Coronaviruskrisen kan snabbt förvärras – Regeringen varnar Sverige

13

CORONAVIRUSKRISEN. “Det är det största hotet mot folkhälsan i Sverige på många decennier”, sa statsministern under eftermiddagens pressträff riktad till hela Sveriges befolkning. Varningen var skarp. Situationen kan eskalera snabbt och det kan bli fler dödsoffer, enligt statsministern.

“Alla måste tänka sin hygien och sitt resande. Det finns ingen som kan stå över det” och “Överväg noga om resan verkligen behöver göras” sa Löfven.

Se hela pressträffen på 30 minuter på Aftonbladet TV

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

13 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Kjell Holmsten
Kjell Holmsten
Gäst
14 mars 2020 kl 15:55

Hur många fake news har ni varit med om när det gäller detta pandemi virus? Jag har förundrats över flera men här är ett som förklaras ypperligt.
Fake News eller ska vi kalla det för ickenyhet?
“Landvetters flygplats: Vi har hög beredskap”
Några rader ner på samma artikel, kan vi läsa
“Detta har ännu inte lett till några konkreta åtgärder på landets flygplatser”
Se videon och förundras: https://www.youtube.com/watch?v=Qbf580OzEn4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2Gd_-2EAB6hLTBXeurTg9aOfYrtoQ3qf0Pz_XLI_yX9S5ys9gmgPZIrN0

Erik Forsman
14 mars 2020 kl 09:05

“Det råder fortfarande oklarheter kring hur dödligt det nya coronaviruset är. Världshälsoorganisationen uppskattat dödligheten i dagsläget till 1–2 procent av de redan infekterade. Detta grundar sig på internationella studier. Dödligheten kan dock komma att sjunka, då nya sjukdomar brukar vara förknippade med en omfattande underrapportering. Det betyder alltså att det kan finnas fler som har smittats än vad som har rapporterats”.

https://www.nyteknik.se/samhalle/det-har-vet-vi-om-coronaviruset-6985117

Är det inte då ställt bortom alla rimligt tvivel att detta med Coronaviruset (COVID-19) är en påverkanskampanj, med start från diktaturen i Kina ämnat i något drakonisk lömskt syfte?

Erik Forsman
14 mars 2020 kl 08:59

Rättelse: 2016-2017 – ska det vara längst ner.

Erik Forsman
14 mars 2020 kl 08:56

Siffror från det amerikanska Center for Disease Controls (CDC) överde årliga influensaepidemierna mellan 2016 och 2019:

——————–insjuknande—vård på sjukhus—döda——dödlighet i %
2018-2019——35,5 miljoner—-490 tusen———34 tusen——0,9 %
2017-2018——45 miljoner——810 tusen———61 tusen——-1,3 %
2016-2019——29 miljoner——500 tusen———38 tusen——-1,3 %

http://web.archive.org/web/20200306001143/https://www.cdc.gov/flu/about/burden/past-seasons.html

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
14 mars 2020 kl 07:57

DJ USA:s stängning i fredags, intressant siffra!

Stella
Stella
Gäst
13 mars 2020 kl 23:11

“OM fungerande kurer erkänns DÅ KAN INTE MEDICINSKT UNDANTAGSTILLSTÅND MED TVÅNGSVACCINERINGAR PÅTVINGAS. Av någon anledning verkar man helt desperata att vi inte ska kunna kurera oss annat än genom deras sprutor. Vad är det man EGENTLIGEN vill uppnå?”

https://twitter.com/legenet/status/1238581579070480384

Trumps tal i kväll till USA berömde Roche läkemedlesbolaget stort. I samband med att ta fram testerna såklart. Beställningar från Sverige?

Ulf ClaréusD
13 mars 2020 kl 23:03

Så trevligt för Stefan Löfven, att han nu kan ta’ till den alvarliga myndighetsrösten och hota med att fler dödsoffer är att vänta. Nu är det skarpt läge, så tänk över hygienen och resandet! Slut på det defensiva språket med alla sin tramsigheter och floskler, som Löfven envisats med, länge nog. Alla tidigare försummelser bekymrar nu inte någon politiker. Betänk, om alla dessa c a två miljoner uppehållstillstånd som har utdelats sedan det nya årtusendet inföll för tjugo år sedan, hade varit ogjorda! Så mycket bättre vore inte samhällsläget i så fall, på hart när alla områden.
Sverige är nu ett land på dekis. Vi är en feministisk bolsjevikdiktatur där yttrandefriheten i praktiken är borttagen och vår internationella rangordning på en massa välståndsområden har sett oss monotont dala nedåt.
Det som nu sker, bedöms av åtskilliga observanta personer vara planlagt: ett 10-årigt övergångsstadium till det permanenta “agenda 2030”, då en världsomspännande regim skall vara på plats. För att nå dit, krävs drastiska händelser, varav Corona-pandemin är en och som startat samtidigt som världsekonomin och skuldsättningen kollapsar respektive har maxat. Klimatet påstås ju även göra stora delar av klotet obeboeliga inom något år: för varmt och havet stiger och dränker många. (Anders Wijkman, m fl.).
En nystart med en Världsregering kräver först en total uppbromsning och en “Stunde Null”, precis som skedde 1945: Tysklands villkorslösa kapitulation följd av en maktdemonstration från de nya herrarna i form av atombombssprängningar mot civilpersoner. Det har hållit många länder på mattan under 75 år.
En nystart efter att diverse katastrofer har ställt till det, betyder ju även att någon räfst och rättarting aldrig kan äga rum mot de skyldiga för “9/11-krigen”, på sätt som skedde 1945/46 i Nürnberg.

Stella
Stella
Gäst
13 mars 2020 kl 22:59

Man måste ju hålla den alltmera medvetna befolkningen under mer kontroll i detta ekonomiska haveri. Hela den “artificiella” ekonomiska marknaden har slut på syrgastuber. Affärer med JP Morgan ( som shopfront såklart) i täten som sammankopplar bankvärlden som bottnar i stiftelser genomgår en reformering. Inte kollat Ericsson kurserna men minns jag såg en artikel i DI i veckan där en kommentar var att borde inte Ericssons aktier stiga i skyarna nu.. ska bovarna dra är det ju läge att stänga ned butikerna. Inte ingår det i planen att be folket om ursäkt och överlömna tillgångar från små tropiska öbolag till folket. Dvs det som sedan WWII stulits. Det ska visst handla om en kvittensbok av något slag som återfunnits på en av de gamla monarkiernas landområde. UBS har en intressant symbol med 3 nycklar. Dagens fredasmys är värdefull info med. Vaddet gäller patenten så är det så att dessa efter att ha säkrats sedan flyttas över via nya ägarhandlingar till advokatbyråer som regleras efter incorporering eller bolagssäte. Vi har ju fått lära oss att Rotschilds var en front för en svensk handelsdynasti. Tydligen har de nu även mist sin sits som förvaltare för en betydelsefull stiftelse. Nog är det intressant med alla dessa symptom i omgivningen som uppkommer vid denna tid av kulminreing ( kan man väl säga???) av Korona Viruset. Krackelerar det så gör det. Och stimuli till de olika entitetrena inom bolagsstaten. Just det, Trumps farmförande i kväll meddelade att det kunde komma att införas reserestriktioner för Britterna med. Hålli hatten det lär blåsa måndag morgon!

Ola KS.
Ola KS.
Gäst
13 mars 2020 kl 20:21

Jag ska till simhallen i morgon. Konstigt nog verkar det vara många som gillar att vara på badhus under virustider, i badhus är det fuktigt och där trivs virus. C-vitamin räcker nog bra som skydd. Naturligtvis att tvätta händer noggrant och ofta är också viktigt.

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
13 mars 2020 kl 19:18

En fråga till red. Är Newsvoice anmält att delta på Alt.mässan ?

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Kenneth Thorberg
13 mars 2020 kl 22:32

Jepp.

Erik Forsman
13 mars 2020 kl 19:07

It’s just bollocks.

Det är samhällsapparaten nedstängning som är hotet, vilket de fina herrarna fått order om att proklamera och hetsa om. Nya tider är med på tåget???

En förkylning, som vaken drabbar barn eller gemenen man värre än vilket virussäsong som helst.

Sjukt. Den stora alternativa media- och bokmässan är inställd, då inge folksamlingar över (500?) får förekomma. Är det inga klockor som ringer? Detta är första steget till NWO… Vad är det folk inte fattar?

Agneta Norlin
Agneta Norlin
Gäst
Reply to  Erik Forsman
14 mars 2020 kl 09:52

Ja det är onekligen mycket 1984 (Orwell) över det som händer nu. Tycker också det är något misstänkt över att smittan spridits så mycket i just Iran och Italien. Har den smittspridningen bara skett på “naturlig” väg? Kommer vi att få klarhet i om viruset är manipulerat dvs skapat i laboratorium och i så fall om det spritts av misstag eller medvetet?