Hälsoprofil: Så här stärker du ditt försvar mot coronaviruset

0
532
Brittany Auerbach. Foto: eget verk
Brittany Auerbach. Foto: eget verk

DEBATT. Brittany Auerbach, mera känd som Montreal Healthy Girl och en av internets mest faktagrundade upplysare inom främst näringsbaserade alternativmedicinska behandlingsmetoder fick sina YouTube-videos om autism och cancer nedplockade. Nu har hon gått över till Brighteon.com och ger här tips om naturliga sätt att motverka infektioner som tex coronaviruset.

Under första halvan av 2019 började videor med Montreal Healthy Girl att försvinna från YouTube strax efter att de hade lagts upp. Senare berättade Montreal Healthy Girl att även äldre material plockades bort och att den gemensamma nämnaren var autism och cancer.

Montreal Healthy Girl har, under sina sju år som aktiv med att lägga upp informationsvideor på YouTube, trots minimal budget, utvecklats till en maktfaktor inom hälsa av liknande dignitet som Mike Adams på Natural News, Dr Mercola, Dr Axe och Food Babe.

Läs hela artikeln och kommentera på TV Hälsa


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.