Hälsoprofil: Så här stärker du ditt försvar mot coronaviruset

publicerad 16 mars 2020
- TV Hälsa
Brittany Auerbach. Foto: eget verk
Brittany Auerbach. Foto: eget verk
Brittany Auerbach. Foto: eget verk

DEBATT. Brittany Auerbach, mera känd som Montreal Healthy Girl och en av internets mest faktagrundade upplysare inom främst näringsbaserade alternativmedicinska behandlingsmetoder fick sina YouTube-videos om autism och cancer nedplockade. Nu har hon gått över till Brighteon.com och ger här tips om naturliga sätt att motverka infektioner som tex coronaviruset.

Under första halvan av 2019 började videor med Montreal Healthy Girl att försvinna från YouTube strax efter att de hade lagts upp. Senare berättade Montreal Healthy Girl att även äldre material plockades bort och att den gemensamma nämnaren var autism och cancer.

Montreal Healthy Girl har, under sina sju år som aktiv med att lägga upp informationsvideor på YouTube, trots minimal budget, utvecklats till en maktfaktor inom hälsa av liknande dignitet som Mike Adams på Natural News, Dr Mercola, Dr Axe och Food Babe.

Läs hela artikeln och kommentera på TV Hälsa


Så här kan du stötta Newsvoice