Sjuksköterska beskriver covid19symptom – Aldrig upplevt något liknande

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 17 mars 2020
- NewsVoice redaktion
Lisa Merck, 16 mars 2020, Colorado, USA. Foto: eget arbete

COVID19SYMPTOM. Lisa Merck som är sjuksköterska från Colorado och som smittades av coronavirus berättar att det hon först trodde bara var lite rinnig näsa mycket snabbt eskalerade under ett par dagar till så allvarliga covid19symptom att hon uppsökte sjukhus. Ledvärken var värst.

Lisa Merck testades positivt för coronavirus efter att ha besökt Hawaii för en medicinsk konferens. Merck berättar att hennes covid19symptom var mycket små i början, men de eskalerade snabbt.

När hon kom hem till Colorado började hon känna värk och smärta innan hennes allmäntillstånd försämrades snabbt.

“Vi kom tillbaka och mina muskler värkte, mina ben värkte och lederna var verkligen dåliga”, säger Merck. “Det kändes som att någon stack mig med en ishacka”.

Efter ett par dagars behandling av sjukdomen i hemmet bestämde sjuksköterskan att hon behövde åka till sjukhuset.

USA hade den 16:e mars registrerat 3485 fall av sjukdomen och 65 dödsfall. Amerikanska
Centers for Disease Control and Prevention har rekommenderat ett två veckors förbud mot sammankomster av mer än 50 personer som en del av kampen för att bromsa spridningen av smitta.

Text: NewsVoice | #covid19symptom | Källa: Independent

Lisa Merck berättar om Covid19symptom. Foto: eget arbete
Lisa Merck, 16 mars 2020, Colorado, USA. Foto: eget arbete

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Jag har upplevt något liknande som Lisa Merck i slutet av 90-talet. Jag deltog i öppet spår(vasaloppet) . Jag kom bara till Mångsbodarna där repet drogs. Jag blev väldigt sjuk, det värsta var ilningarna som gick in uppe i skallen och ut i ena ögat. Led och muskelvärk. Bussförare strejkade för bättre villkor så jag behövde inte sjukskriva mig. När strejken var över hade mina symtom klingat av och jag gick till jobbet.
  Hos skolmedicinen fick man ingen hjälp. Deras prover visade att allt var bra fast man mådde skit. Så det blev hos alternativa jag fick bli frisk och kunskap om immunförsvaret och mikrober.
  Ilningarna i huvudet berodde på Bältrosvirus ( Herpes Zoster)
  Nu har jag köpt mig en apparat Monikor som kan visa hur aktiva mikroberna är i kroppen och den kan också inaktivera dem. Man kan testa 10 mikrober per 24 timmar, annars blir akupunkturpunkterna utmattade. Med på listan finns Coronavirus. Av 7 personer som jag testade hade 5 stycken lite för aktivt Coronavirus.
  En tid när jag var belastad med candida, borrelia och annat hade jag problem med att hålla mig vaken samtidigt som jag hade myrkrypningar i benen vid busskörandet, i en viss typ av buss. Det var ett helvete kan jag tala om. Så jag brukade begära vagnsbyte . Jag försökte få reda på av verkstaden vad det var som strålade i den busstypen, men ingen visste något.
  Därför köper jag direkt att människorna i Wuhan var utsatta för 5G och att de hade ett försvagat immunförsvar.
  Det försöker man sedan mörka med en pandemi. Hur är det i Sverige, vi har väl inte byggt ut det här systemet än ? Eller finns det där, klart att slå på ?

 • I Italien är den högsta chefen inom hälsomyndigheten bestämd när det gäller antal döda i denna virusepidemi?
  “Endast två människor var för närvarande inte bärare av(andra) sjukdomar “, men även i dessa två fall är undersökningen av handlingarna inte avslutad och därför kan dödsorsaker som skiljer sig från Covid-19 uppstå.” Obs: Engelsk översättning.

  https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=en&u=https%3A%2F%2Fwww.agenzianova.com%2Fa%2F5e6bcf1da7fbe3.23491954%2F2851060%2F2020-03-13%2Fcoronavirus-iss-in-italia-i-decessi-accertati-finora-per-causa-del-covid-19-sono-solo-due

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *