONG (PaSNRA)&utm_medium=email&utm_source=Daily Newsletter&_ke=eyJrbF9lbWFpbCI6ICJwZXIucGVyLm1lbGluQHZpdmFsZGkubmV0IiwgImtsX2NvbXBhbnlfaWQiOiAiSzJ2WEF5In0%3D

Mats BV Ericsson
Mats BV Ericsson
Gäst
28 februari 2020 kl 20:05

Visst går det att pumpa c-vitamin direkt i blodet. Men det går också att hälla i te och svälja. Det man inmundigar hamnar också i blodet. Kroppen avsöndrar det dock, så man får ösa in ett par, tre gånger per dag för att hålla åstadkomma koncentration som alla andra djur har (utom primater och några fladdermöss).

Björn
Björn
Gäst
28 februari 2020 kl 13:19

Detta med intravenös (även intramuskulärt och oralt) vitamin C har varit känt mycket länge. Det viktigaste pionjärarbetet gjordes av DR. Robert Klenner som redan på 40-talet botade många personer som hade Polio med hjälp av detta. Intresssant i detta fall är också den man på Nya Zeland som med hjälp av intravenös vitamin-c i sista stund blev botan från ett svårt fall av svininfluensa. Ni som är intesserade av detta. Kolla gjärna på Dr Thomas Levy:s fantastiska föreläsningar på YouTube.
https://youtu.be/kRweBPHk1Go
https://www.medfoxpub.com/medicalnews/pr/201401081/Allan-Smith-Today/

sten bjorsell
sten bjorsell
Gäst
28 februari 2020 kl 13:04

Idag läser vi att 80 nya fall rapporterats i Kina. Resten av världen ökade med ca 800 nya fall samtidigt. Produktion och leveranser från Kina till vårt företag närmar sig 100% igen. Verkar som om de kinesiska krafttagen ger resultat. Att det sker utan vacciner och med billiga metoder, inklusive C-vitamin, kan inte vara roligt för Bill Gates och en del läkemedelsföretag som kanske hoppades på nya stora inkomster.

per
per
Gäst
28 februari 2020 kl 12:47

Här har vi ytterligare ett indicium på att Mike “The Health Ranger” Adams politiska agenda är överordnad den hälsomässiga. Han och Natural News har överhuvudtaget inte rapporterat om eller berömt Kina för att de använder en form av askorbinsyra i sin kamp mot coronaviruset.

per
per
Gäst
Reply to  per
29 februari 2020 kl 00:18

Från TV-Hälsa:

Rolf Stålhandske 28 februari, 2020 at 20:32
Per, what you write about Mike is not correct. See this from a week ago: https://www.naturalnews.com/2020-02-21-clinical-trials-intravenous-vitamin-c-coronavirus-china.html

Tack för påpekandet, jag skickar en telepatisk ursäkt över Atlanten till Mike Adams och Ethan Huff.