Coronaviruset kan vara ungefär lika dödligt som vanlig säsongsinfluensa

4
Ben Swann, 12 aug 2019. Pressfoto: TruthinMedia.com
Ben Swann, 12 aug 2019. Pressfoto: TruthinMedia.com

GRANSKNING. Den amerikanska undersökande journalisten Ben Swann rapporterar att Coronaviruset inte nödvändigtvis är värre än en vanlig säsongsinfluensa. Han baserar påståendet på en granskning av statistiska data.

Ben Swann säger att när WHO i veckan hävdade att coronaviruset (Covid-19) är mer dödligt än vanlig säsongsinfluensa har organisationen utelämnat viktiga data som tex  mängder av milda fall av smittan.

WHO:s generalsekreterare Tedros Adhanom Ghebreyesus säger i ett färskt offentligt uttalande att det handlar om en ny sorts viruslinje som ingen har immunitet mot, men ett nytt virus behöver inte betyda “världens undergång” (red anm).

Dödligheten för coronaviruset är i medeltal 3,4%, men siffran är dåligt beräknad och dessutom är det en grov bedömning, menar Ben Swann. Siffran baseras på statistiska data primärt från Whuan i Kina där dödligheten är ovanligt hög. Många av de som avlidit agerade inte adekvat på smittan eftersom de inte visste vad de hade och de ledde till högre dödstal, är en förklaring.

Den senaste statistiken (per den 5 mars 2020, kl 19:00) visar på över 97,000 bekräftade fall av smittan fördelat på 70 länder. Drygt 3300 dödsfall har rapporterats. Vad som ofta inte nämns i massmedierna är att minst 51,000 personer har återhämtat sig helt från coronasmittan.

Det är även anmärkningsvärt att denna statistik utelämnar alla milda fall av smittan, poängterar Swann.

Läs mer: C-vitamin är Kinas hemliga vapen mot coronaviruset

Tidigare har rapporterats via flera större mediekanaler att 80% av alla smittade med coronaviruset endast haft milda symptom som inte behöver någon särskild sjukhusbehandling alls. Detta ska sättas i perspektiv till att flera länder runt om i världen och delstater i USA går ut och deklarerar olika grader av kristillstånd.

Oavsett viruset dödlighet påverkas ekonomier och företag runt om i världen hårt. Ikväll rapporter den brittiska kanalen Channel 4 News att flygbolag drabbats kanske allra mest. Flybe är ett brittisk flygbolag som igår kväll meddelade att alla flyg ställts in och att *företaget gått i konkurs.

Text: Torbjörn Sassersson, text uppd. kl 22:23*

Relaterat och källor

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Rolf Stålhandske
Rolf Stålhandske
Gäst
11 mars 2020 kl 13:41

Intressant tweet (där D.Trump medverkade) som förhoppningsvis rätt belyser denna vurushysteri:
https://twitter.com/va_shiva/status/1237036487151177728

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
7 mars 2020 kl 08:18

Dr Drew ger MSM en bredsida om Corona.
https://www.youtube.com/watch?v=39A7Tr-H29E&feature=youtu.be

Stella
Stella
Gäst
7 mars 2020 kl 07:40

De medvetna har förberett sig både mentalt och prakistkt. Litar på sin egen förmåga att klara en kris utan att vara beroende av en “stat” som inte har varken matreserver eller annan hjälp när det ekonomiska haveriet kulminerar.

Det vore smart om folket kunde se det som kommer och började lita på varandra istället för bolagsstaten som kommer att klamra sig fast med alla medel och erbjudande om elektroniska dittan och dattan. Social Demokrati (inte partipolitik nu) är kapitalism som kommer att förvandlas antingen till en egoistisk modell av kommunism, eller, om folket kan ta sig i kragen och göra det inre och yttre arbete som krävs och kommer att ske förr eller senare, dvs omstrukturera det statliga till folkägda kooperativ som till slut kommer att ge den trygghet som krävs för att våga bli en autentisk modell av självstyrande eneheter som inte har vinstmaximering som förebild och mål utan allas välmående.

Oavsett vilket system man väljer ske näst blir detta det slutgilitiga. Frågan är bara genom hur mycket lidande för männiksorna.

Tom aktörerna i piratstasmodellen kommer att vara utdöda eller avrogrammerade. Dessa lider av det värsta beroendet av allat, makt och pengar. Självklart tar det mest ansträngning att avgifta sig från sådana beroenden. Det vanliga folket kommer att ha det mycket lättare även om det inte ser utså just nu.

Stella
Stella
Gäst
7 mars 2020 kl 07:25

Det går faktiskt inte att uttala sig om hur den långvariga effekten av coronaviruste som ett biovapen utvecklar sig. Oavsett om det nu är ett ypperligt läge att dra in kontanter för att stoppa spridningen av smittan (oavsett hur sjukdomsbilden ser ut medsymptom) och som i Kina införa creditrating system genom appar under förevändingnen att man behöver ha celarance att vara smittfri innan man släpp utfrån sin karantän. Vad vill man med dessa appar som ger en grad som social funktionell kan man ju fråga sig? Finns nog flera än ett alternativ men ett kan du läsa om nedan: Nedan är skrivet av Ken Dost. Minns inte vart denna kom ifrån dock. https://dostaffixedacations.wordpress.com/ “For about the next twenty years or so, the institutions of Fannie Mae and Freddie Mac were the trust and integrity to tens of millions saved from the unscrupulous practices of lenders and bankers. Then along came Mortgage Electronic Registration Systems, Inc. (MERS) founded in service mark info add and the particulars with mers/nationsbank. MINDBOX / BRIGHTWARE PRESENTATION https://dostaffixedacations.wordpress.com/tag/mindbox/ This was all in combination with certain other events that includes, but not exclusive only to, the 1998 court ruling in State Street v Signature Financial Group, the final death to Glass-Steagall with the 1999 passing of the Graham-Leach-Bliley Act, the 1999 International Trademark Treaty Law, the 2001 enactment of the Uniform Commercial Code revised Article 9, the events of 9/11/2001, and the 2001 Office of the Comptroller of the Currency (OCC) seditious abandonment of the Constitution, with the enactment and enforcement of deregulation and preemptive policies. While global attention was suddenly diverted to a foreign war on terror, the business of banking got busy putting in place the mechanisms of economic terrorism and instituted tyranny. Where Muslim fundamentalism failed in its attempt to crush Western capitalism and democracy, foreign agent intellectual properties law firms in direct collusion with the business of banking, subsidiaries, and affiliates overwhelmingly have succeeded. Doing so on a Westernized spin on the principles of Sharia Law to do so. This is not a baseless allegation, nor is anything Declared herein baseless, as it is all proven, prima facie, upon the embodiment of patents and trademarks and the agreements recorded thereunder. Insofar as Sharia Law is concerned, the paired patent published applications, US 2003/0233324 A1, Pub. Date: Dec. 18, 2003, entitled DECLINING BALANCE CO-OWNERSHIP FINANCING ARRANGEMENT, and Pub. No.: US 2004/0177029 Al, Pub. Date:… Read more »