Legenden Björn Gillberg berättar om företagskorruption i Sverige

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 februari 2020
- NewsVoice redaktion
Björn Gillberg, januari 2020, eget verk

Björn Gillberg berättar om maktens metoder i Sverige. 1975 anklagades han av en finsk kraftbolagsdirektör för att vara finansierad av shahen av Iran och hamnade i den ryska tidningen Pravda. 1986 blev han mordhotad och anklagad för att vara främlingsfientlig under Fermentaaffären. I januari 2020 har Gillberg och hans bolag VärmlandsMetanol i Nya Wermlandstidningen utsatts för försök till karaktärsmord.

Björn Gillberg (1943-) är en svensk forskare, författare och miljödebattör.

Gillbergs videobloggande har under 2019 gjort succé på YouTube.

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq