Så många dör av vanlig influensa i jämförelse med coronavirus

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 25 mars 2020
- NewsVoice redaktion
Virusskydd i tunnelbanan i Dubai. Foto: Nick Fewings. Licens: Unsplash.com

DEBATT. Riskerna med coronaviruset och hur man bör skydda sig har diskuterats flitigt i media, men hur är det med de proportioner som media inte förmedlar? I Sverige dör det varje år 200-1000 personer av vanlig influensa.

Text: Kalle Hellberg | Virusskydd i tunnelbanan i Dubai. Foto: Nick Fewings. Licens: Unsplash.com

 1. Vem-vilka har givit respektive nation order om att media och regeringarna ska sprida hysteri om en (vad jag kan förstå) ganska normal säsongsförkylning. Varför ska alla nationer på Jorden helt plötsligt stänga gränser, införa undantagstillstånd, utegångsförbud, upphöra med all fabricering osv, något som aldrig tidigare skett, trots allvarligare sjukdomsspridningar tex ”Asiaten”? Att det utgått en skarp order från något betydelsefullt håll i världen är solklart, men från vem-vilka?
 2. Vem-vilka har givit massmedia order om att de ska använda ett informationsspråk som bara kan tolkas som ”det alla värsta”? Man betonar alltid när man rabblar siffror att personerna dött av coronaviruset, trots att de flesta förkylda som dött inte har testats för corona! Varför vill man skapa hysteri?

Man måste sätta nuvarande larmsiffror om tex dödsfall av viruset i proportion till hur många som dör vid varje årlig säsongsinfluensa. Inget om detta har jag hört i radio-TV!

I Sverige dör det varje år (särskilt under våren) mellan 200 och upp till 1000 personer av hög ålder och med en multisjuk diagnos i bakgrunden, det är det ”normala” vid säsonginfluensa.

Förra året dog 505 personer i Sverige av vanlig säsongsinfluensa. I Kina dör minst 2 miljoner varje år av säsongsinfluensa, enstaka år har siffran varit nästan 6 miljoner, detta är det ”normala”.

I Italien dör mellan 1200 och 6000 personer av säsongsinfluensa varje år, nu anses lite över 1000 ha dött och man påstår att coronaviruset är orsaken, trots att man inte testar detta på alla! I TV-Aktuellt stirrar reportern förtvivlat in i kameran och säger bekymmersamt att ”nu hinner inte krematorierna i Italien med att ta hand om de döda”!

 • 18891892 Ryska snuvan (runt en miljon döda)
 • 1918–1920 Spanska sjukan (50-100 miljoner döda)
 • 1957–1958 Asiaten (1 – 4 miljoner döda)
 • 1968–1970 Hongkonginfluensan (1 miljon döda)
 • 1997- 1998 Fågelinfluensa. Hongkong (6 döda)
 • 2003­- Fågelinfluensa, Nederländerna (1 död)
 • 2009–2010 Svininfluensan (i Sverige 26, i världen 285,000 döda)

För en vecka sedan meddelade Ole Dammegård att senaste statistik från Italien visade att antalet döda som kunde bevisas vara av coronaviruset (där man inte kunde finna någon annan sjukdom också hos den döda, i samband med viruset) var 2 personer (alla övriga var multisjuka och klarade inte ens en vanlig förkylning), men detta säger man aldrig i media!

Statistik från USA den 3/3:

“There have now been over 100 confirmed infections and 9 deaths in the US as of March 3.  And 90,000 infections and 3100 deaths globally so far in a fairly short time period.”

Att jämföra med att varje år skjuts nästan 100,000 amerikaner och drygt 31,000 dödas, inte stänger man ner hela nationen för det.

Kan vi lita på den statistik som vi får genom sjukvården? De instruktioner som personalen inom sjukvården har fått innebär att samma sjuka patient kan registreras flera gånger.

Min uppfattning är att det bakom denna skapade hysteri som nu pågår, med regeringar och media i spetsen, finns en helt annan agenda! Löfven och säkerhetsfolket i ”full skyddsmundering” i provtagningstältet. Det visar klart att det är en bluff.

Vad dör folk av i förtid i Sverige?

 • På plats 3: Cancer
 • På plats 2: Hjärt- och kärlsjukdomar
 • På plats 1: Läkare och läkemedel

Mera proportioner! I Sverige dödas ca 3500 personer på våra sjukhus, år efter år, av felsprättande kirurger och läkarnas felmedicinering och feldiagnoser. Detta är officiella siffror som läkarna inte kan förneka (socialstyrelsens statistik). Den verkliga siffran torde vara över 10,000. De flesta som har cancer och dör i förtid dör inte på grund av sjukdomen, de dör av cellgifter och strålning! När såg du något om detta i media?

Text: Kalle Hellberg

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Finns det färdiga studier på det, redan? Exempel? Erfarenheter? Hur vet man att spikproteiner “stoppas”?

 • Det verkar varaallmänt gods att dödligheten om man blir smittad ökar med ökande ålder,,, de flesta verkar anse detta. Vi er en otroligt hög dödlighet i Sverige jmf med övriga norden… finns det någon källa som visar åldersfördelningen i överiga norden?

  • Det är ingen överdödlighet i Sverige.

   “Johnny Ludvigsson, professor i pediatrik vid Linköpings universitet skriver i LÄKARTIDNINGEN:

   ”I februari–mars 2018 dog 17 774 personer i Sverige. Under samma period 2020 dog 1 687 färre, men med daglig rapportering av antal döda i covid-19. Rapporteringen har fortsatt, trots att Sverige sedan mitten av juni inte har någon överdödlighet jämfört med 2015–2019!”

 • Undrar man…. vad tänker de som skriver när efter bara några dagar efter, statistiken visar hur oansvariga eller okunniga var de…

 • Hur kommer det sig då att sjukhus är överfulla liksom bårhus? Det är inte fejk, då skulle ju hela världen vara en konspiration.

  • Redan 2015 kunde man läsa om allvarlig platsbrist på bårhusen, troligen pga nya krav och extremt ökad befolkning i sverje.
   Och på 90-talet ändrade man faktiskt begravningslagen från 3 till 1 månad.

  • Bekvämt att det kommer ett mystiskt ”virus” som man kan skylla allting på efter att misskött sina uppdrag i decennier.

 • Det är otroligt att se hur vår frihet och demokrati avskaffas – allt i namn av det bästa för oss. Där rätten att demonstrera nu i princip är upphävd (folksamlingar med mer än 50 personer inte tillåtna), där reseförbud inom landet planeras, och där tryckfriheten/yttrandefriheten står under attack. Och det riktigt otroliga: hur mediarepresentanter (“den tredje statsmakten”) driver på för att verkligen få den kvarvarande friheten avskaffad. Vi ser hur journalister driver kampanjer för att få hela landet “nedstängt”, och ifrågasätter varför svenska politiker inte “skyddar oss” (slår ut än fler demokratiska rättigheter). Där man skapar skräck och apati, och slår ut själva grunden för samhällsbygget.

  Är det något som behövs i dessa tider så är det kampanjer för mänskliga rättigheter, att utbilda människor i vad demokratiska rättigheter betyder. Så att folk kan slåss för sina rättigheter, stå upp för dem, nästa gång förslagen om deras avskaffande “för människors bästa” läggs fram. Den här videon från Ron Paul, berättar en del om saken: “How The Police State Uses Crises To Expand Lockdown Powers” http://ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2020/march/26/how-the-police-state-uses-crises-to-expand-lockdown-powers-with-john-whitehead/

 • Om Coronaviruset så som det såg ut i världen vecka 11 i år. Om du inte vill se hela filmen på lite över 2 timmar, så gå in vid ca 1:24:30 och se framåt en bit (åtminstone till 1:30), du kommer att förvånas över denna statistik, med jämförelser tidigare år, vilket visar att hysterin inte är befogad! Missa inte!
  Del Bigtree – mannen bakom filmen Vaxxed – har en nyhetsförmedling som heter HighWire.
  Hans senaste sändning kommer med sensationella avslöjanden om “coronapandemin”.
  https://www.youtube.com/watch?v=E_gMT4_PDJI
  Du kan ställa in svensk text till filmen!

 • Folk i Sverige är redan inprogrammerade när vi är det land som använder kredit och bankkort flitigast. Människor i det här landet är ju vana vi att inte ha kontanter, det är ju bara besvärligt. Tänk så smidigt med korten. Så invånarna i detta land har hjärntvättat sig själva och ser inge pengar alls idag. 90% av alla kunder kommer inte att blinka när chipningen är i gång, vi måste ju för hellskotta handla mat.
  Svenska av idag är lätt att indoktrinera, titta på sjukvården? Världsbäst, maten världsbäst, myndigheter världsbäst, journalister världsbäst, korruption, nej fy och ucsh inte Svenska politiker rena som snövit, Sverige bäst i FN och i EU vi lever i lyckolandet, bästa landet på jorden. Hm ironi eller, det vete fan.

 • Intressant artikel men jag saknar SARS pandemin 2003. Med typ 2000 dödsfall. Vad hände med listan?

 • Det finns en handfull forskare i olika länder, som oberoende av varandra och baserat på egen forskning, drar slutsatsen att viruset i fråga kommer från USA. Det finns också misstankar om att viruset härstammar från Fort Detrick, USAs främsta bivapenlaboratorium, som plötsligt stängdes ned i Augusti 2019 p g a läckage.

  https://www.youtube.com/watch?v=xvAHEzIt9NE

 • Den här pandemin kom ju oerhört lämpligt.
  Hela det ekonomiska systemet hade kommit till skuldmättnad dvs svårt att skapa mer pengar genom lån.
  Ford den gamle bilmakare sa nånting som “Om folk visste hur pengar skapas skulle vi få löpa gatlopp”.
  Sanningen är ju egentligen i full dager men få förstår.

  Idag fanns inga verktyg kvar att laga ekonomisystemet 0-ränta under många år.

  Vi måste se pandemin mot den fondväggen.
  Ingenting är längre rimligt av den information vi serveras.
  Allt är som vanligt med vinterflunsa och ett antal döda men knappast någon
  rapporteras tillfriskna. Döda döda döda. 33 läkare dog i Italien.
  Hur många procent tillfrisknade samma vecka?

  Någon som lagt märke till att talet 33 är återkommer i rubrikerna?
  Magdalena med pengarna vill kasta ut ännu mer lån.
  Det är ju som att försöka släcka brand med bensin.

  Tyvärr ser jag hela spektaklet som sådant att alla europeer skall sitta i sin bostad vaktad av polis/militär
  när skiten träffa fläkten. Jag har pratat med många ekonomer och personer som är insatta i värdepappers/råvaru-handel. Ingen av dessa gav något hopp för ekonomierna.
  Istället talas om hyperinflation eller värre.

  Det oroar mej att också dom fria medierna hänger på istället för att exponera den egentliga bakgrunden till
  Pandemihypen.

  LeifB

  • Att tala om bank-lurendrejeriet kan vara svårt att begripa för många, kanske de flesta, men att korta ned berättelsen till ett enkel exempel landar. Jag har berättat att ett “lån” är ditt betalningslöfte och din revers du skriver på, är en sedel banker emellan. Därför behövs inga kontanter. Landar varenda gång! På ett möte var ett helt pensionärsgäng knäpptysta. Inte ens krämpor eller provtagningar hade en chans.

  • “FRIA medier kan inte existera” i en diktatur. Så se dig omkring och lyssna på vad de har att säga. CORONA VIRUS diktaturens redskap för lydnad. Och det funkar ju. Hur många förstår grundbulten när den verkliga eller medvetna sanningen döljs av “FRIA medier”.

   • Jag antar att Leif Bengtsson syftar på alternativmedierna när han hänvisar till “fria medier” och även om man kanske inte kan prata om dem som fria enligt ordets egentliga innebörd , så står de ju åtminstone inte generellt i beroendeställning till statsmakten eller ägs av etablerade mediastrukturer.

 • Etablerade aktörer som säljer naturprodukter med av dem och dess brukare uppfattad effekt mot allehanda sjukdomstillstånd är fritt att för var och en beakta eller förakta tillika rekomkenderas naturprodukter av så ock läkare för att stärka kroppens eget immunförsvar, som rådande Coronavirus pandemi bevisligen kan och har slagit ut inom minuter och idag finns inga godkända mediciner som ger bot. Betydligt allvarligare än naturprodukter är att staten Sverige avser godkänna snabb-tillverkad vaccin som inte ens testats och som i bästa fall är helt utan effekt, men kan så ock innehålla inom läkarvetenskapen kända livsfarliga substanser som tidigare efterlämnat vaccinerade med livslånga handikapp.

  Rådande viruspandemi utgör att läkare är lika oförstående som allmänheten avseende eventuella risker att med tillgängliga mediciner försöka bota de smittade men det finns inte några riskanalyser att bygga på vare sig avseende fakta eller kunskap och om ECDC, Europeiska Smittskyddscentret i Solna patenterade, artificiella Corona virus bär på samma arvmassesignum som det nya Wuhan viruset kan inte de och ingen annan svara på och att då säga sig kunna upprätthålla kvalitativa bedömningar i grundläggande etiska frågor är utan att kunna ge svar, allt annat än vad etik innefattar. Samordning som brister har per automatik allvarliga risker och dessutom finns inte tillräckligt med personal som med hög risk för eget liv inte har vare sig skyddsutrustning eller kompetens för att hantera den luftburna osynliga fienden, Corona virus.

  Dagligen rapporteras att av dem det vederbör med insikt i smittspridning att de – tror – att viruset kan fastna och överleva på blanka ytor – tillika vidtas inte åtgärder avseende vårdpersonal lämplighet kontra motsatsen innefattas av att de trotts förbud har med sig sina mobiler i tjänst och publicerar på nätforum sekretessbelagd information om döende och döda IVA patienter på deras sjukhus och rapportering till ansvariga myndigheter avseende de facto är i bemötande under all kritik och informationen ignorerats.

  Etablerade aktörer säljer dokumenterade naturprodukter som är godkända så ock i Sverige och grad avseende säkerhet contra motsattsen har inte undertecknad insikt i däremot konstateras att handla läkemedel på ett auktoriserat apotek ger ingen säkerhet och när mediciner tagit slut på Apoteken kan dessutom personalen förvisso ge information om andra liknande läkemedel, men oförsvarbart är att de kan övertyga om byte till ett annat läkemedel motiverat: Den viktiga substansen finns i denna medicin” men övriga substanser sägs inget om, vilket kan och har gett allvarliga följder. Den av oro för den osynliga fienden Coronavirus befolkningen som via internet uttrycker sin uppfattning anklagas för att sprida falska rykten men av Folkhälsomyndighetens politiska ledning uttryckta fattade beslut anses inte vara rykten trotts att besluten enligt reklamen ska vara baserade på ”all tillgänglig erfarenhet och forskning” vilket per automatik är omöjligt ty det kräver kunskaper som Folkhälsomyndighetens politiker, inte har.

  Enligt Ekot tar Utrikesdepartementet tillfälligt hem personal med familjer från 21 länders särskilt utsatta riskområden motiverat: Personalen ska ges vård om de insjuknar, tillika kan ännu en gång politisk okunskap utgöra att departementens personalens hemresa blir förödande vid insjuknande i Sverige, ty bakteriefloran har under lägre vistelse i andra stater ändrats och mediciner mot så ock virus som botat dem i de staterna, botas inte med i Sverige befintliga mediciner.
  Komprimerad vetenskaplig fakta som till viss mån går att jämföra avser exempelvis i andra stater könssmitta bryts inom en par dagar med i de staterna medicin men om smittan upptäcks eller bryter ut igen vid hemkomst kan innebära mycket lång och inte alltid lyckad behandling med i Sverige befintliga mediciner.

  Avseende dödligheten i Corona virus sägs att 22,2 procent av de avlidna hade hypertoni, högt blodtryck och vid tidpunkt larmade samtidigt läkare om att 6 av 15 döda i regionen är svensksomalier och enligt SVT har en somaliska läkare Jihan Mohamed till SVT sagt att ”när viruset spreds till Sverige fanns det inte så mycket information på somaliska”, vilket är förfärande men mer än skrämmande är att alla läkare är överens om att Corona viruset ger syrebrist som per automatik gör att blodtrycket rusar i höjden tillika synes de inte veta de facto att Blodtryckssänkande Läkemedel som innehåller aliskiren kan vara direkt dödliga för svarta patienter som svarar sämre på denna typ av blodtryckssänkande medicin!
  I skrivande stund nämns endast en av ett stort antal mediciner, blodtryckssänkande ”Candesartan Sandoz” som ges tillsammans med andra mediciner mot exempelvis hjärtsvikt, bör inte ges till svarta patienter.
  Av undertecknad ”svarta patienter” är specificerat uttryckt i Fass.
  Candesartan Sandoz – FASS Allmänhet
  https://www.fass.se/LIF/product?userType=2&nplId=20070515000035
  Anonym visning
  Sammanfattningsvis finns bristfällig information för evidensbaserad behandling av t ex den stora gruppen svensk–somaliska patienter med hypertoni, högt blodtryck.
  År 2013 Forskning att: Den mest effektiva läkemedelsgruppen för blodtryckssänkning i den svarta gruppen är tiaziddiuretika, vilket är rimligt med tanke på att vi behandlar en saltkänslig hypertoni. Även kalciumantagonister var effektiva blodtryckssänkare till samma nivå som hos vita försökspersoner
  De svarta patienterna uppvisar en högre grad av saltkänslig hypertoni med låga reninnivåer och hög plasmavolym jämfört med vita patienter och svarta hypertonipatienter har också visat sig ha en högre frekvens av njurkomplikationer jämfört med vita patienter och när vi behandlar blodtryck har vi nytta av att veta att olika folkgrupper svarar olika på blodtryckssänkande läkemedel.
  Läs mer » LM BREWSTER, MD, PhD, Hypertension Group, Departments of Internal and Vascular Medicine, Academic Medical Center, Amsterdam, the Netherlands december 17, 2013.

  En läkare och forskare: I International Society on Hypertension in Blacks consensus statement från USA förordas kalciumantagonist + ACE-hämmare / angiotensinreceptorblockerare (ARB) alternativt tiaziddiuretika + ACE-hämmare/ARB. En stor, svensk multietnisk blodtrycksstudie – skulle vara av värde för folkhälsan och gagna patientgrupper med stora medicinska behov. I väntan på detta vill jag (läkaren&forskaren) betona vikten av en varierad medicinsk behandling vid hjärt–kärlsjukdom hos patienter från olika etniska grupper.

  I African–American heart failure trial (A-HeFT) sågs en signifikant sänkning av mortalitet hos svarta hjärtsviktpatienter som fick isosorbiddinitrat–hydralazin, och FDA,
  USA:s läkemedelsverk godkände därför detta läkemedel för indikationen hjärtsvikt hos svarta patienter. Högt blodtryck är kopplat till njurarnas funktion och personer med högt blodtryck är utsatta eftersom viruset slår mot njurarna och de som har förhöjt RAAS-system. Corona höjer RAAS ännu mer anser Dr Fauci i intervju med JAMA network tillika att en väldigt vanlig blodtrycksmedicin ökar antalet ACE2 receptorer (de som viruset använder) och de facto ringde en varningsklocka hos honom.
  Läs mer, Rubrik: Hypertension in persons of African descent. Dear Editor, In a recent paper, Dr Nyström pointed out the differences between patients of African descent and White Europeans, in their response to antihypertensive medication
  och avseende Candesartan Sandoz – FASS https://www.fass.se/LIF/product?
  MVH!

 • Jag vill rekommendera en artikel av Makia Freeman som brukar ha koll. Hon skriver:
  ”Vi är mitt i en ”live”-övning enligt USA:s statssekreterare och före detta CIA-chef Mike Pompeo, som för bara ett år sedan öppet skrattade ÅT att “vi ljög, fuskade och stal.” Pompeo medgav på CNN att ”vi är i en liveövning här” när han hänvisade till COVID-19 under en presskonferens. Detta är ännu mer bevis på att hela Coronaviruskrisen har skapats, planerats för och genomförts. Språket som Pompeo använde – ”liveövning” – påminner otäckt mycket om det språk som använts i falska flaggoperationer när övningen eller träningen ”gick ’live’”, dvs när själva scenariot som myndigheterna planerade för faktiskt hände (se 9/11, 7/7 och många amerikanska masskjutningar) som de var mitt i en övning.
  Pompeo försäger sig och kallar pandemin för en övning, en ”live exercise”.
  Här är klippet. Titta på det själv (det är på 35 sekunder, Pia). Lägg märke till hur Trump, som står vid Pompeos sida, verkar klandra sin statssekreterare under TV-föreställningen. Trump säger: “Du borde ha meddelat oss.” Indikerar detta att Trump inte kände om detta tidigare, vilket förstärker tanken att presidenten och premiärministern egentligen inte är ledare för sitt land, utan snarare nu får veta vad planen är och att de gör bäst i att komma ombord?
  https://thefreedomarticles.com/live-exercise-pompeo-lets-slip-covid-19-pandemic/?owa_medium=feed&owa_sid=

  • Under klippet som Pia Hellertz (26 mars, 2020 at 13:59) länkar till – kan man läsa följande:

   “Implications of Pompeo’s Comment

   There are already various clues this whole pandemic – really a fake pandemic – was planned in advance. There is the 2010 Rockefeller Foundation paper which talked about it. There is the Illuminati insider who revealed secret plans to release a bioweapon on the Chinese by saying that “China will catch a cold.” There is the Bill Gates/Big Pharma/CDC Event 201 Simulation. There is possible Chinese Government foreknowledge. There is the simple fact that this pandemic is allowing the social engineers to simultaneously and rapidly roll out almost every conceivable NWO (New World Order) agenda, including censorship, surveillance, quarantine, martial law, the cashless agenda, governmental emergency powers, the 5G rollout, social isolation as the “new normal“, mandatory vaccinations and the human microchipping agenda.”

   –> The New Normal… 😉

   Av de människor som jag har pratat med en längre tid, och som har lyssnat när jag har berättat om att ovanstående ingår i “hållbar utveckling” – så säger de flesta… – Så de som planerat detta tror att de skall klara sig undan ansvar?

  • Under den länk som Hellertz hänvisar till, står följande att läsa:

   “Implications of Pompeo’s Comment

   There are already various clues this whole pandemic – really a fake pandemic – was planned in advance. There is the 2010 Rockefeller Foundation paper which talked about it. There is the Illuminati insider who revealed secret plans to release a bioweapon on the Chinese by saying that “China will catch a cold.” There is the Bill Gates/Big Pharma/CDC Event 201 Simulation. There is possible Chinese Government foreknowledge. There is the simple fact that this pandemic is allowing the social engineers to simultaneously and rapidly roll out almost every conceivable NWO (New World Order) agenda, including censorship, surveillance, quarantine, martial law, the cashless agenda, governmental emergency powers, the 5G rollout, social isolation as the “new normal“, mandatory vaccinations and the human microchipping agenda.”

   –> The New Normal 😉

  • @ Pia Hellertz

   Jag vet inte om du avsiktligt undviker att nämna att även “terrordådet” på Drottninggatan var en övning. För mig verkar det bara rätt osannolikt att någon med den inblicken inte skulle veta om att “Drottninggatan” faller under samma kategori som de du nämner. Jag har en stark känsla av att som svensk törs man inte riktigt gå ut med den åsikten pga att det blir för känsligt att ta upp. Rätta mig om jag har fel.

 • Har ju som sagt jobbat med intensivvård över 30 år o vill ge en bild av hur det fungerar. När det gäller vanliga influenser också inkluderat fågelinfluensa etc. så kanske någon kommit så långt som till IVA men har då haft andra svåra sjukdomar och oftast hög ålder. Kan inte minnas att man satt dödsorsaken till fågelinfluensan utan mer hjärtat orkade inte längre, allt har provats men ger ingen effekt längre etc etc.
  Här kommer patienter in ofta äldre med andra svåra sjukdomar diabetes, hjärt- kärlsjukd. etc men här är dödsorsaken förtätningar i lungorna som inte går att behandla med annat än respirator. Vissa klarar sig med bara syrgas och kommer då inte till IVA förstås.
  Vad ska man då göra om man inte har eller får tillräckliga resurser på iVA?

  Ska man bara lämna patienten att dö?

  Det är den här situationen som inte funnits vid andra virus-epiidemier. Det har aldrig någonsin varit i närheten av det tryck som nu är på IVA-avdelningar i de mest drabbade länderna.
  Jag känner med all personal på IVA i Italien. Förstår sköterskan som kommer hem till familjen och bara inte orkar prata med dem.

  Därmed inte sagt att inte “Big pharma” jublar o att man borde rekommendera både D-vit. och Cvit. i stora doser. både förebyggande och som behandling. Var tog provandet av malaria-medicinen vägen som ju hade visat en del goda resultat. Blir jag svårt sjuk av Corona vill jag ha 20-40 gram c-vitamin intravenöst per dag. Tar dagligen ca 2 g i capselform + resten av vitam. för att inte skapa brister på andra vitam. Zink är också bra att ta xtra av.

 • Några grundläggande frågor:

  1. Exakt VAD är det man testar?

  2. HUR bevisar man kopplingen mellan provresultatet och den symtom som patienten har?

  3. Finns det några andra rimliga förklaringar till patientens tillstånd?

  4. Om ”viruset” (=gift på latin) Corona verkligen existerar, var är då de kliniska studierna där det har isolerats, odlats och sedan testats på referensgrupper som sedan fått samma symtom. Följt att man återigen kunna isolera Corona från referensgruppen.

  5. Varför visas inga riktiga bilder av det isolerade viruset (s/v från em)? Loggan är istället fantasifulla datoranimeringar i färg. De få em-bilder som visas är exakt de samma som fås från friska cellkomponenter och dess interaktioner.

  • Väldigt bra frågor!!! De verkar leta efter en nål i en höstack!

   Nu har de börjat leta efter evidens på Corona i patienters lungor också. Frågan är om dessa förändringar i lungor samvarierar med andra saker som rökning, cancer eller olika miljöfaktorer?

   “Det är spännande för att vi kan förstå mer om hur lungorna angrips både vid corona och andra epidemier. De vita fläckarnas mönster kan kanske användas för att identifiera patientens sjukdom”.

   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/omfattande-forandringar-i-lungorna-hos-svart-sjuka-coronapatienter

  • Virus hypotesen är väl egentligen aldrig bevisad. Virus går ju ej att isolera eller odla själva. Det är ju något som finns i celler. Man säger att de behöver en värdcell. Men vad är det egentligen man ser i elektronmikroskopet kan man undra. Är det inte bara det som sker i cellen? Och att det som egentligen händer när vi talar om en virusinfektion är att celler börjar agera “annorlunda”. Att det händer något i våra celler alltså i våra kroppar som vi uppfattar som sjukdomssymtom.

   J

 • Det dör väl i genomsnitt över 17 000 personer per år i Italien av säsongsinfluensa. Detta enligt en vetenskaplig rapport som gått igenom fyra influensasäsonger under 2010-talet.

  • Marcus, intressant uppgift, den siffran har jag inte funnit, har du någon källa på siffran 17000?

   • Hittat en informativ vetenskaplig artikel:
    “Investigating the impact of influenza on excess mortality in all ages in Italy during recent seasons (2013/14–2016/17 seasons)”

    Highlights
    • In the winter seasons from 2013/14 to 2016/17, an estimated average of 5,290,000 ILI cases occurred in Italy, corresponding to an incidence of 9%.

    • More than 68,000 deaths attributable to flu epidemics were estimated in the study period.

    • Italy showed a higher influenza attributable excess mortality compared to other European countries. especially in the elderly.

    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1201971219303285

    • Birgitta: Tack för den rapporten, vilken tydligt visar att Italiens nuvarande dödsfall är helt “normalt” för en säsongsinfluensa.
     Ur rapporten i länken:
     “Under de senaste åren har Italien registrerat toppar i dödsfall, särskilt bland äldre under vintersäsongen. En dödlighet på 10,7 per 1 000 invånare observerades under vintersäsongen 2014/2015 (mer än 375 000 dödsfall i absoluta termer), vilket motsvarar uppskattningsvis 54 000 dödsfall (+ 9,1%) jämfört med 2014, vilket representerar den högsta rapporterade dödligheten sedan andra världskriget i Italien.”

     • intressant vore att se närmare på hur dessa dödsfall i “vanlig influensa” dör jämfört med coronavirusfallen.
      Man får ändå känslan att de senare kräver så mycket större resursinsatser med intubationer, respiratorer etc. och hur var det med under Asiaten 1957, då min egen mor låg på sjukhus för detsamma under nästan 3 månader, så uppenbarligen var hon ett mycket allvarligt fall,men huruvida hon behövde respirator etc. har jag ingen info om och hon är död sedan många år.
      Vi misstänker alla på goda grunder att Kina avsiktligt anger alldeles för låga mortalitetssiffror och enligt denna video kanske den verkliga siffran ligger närmare 1M, vilket i så fall skulle betyde ungefär samma mortalitet per invånare som i Italen: https://www.youtube.com/watch?v=wfDAcuSMSZo&fbclid=IwAR1GU0Qfdm8NwMRaoi7UJEv7UzPL0-9b-MbBdLQCeTmCGnAtMGngiTxiJOA

 • Tror man måste vara väldigt försiktig med vad man läser i media idag och ta allt med en stor nypa salt. I SVD stod att 24 läkare dött men att alla fall inte med säkerhet kunde kopplas till Coronaviruset. Och just det är väl problemet att de som dör många gånger har andra virussjukdomar och även bakteriella sjukdomar så vad dör de av egentligen?
  I Aftenposten spekulerade en läkare i att de många dödsfallen i Italien hänger samman med stora problem med multiresistenta bakterier där. Stämmer ju med resonemanget att det tillstöter bakteriella problem hos många redan försvagade som lede till döden. https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/awEP27/derfor-tar-koronaviruset-saa-mange-liv-i-italia-erik-martiniussen?fbclid=IwAR1hWrkRJunkoGlTYd34BgvE9KLq1IbiwB-AEWd_eHkjQs1BLNuUjBcdA6U
  Men våra stora mediekanaler verkar mest vara ute efter att skrämmas. Denna hysteri liknar klimathysterin. Med skräck propaganda åker förnuftet snabbt ut och folk får panik och resonerar väldigt ologiskt.
  Problem med testerna har rapporterats varje gång det varit utbrott av någon virus både vid SARS, MERS och Zika tex rapporterades problem med för många falska positiva svar på testerna.

 • Ni kan väl gissa vilka figurer som ligger bakom masshysterin? Det är bara att följa vilka som kommer att tjäna pengar på att köpa upp företag och aktier när de faller? Bankirerna och finanshajar som Soros kommer att bli ännu rikare! Och vilka äger MSM-media som basunerar ut “coronakrisen”? Som exempel Soros när han snackade ner värdet på kolkraften i Storbritannien och sedan köpte kraftverken billigt för något år sedan! Och de fräcka bankirerna vill dessutom ha skattepengar för att kunna köpa upp mera och skuldsätta folket än mer än vad som är fallet. Så man kan lugnt säga att det hela är orkestrerat av finansmaffian…

 • En intressant omständighet för dom länder i EU som drabbats värst, har också
  dom största ekonomiska problemen.
  Vilket innebär att dom också är mer sårbara ekonomiskt om man nu vill kasta omkull ekonomierna.
  För egen del försvann 17% av mina pensionsfonder förra veckan. Jag hadde ändå inte räknat med något.
  Systemet är ju riggat så.

  Detta är ett virus mer av politisk/ekonomisk natur.
  Att skuldmättnad uppnåtts worldwide är nog ingen överdrift.
  Media eldar på paniken.
  Som Siv sa ovan om 33 läkare drabbats.
  Var dom aktiva? Eller hade dom vid något tillfälle haft en sådan karriär?
  Fake news är kanske fel men i vart fall kan vi se att urvalet av artiklar och mediainfo är begränsat.

  Hur detta kommer att sluta känns intressant men knappast något jag ser fram emot.
  Köp frö!

  LeifB

  • Vid många s.k. masskjutningar i USA använder de crisis-actors och vid bombattentat har de redan amputerade som ska ge bortsprängda lemmar trovärdighet. Med den här digerdöden är det bara att lägga lite folk i korridoren, dra på sig en vit rock och sen kör man en skakig mobilinspelning där man berättar att alla dör. Sen har även en hel del kändisar från prinsar, skådespelare till sångare m.m. gått ut och berättat att de är smittade av Corona-viruset för att ge hajpen trovärdighet. Eftersom det är staten och MSM, där båda har tycks ha samma ägare, som driver på desinformationskampanjen är det knappast troligt att varken siffrorna stämmer eller att många av offren ens existerar.

   Men nu har stater världen över lånat upp tiotusentals miljarder av någon som skrattar hela vägen till den egna banken och då kan syftet med den här uppblåsta förkylningen inte bli tydligare.

 • Kan man lita på testerna??? Börjar kännas väldigt misstänkt. Rykten går om att testerna är utformade för att visa positiva resultat för friska.. Delikat global teater isåfall. Kejsaren är naken.

  • Knappast. Ger förmodligen 50% false positives, som framkommit/beräknats. De var samma problem med HIV-testerna. Om det stämmer förs många med andra influensor in i statistiken för covid-19-smittade. Talen drar iväg uppåt och det passar in på förväntan inom ramen för hysterin.

   Det verkar även att om någon äldre dör i hemmet av olika orsaker, andra än covid-19, så hämtas den döda kroppen med personal i hazmat-dräkter, för säkerhets skull. Dramat hålls vid liv.

 • Varje myndighet i Europa som sprider kaos i sina egna länder och bland dess folk är i händerna på Globala Financiala Oligarchy! – (Deep State)!
  – Med en enda syfte; De rika blir rikare och de fattiga fattigare och mer skuldsatta och vad är nästa våldsamma fas av Korona-viruset?
  *
  Ju, Obligatorisk vaccination av massorna?
  *
  Frågan som uppstår är;
  ** Hur brutal skulle massornas protester och vrede blir mot politiker som sitter i knäna på dessa Ockulta Oligarkin om det konstateras att detta är bara hybridkaos som kallas Korona och medvetet iscensatt och konstruerad!

  Kommer massorna i Europa och hela världen efter denna hybrida kaoset och deras totala förtryck och skuldsättning kräva brutalt ansvar från myndigheter som sitter i knäna på den Globalt Finansiella Oligarchy?
  Och vad blir priset de och deras tjänare måste betala?

 • Ja så kan man ju tänka men efter att ha hört att 33 läkare dött i Italien av coronasmittan så bör man nog inse allvaret.
  Den här förtätningen som många drabbas av och hamnar i respirator är ju så mycket allvarligare än influensa. Har aldrig under mina 40 år i akutsjukvården hört om någon läkare som avlidit av någon influensasmitta.
  På en italiensk intensivvårdsavd. dör 40 % av coronasmittade trots respiratorbeh. Se gärna den chockade svenska SVT reportern som fick besöka intensivavd i Italien. (Aktuellt ikväll).

  • @ Siv

   Vart har du hört att 33 läkare dött i Italien ?

   Vad gäller “den chockade reportern” så har jag lärt mig att inte lita på något som kommer från trashmedia.

   • Om läget i Italien är så illa som det påstås – och landet satt i karantän… – Hur kan då en “reporter från svt” komma in på en akutavdelning / intensivvårdsavdelning i Italien?

   • Man får aldrig reda på vad de heter. Är ju också konstigt för man vill ju gärna kolla uppgifterna.

    • Tolkar “trashmedia” som synonym till Fake-News-media, vilket är samma sak som “etablissemangets” lögnproducerande media via press, radio & tv.
     Dessutom bör man ta “fakta” från Wikipedia med mycket STOR skepsis!

  • Såg korta mobilvideon från sjukhuset, försedd med difusfilter, svårt att avgöra ålder på patienterna, Folk i något som kan ha varit, väntrum, några i rullstolar, sedan, kameran åker fort och skakigt genom en korridor med sängar med patienter.
   Försöker avgörs ålder på dem, anar att det är åldringar som jag, 73+ kol och diabetes.

  • I Italienska median så sa man att det endast var 2 av de döda som dog av corona de andra hade blivit corona smittade men dog av andra orsaker.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *