Coronaviruset – Kinesiska mobilvideos bekräftar apokalyptiskt scenario

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 14 februari 2020
- NewsVoice redaktion
Senator Cotton (foto: US Senate), coronavirus, Wuhan (privat foto)

Senator Tom Cotton varnade den 30 januari 2020 under ett sammanträde i den amerikanska senaten att coronavirussmittan kommer att få extrema konsekvenser, förmodligen värre än kärnkraftsolyckan i Chernobyl. 100-tals videoklipp på Twitter, som enligt Kinas regering sprids illegalt, bekräftar situationen.

Text: Torbjörn Sassersson | Foto: USA:s Senat. Bild från privat Twitter-flöde Montage: NewsVoice | #Covid19

I videon ovan ser man ett klipp med en kvinna som kollapsat på gatan. En annan kvinna i Tianmen försökte åka iväg för att handla mat och därmed bröt hon mot reglerna. Säkerhetspersonal sliter ut kvinnan från hennes bil. I ett tredje klipp sprayas en arbetsplats med antiseptiskt medel. I det sista klippet från ett flygplan, som uppges ha landat i USA, får passagerarna meddelandet att inte alla får lämna planet.

Tom Cotton är sträng i sin bedömning av de kinesiska myndigheterna. Han menar att de ljuger i sina försök att tona ner virusets spridning. Cotton uppger i videon, inspelad 30 januari 2020, att hela gränsen mot Ryssland har stängts och att alla flyglinjer mellan Kina och Frankrike samt Kina och Israel stoppats. Det var för 2 veckor sedan.

“In a Senate Armed Services Committee hearing, Senator Tom Cotton urges additional steps to protect American citizens from the coronavirus. His early warning on January 30, 2020, seem to prove great relevance.”

Glöm inte att prenumerera på NewsVoice YouTube-kanal

Källor och relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Det hela går ut på att skapa maximal dissonans på allt flera plan. En ekonomisk global omställning ska sopas under mattan så att de nuvarande stollarna i exv Big Pharma ska kunna fortsätta den eviga tillväxten i sina egna börsar. Bill Ryan från Project Avalon hade detta redan 2010, projektet som sådant är försenat och kommer inte att lyckas i någon större skala eftersom informationen redan finns ute https://www.bitchute.com/video/NOaKq1dp7hF0/

  • Såg hans video om Coronavirus-simuleringen sex veckor innan det verkliga utbrottet. Lägger man sen till de här nya uppgifterna så blir historien än mer suspekt. Här ligger det ju uppenbarligen en ouppäten hund begraven.

   Men de undanhåller den uppskrämda befolkningen en hel del förutom rädsla och löftet om ett kommande vaccin. Rädslan ska väl då konditionera massan att frivilligt vilja kavla upp ärmen.

 • Det är ju tur att vi lever i vårt trygga Sverige, Dagens Löfven känns ju verkligen som killen som vet vad han talar om. Han påminner om en papegoja som har hakat upp sig.
  Han fortsätter att tjata om “klimathotet” och gängskjutningar och vilka fantastiska framtidsplaner han skissar på. Han har ju inte ett enda rätt nånstans. Han vet ingenting om hur klaner är uppbyggda och hur de tar över stadsdel efter stadsdel och de tillämpar sharialagar så kvinnorna som bor där blir bara förtvivlade över sin situation. Och vi kan bara rösta vart fjärde år!!!

  • Anders Wiman, sluta oja det över Löfven. Det är av de orsaker du nämner som Löfven sitter där han sitter, just för att han inte förstår, utgör han heller inget hot.

 • Ha ha … Martin Gustavsson och Sune Sylthammar Stahlberg i debatt. Kan NewsVoice bli bättre än så på en fredagskväll? Knappast.

  Let get ready to rumble!

  • Den dansk-svenske journalisten och författaren Olle Dammegård, som internationellt anses vara världsledande expert på False-Flag-Operations, har gett oss mängder med bevis för att det stora antal sådana fejkade attentat i USA under senare år har som syfte att avväpna det amerikanska folket.

   Det finns miljoner krigsveteraner och andra privatpersoner som är beväpnade i USA. Ole Dammegård säger att de utgör en återhållande faktor för ett totalt maktövertagande av Deep State i landet.

   Nu använder du dig åter, som så ofta, av argumentum ad hominem
   (argument mot personen) för att du saknar argument, eller hur,
   “vetenskaplige” Martin?

   Men när du själv kritiseras för att ha en i stort sett identisk ideologisk uppfattning som den nyligen framlidne bankiren, multimiljardären och eugenikern David Rockefeller, slingrar du dig ur som en hal ål, ständigt åberopande ad hominem fallacy (guilt by association).

   De strategier de gång på gång använder dig av påminner påtagligt om jesuiternas kampmetod, Sun Tzu, ART OF WAR.

   Jag ställer ännu en gång, den av dig hittills obesvarade, frågan:

   – Är du en jesuit, Martin?

   • @Syltis. Här håller jag helt med dig. Den amerikanska rätten att bära vapen är definitiv också något som skyddar oss i den vapenlösa delen av världen. Den dagen de tar ifrån dem deras vapen så är det även helt kört för oss i den henifierade östrogenbanken Sverige.

     • Ja, vi ska vara tacksamma för alla dessa patriotiska enskilda individer i USA som indirekt även skyddar oss.

      Folket är enormt viktigt. De allra flesta människor vi leva fredligt och omtänksamt.

      Men det onda maskineriet som är så skarpsint uttänkt gör att många ändå formats till kugghjul i det.

      Och många inser fortfarande inte att de är det.

      Vi har en viktig uppgift i att hjälpa människor till insikt.

      Jag pratade idag med en skärpt och bildad kille efter bordtennisträningen.

      Jag hoppas att jag sådde några frön till att komma ur propaganda-medias potemkin-kuliss.

      Det är viktigt att vi talar med människor som känner oss och som tar oss på allvar.

      • Och vi ska inrikta oss på att nå människor med förstånd.

       “The measure of intelligence is the ability to change.”
       ― Albert Einstein

       De andra kommer med sedan.

      • Sen är argumenten för avväpning tragikomiskt falska. De krafter som vill avväpna den egna befolkningen är precis samma krafter som ligger bakom den egna krigsmaskinen som sen år 1945 uppskattningsvis har dödat mellan 20 och 30 miljoner människor.

       Om avväpningsagendan verkligen gick ut på att de vill spara människoliv så skulle de spara fler liv genom att avväpna den egna krigsmaskinen. Men eftersom ingen föreslår just detta så blir det uppenbart att avväpningsagendan om den fullbordas kommer ha tråkiga konsekvenser för en vapenlös befolkning.

       Det är ju precis det här det andra tillägget var avsett att förhindra.

      • Lisa, du har rätt. Det är samma krafter.

       Dessa krafter har verkat under mycket lång tid.

       De använder sig av jesuit-styrda hemliga sällskap i hög utsträckning för att infiltrera och ta över kontrollen i organisationer som utövar någon form av makt.

       Befolkningen i Österrike avväpnades före annekteringen av nazisterna.

       Ekonomi-professor Antony Sutton Wall Street har utförligt i sina böcker gett bevis för att enorma finansintressen stod bakom både Ryska revolutionen och nazismens uppbyggnad.
       Här är en kort intervju med Anthony Sutton om det:

       https://www.youtube.com/watch?v=9JEQCEScJIQ
       (Professor Antony Sutton Wall Street the rise of Hitler 1)

      • Även bolsjevikerna/kommunisterna i Ryssland hade väl en i princip vapenlös befolkning som de nattetid kunde hämta in och förpassa till evigheten. Bolsjevikslakten var bara för hundra år sedan och kommunistslaktens terror varade i sjuttio år och påstods upphöra för bara trettio år sedan.

       De flesta är så naiva att de tror att statsterror bara hände någon annanstans för länge sedan och aldrig skulle kunna hända här och nu. Tider förändras men den mänskliga som omänskliga naturen består.

       Skulle de i nuläget försöka sig på en storskalig kommunistisk folkrensning i USA så skulle de få smaka bly och det är ju denna möjliga smak de vill få bort.

       Om det sen är viktigt för USA som nation att med en krigsmaskin kunna försvara sig, som de då påstår att de gör. Varför är det då å andra sidan så viktigt att göra den egna befolkningen helt försvarslös?

      • Tja, bortsett från självförsvars-färgläggnings-spray och brödkavel så är vi ju redan i princip avväpnade och då återstår det bara att även få tyst på oss.

       Vad har vi att sätta emot?

     • Syltis!

      Då räcker det nog inte med hormoner!

      Tillfoga distraktioner, illusioner och legioner med demoner!

      Kanske behövs några mormoner

  • Är han emot vård… ska färre låsad in kortare… vad menar du? Det är väl bra om man får dölja sina möjligheter och skyltning till ens möjligheter till självförsvar? Om du bara tycker att plågoandar ska få ha vapen riktade mot folket, så flytta till den kinesiska domänen.

   Vill du ha tvingande styrd så kallad “vård”, betald av din egen plånbok (kallas “fri” sjuk vård, med mellanslag) flytta till Kuba.

 • Sverigebilden som regeringen är så mån om att beskriva i superlativa termer är resultatet av en PR-kampanj. Uttalanden som från Rosenbad, tillkommer alltså inte av en slump, utan har ett visst syfte.

  Varför skulle det förhålla sig annorlunda med den kinesiska kommunistpartiet och deras statskontrollerade medier? Ha i åtanke att här talar vi om en förkylning.

 • Intressant inlägg, passar bra i “fearmongering”. Virus i sig är inte farlig, farlig är när människan blir rädd och immunsystemet går ned. Då den moderna människan redan är stressad till bristningsgränsen och immunsystemet påverkat av alla gifter som omger oss är det ett ytterst bra tillfälle att blir av med många människor i enlighet med planen att minskar befolkningen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *