“Covid-19-drönare” över hela världen används för att kontrollera syndare

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 mars 2020
- NewsVoice redaktion
"Covid-19-drönare" - Foto: France24.com

Runt om i världen tas “Covid-19-drönare” i tjänst för att kontrollera att människor efterlever restriktioner och utegångsförbud i kampen mot Covid-19. Vissa drönare är utrustade med högtalare så att polisen kan kommendera. Andra drönare används för att bespruta gator och de som går där med desinfektionsmedel.

Text: NewsVoice. Videosammanställning: France24.com | Reservation: nyheten försöker inte ge sken av att världens “översvämmas” av drönare, men de används i flera länder i mindre omfattning.

"Covid-19-drönare" - Foto: France24.com
“Covid-19-drönare” – Foto: France24.com


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • RT (26 apr. 2020): COVID-19 | Police drones monitor Madrid park

  “Police officers monitor Madrid’s Rio park with #drones on Sunday, as Spain partially eased its Covid-19 lockdown measures to allow minors to leave the house for an hour per day if accompanied by an adult for the first time in 6 weeks.”

 • Det är helt genomskinligt att den härskande oligarkin utvidgar sin totala övervakning under en passande förevändning.
  Dom är nog fascinerade av alla ökande möjligheter att härska på avstånd med miljoner artificiella ögon.
  Och är det ens fastslaget att det dör fler människor än vanligt?
  Jon Rapoport som har mycket erfarenhet av tidigare bedrägerier om influensa tycks anse att det är just ett stort bedrägeri.

 • Mercola kan man lita på när det gäller de senaste rönen kring livsstilsrelaterad hälsa och kosttillskott för människor och husdjur också!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *