WHO: Coronaviruset covid-19 är en pandemi

5
Folkhälsomyndigheten, säkerhetslab, P4-zonen. Pressfoto: Magnus Pehrsson
Folkhälsomyndigheten, säkerhetslab, P4. Pressfoto: Magnus Pehrsson

Världshälsoorganisationen WHO har idag [11 mars] förklarat att utbrottet av covid-19 utgör en pandemi.

Sjukdomen finns nu eller kommer snart att finnas i alla världsdelarna och kommer sannolikt att drabba alla världens länder, skriver Folkhälsomyndigheten. Världshälsoorganisationen WHO understryker vikten av att alla världens länder nu förbereder sig för sjukdomen, framförallt när det gäller sjukvården.

För Sverige innebär detta inte några förändringar i det arbete som pågår. De bedömningar av risk och de viktiga strategier och åtgärder som presenterats de senaste dagarna kvarstår, skriver Folkhälsomyndigheten.

Text: Krisinformation.se

Relaterat

 

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Hans Berggren
12 mars 2020 kl 16:05

C-vitamin, ja. Och saften av en citron på morgonen, gärna med en liten sked bikarbonat för att “basa” kroppen. Ta kolloidalt silver också. Botemedel som är för billiga för att intressera big pharma, men som nu lär användas i stor skala i Kina, där de verkar intresserade av att lösa problemet.
I väst är pesten och paniken ett bra sätt att ta kål på en massa pensionärer, som är för många, inte bara i Italien, vilket alla regeringar gärna medverkar till bara det sköts diskret. En sak är säker: på varje katastrof finns det pengar att göra… Och medan folk är för rädda för att tänka klubbas de hiskligaste beslut utan att det märks. Tvångsvaccinering mot allt är nästa steg i kampen för att utplåna på det naturliga immunförsvaret. I kampen mot naturen. Det är synd om människorna …

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Hans Berggren
12 mars 2020 kl 16:33

Finns det någon form av tvångsvaccinering i Brasilien där du bor?

Lennart Fröderberg
Gäst
12 mars 2020 kl 06:35

Länkar här in vad myndigheterna i Shanghai, China anser om höga doser av vitamin C.
Både som förebyggande men även som behandlande metod.

Varför gör INTE de svenska myndigheter det?

Det finns inget annat som är bättre just nu så varför inte använda det som bevisligen fungerar och rekommenderas av de Kinesiska myndigheterna?

http://orthomolecular.org/resources/omns/v16n16.shtml

Min kommentar är att vetenskapliga litteraturen sätter ett maximum om 1-4gr / kg kroppsvikt beroende på besvär och hur allvarligt det är.

Stella
Stella
Gäst
12 mars 2020 kl 06:01

Ja men se där… Chicago Trading Floor stängs på obegränsad / oändlig / obestämd tid. Och all stimuli som betalas ut till statliga organ just nu… följ pengarna som vanligt… vi får se vart detta leder.

“Slowly but surely, the paralysis that has gripped virtually every corner of the global economy is spreading toward the beating heart of the world’s capital markets, and according to a notice posted late on Wednesday by the Chicago Mercantile Exchange, starting Friday the 13th the world’s biggest derivatives marketplace will become a ghost town – well, more so even than usual, since the CME already replaced most humans with algos and computers – as it closes its Chicago trading floor indefinitely “as a precaution to reduce large gatherings that can contribute to the spread of coronavirus in line with the advice of medical professionals.” ”
https://www.zerohedge.com/markets/cme-close-chicago-trading-floor-friday-13th

Birgit Sjölander
Birgit Sjölander
Gäst
11 mars 2020 kl 22:13

Vid svininfluensa utlystes också en pandemi, men nu har man väntat lite längre så att det verkar mer trovärdig,eller?