Framgångsrik C-vitaminbehandling i högdos mot Covid-19

0
1635
Dr Richard Cheng vid China Epidemic Medical Support Team forskar på C-vitamin mot Covid-19. Foto: own work
Dr Richard Cheng vid China Epidemic Medical Support Team forskar på C-vitamin mot Covid-19. Foto: own work

TV HÄLSA OM CORONAKRISEN. Alla Covid-19 patienter som behandlades med högdos av intravenös C-vitamin (IVC) blev bättre. Det konstaterades efter ett möte med internationella experter, den 17 mars 2020. Enligt dr Cheng kortades dessutom sjukhusvistelsen ner för alla Covid-19-patienter, som behandlades med IVC, med 3-5 dagar jämfört resten av patienterna där genomsnittet var 30-dagars sjukhusvistelse.

Dr Richard Cheng som TV Hälsa har skrivit om tidigare, skrev i onsdags i Orthomolecular Medicine News Service om ett möte den 17 mars 2020 med en grupp av vårdgivare, läkare och forskare. Mötet skedde online med syftet att diskutera användningen av högdos intravenös C-vitamin vid behandling av måttliga till svåra fall av patienter med Covid-19.

Tidig och hög dos IVC är ganska bra för att hjälpa Covid-19 patienter. (Uppgifterna håller fortfarande på att sammanställas innan publicering.)

Läs hela artikeln och kommentera i TV Hälsa


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.