Legenden Björn Gillberg berättar om företagskorruption i Sverige

3

Björn Gillberg berättar om maktens metoder i Sverige. 1975 anklagades han av en finsk kraftbolagsdirektör för att vara finansierad av shahen av Iran och hamnade i den ryska tidningen Pravda. 1986 blev han mordhotad och anklagad för att vara främlingsfientlig under Fermentaaffären. I januari 2020 har Gillberg och hans bolag VärmlandsMetanol i Nya Wermlandstidningen utsatts för försök till karaktärsmord.

Björn Gillberg (1943-) är en svensk forskare, författare och miljödebattör.

Gillbergs videobloggande har under 2019 gjort succé på YouTube.

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Ulf Ivarsson
Ulf Ivarsson
Gäst
24 november 2020 kl 11:23
Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
17 februari 2020 kl 06:25

minns hur han tvättade skjortan i PRÄDD!

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
17 februari 2020 kl 01:48

En fråga som uppkommer är vem gynnas av att plötsligt smutskasta Gillberg och VärmlandsMetanol? Min egen gissning är att någon vill köpa upp aktierna billigt av grundlurade arga pensionärer, innan skatten på metanol ev. tas bort av de konservativa efter nästa val 2022, eller att det handlar om någon oljeshejks vilja att sabotera för en klart miljövänlig konkurrent till fossil energi, OM den kombineras med nedväxt till balans med naturen, förstås.

Att attacken kommer från en “konservativ”(Moderat) tidning/koncern är kanske inte alls förvånande? De konservativa tycks älska pengar mer än miljö och absurd tillväxt, samt ha en stark vilja att gynna USA:s imperialism och dess kontroll över världens fossila drivmedel, samt vilja skapa smutsig, känslig och farlig energiproduktion medelst Tjerobyl-katastrof-teknologi som inte kan betala sina egna försäkringskostnader och är svår att försvara mot militära attacker och omöjlig att reparera i fall det går som i Tjernobyl.

Hoppas att Gillberg vill arbeta i Riksdagen efter valet 2022! Hans idealism behövs där.