C-vitamin mot Covid-19 och lunginflammation – Forskning

5
1227
Dr Richard Cheng vid China Epidemic Medical Support Team forskar på C-vitamin mot Covid-19. Foto: own work
Dr Richard Cheng vid China Epidemic Medical Support Team forskar på C-vitamin mot Covid-19. Foto: eget verk

Redan på nittiotalet genomfördes ett antal studier med goda resultat av C-vitamin på förkylning- och influensasymptom. En kohortstudie från 2017 fann dessutom att C-vitamin hjälper även vid svår lunginflammation (lunginfektion). Det är inte konstigt att Kina har valt att starta tre kliniska studier med C-vitamin mot Covid-19. Frågan är varför fler länder inte har hakat på?

Forskning på C-vitamin mot Covid-19

TV Hälsa har tidigare skrivit om C-vitamin och dess positiva effekter vid behandling av virus. Tre kliniska studier har påbörjats i Kina under de senaste veckorna med intravenöst C-vitamin mot Covid-19 coronavirus. Dr Richard Z. Cheng vid China Epidemic Medical Support Team, anser att tillräckligt stora doser med intravenöst C-vitamin är viktiga att börja med tidigt i behandlingen av virus.

C-vitamin vid svår lunginflammation

Dödligheten hos patienter med lunginflammation (lunginfektion) som är inlagda på intensivavdelning kan uppgå till 47%. Detta trots olika antibiotikabehandlingar, enligt författarna till en kohortsstudie från 2017. Ett protokoll med C-vitamin, hydrokortison och tiamin har administrerats till patienter med svår lunginflammation.

Slutsatser

  • Sjukhusdödligheten sjönk i behandlingsgruppen.
  • Radiologiska fynd förbättrades signifikant i behandlingsgruppen.
  • Denna förbättring associerades oberoende av mindre sjukhusdödlighet.
  • Behandlingen ökade inte akut njurskada eller infektion. 

Läs resten av artikeln och se video på TV Hälsa


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
Prenumerera
Notify of
guest
5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Maj Rehnberg
Maj Rehnberg
Gäst
20 mars 2020 kl 15:13

De styrande har fått de här kunskaperna för länge sedan som du skriver men de såg till att det inte skulle få komma till kännedom för skolmedicinens personal. De amalgamskadade ville få C-vitamindropp samtidigt som man tog bort amalgamfyllningar. Men det förbjöds och skolmedicinen och myndigheterna har aldrig tillstått att vi blir sjuka av kvicksilver eller elektromagnetiska fält. De förbjöd kvicksilveranvändningen inom sjukvården för miljöns skull. Så länge det var i munnen på oss var det inte riskavfall, bara utanför.

Det finns en del inom skolmedicinen som vill att sjukvården ska förändras och att alternativa metoder ska införas men tyvärr har ni gjort för lite. Det händer inget !

Jag förstår att det är svårt, man behöver sin lön och har ansvar mot sina närmaste och de få som verkligen gjort något har blivit fråntagna sin legitimation och blivit smutskastade. Erik Enby, Einar Ekdahl lite osäker på ditt efternamn Einar men du visade att amalgamskadade inte tål färgämnet titandioxid.

Det är i våra myndigheter som ondskans redskap har förskansat sig. och de kommer bara att skicka ut sina redskap för att stoppa de som skulle ta egna initiativ med dropp.

Min kommentar direkt på TV Hälsa.

När man också nu får veta i SwebbTV hur myndigheterna avvecklade matrial för krissituationer som kostat åtskilliga skattepengar.
Vår fantastiska svenska sjukvård som nekar ALS patienter att ha respirator och leva kvar hos sina anhöriga.

Maj Rehnberg
Maj Rehnberg
Gäst
18 mars 2020 kl 15:30

Det har alternativa talat om hur länge som helst. Fråga i stället varför skolmedicinen inte tagit till sig det.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Maj Rehnberg
18 mars 2020 kl 21:11

Det deprimerande svaret är antagligen att C-vitamin inte kan patenteras, och därmed inte utgöra kassako för läkemedelsbolagen. Skolmedicinen har ju inget intresse av att bota , men att hålla folk lagom sjuka. Det blir särskilt tydligt nu.

Agneta Norlin
Agneta Norlin
Gäst
Reply to  Carina Agrell
19 mars 2020 kl 10:28

Nej man försöker ju snarare motarbeta och mörklägga all positiv information om c-vitamin och andra näringstillskott man kan behandla sig själv med. Det ligger inte i Läkemedelsbolagens intresse att sprida kunskap om det. Och eftersom vår sjukvård idag är så styrd av just läkemedelsindustrins intressen så får väl knappast sjukvården upplysa om att man kan självmedicinera med c-vitamin än mindre använda det själva. Trots att det både är lättillgängligt relativt billigt och ofarligt. Det är verkligen synd. Det forskas på bioflavonoider (Quercetin) och corona också. https://www.revivabio.se/fakta-och-forskning/immunforsvar-och-infektion/kanadensiska-forskare-tror-pa-quercetin-mot-corona
Tror det forskas på det i Sverige också men hittar inte länken just nu. Det lär vi väl heller inte höra något om från våra myndigheter eller sjukvården.

Sanja R. Juric
Sanja R. Juric
Gäst
Reply to  Maj Rehnberg
20 mars 2020 kl 11:43

Läkemedelsföretagen står för finansiering av mer än hälften av studierna. Att de inte vill satsa på något som inte kommer ge pengar tillbaka är i sig inget konstigt.

Det är dock viktigt att vi forsätter att skriva om det och att ni delar för att den falska bilden av C-vitamin bland befolkningen ska ändras och att fler ska bli medvetna om vissa saker:

Nämligen:
-Det finns studier med mycket goda resultat på flera sjukdomar.
-Fler studier är på gång då det inte går att bortse från fördelarna med c-vitamin längre.

Här är senaste artiklar från TV-Hälsa om C-vitamin. Vi kan skriva om det men det är upp till er att dela.

https://www.tv-helse.se/framgangsrik-c-vitaminbehandling-covid-19/

https://www.tv-helse.se/c-vitamin-mot-covid-19-lunginflammation/

https://www.tv-helse.se/c-vitamin-kina-coronaviruset/

https://www.tv-helse.se/behandling-av-aggstockscancer-med-c-vitamin/