Autentiska röster som blir populära tas ner från webben av makten

5
Brian Rose (foto: London Real) och Alex Jones (foto: InfoWars.com, april 2020.
Brian Rose (foto: London Real) och Alex Jones (foto: InfoWars.com, april 2020.

MEDIA. Brian Rose med kanalen London Real och Alex Jones med Infowars diskuterar de oberoende kanalernas framtid. Jones inleder med att deklarera vilken värld han vill ha, en värld fri från rasism som har frihet och framgång i centrum. Han menar att en sittande centralstyrande maktelit representerar en mörk makt som aldrig får vinna striden mot människan. Brian Rose verkar ha en liknande dröm om världen.

Brian Rose säger att Infowars, en kanal som startade 1999, drar 10 miljoner tittare per månad och därmed har fler tittare än The Economist eller Newsweek. 2018 stängdes Infowars, vid det laget med totalt över 5 miljarder visningar, från Facebook, YouTube, Twitter och en mycket lång rad av andra sociala kanaler.

Rose berättar att han fick sin beskärda del av bannlysning efter att han nyligen intervjuat konspirationsanalytikern David Icke för London Real. Intervjun med Icke var den näst mest visade YouTube-videon i världen den dagen, hävdar Rose.

Videon togs snabbt ner av YouTube och samma dag bannlystes hans kanaler från Facebook och Instagram. Därefter blev hans konton även nedtagna på Vimeo, Dropbox och hans yrkeskonto på Linkedin togs ned på en söndag. Rose säger till Alex Jones:

“I was broadcasting for nine years but now I started to understand what it feels to be in your shoes”.

Jones säger att anledningen till att Rose tas bort från webben beror på att han är autentisk. Han menar att Rose utstrålar förtroende och att han inte är en kontrollerad tillgång för globalisterna samt dessutom är populär ute bland folk. Kombinationen gör att han starkt ogillas av makten.

Makten är främst ute efter källorna och “de vill veta om du viker dig”. De tar ner dessa kanaler, inte för att de ljuger eller sprider fake news, utan för att de förmedlar sanning, menar Jones.

Text: NewsVoice

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Krister [kommentar raderad]
Krister [kommentar raderad]
Gäst
26 maj 2020 kl 08:31

[Meddelande från redaktionen: Glöm inte att vi enbart släpper igenom kommentarer med riktiga för- och efternamn samt tillhörande fungerande e-postadress.
Läs mer om varför: https://newsvoice.se/skapa-anvandarkonto-newsvoice/ ]

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
7 maj 2020 kl 06:00

Att de förbjudna är så pass förbjudna att de syns överallt är, minst sagt, intressant… Även det faktum att de aldrig går över till öppen fri programvara…

Kolla även vad de är för:
1. anti-rasism
2. frihet
3. framgång

Exakt vad alla globalister och Reinfeldt självt säger sig vara för, fastän “frihetens” politik skapade mer rasistiska känslor, mindre frihet för 90% av folket, samt “framgång” för 10% på alla andras bekostnad.

De här herrarna är med stor sannolikhet med i den klubb som George Carlin talar om i sin sketch “The American Dream”.

Tant Pia
Tant Pia
Gäst
6 maj 2020 kl 06:01

Allt som är förbjudet är spännande att utforska. När en nedstängning sker så vet allra flesta vid det här laget att det bara handlar om att tysta sanningen.

Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
30 april 2020 kl 21:02

Testa UGEtube och se Dr Eriksen berätta om statistik. Sverige omnämns också som föregångare.
https://videos.utahgunexchange.com/watch/dr-erickson-covid-19-full-briefing-audio-fixed-version-mp4_vLt3GxAJbsngJ1E.html
Eftersom “lockdown” förminskar immunsystemet har vi en överraskning i oktober (USA)!
Lärorik immunologilektion.

Benny
Benny
Gäst
30 april 2020 kl 07:12

Många kända röster som bannlysts av etablissemangets media söker sig till andra kanaler där de kan tala fritt och få ut sitt budskap till flera som t ex RT men det finns säkert andra kanaler att välja på! Faktiskt en ödets ironi att det i Ryssland är betydligt friare att ge sin åsikt än i det hårt censurerade väst-media som gräver sin egen grav och skriker efter bidrag från oss skattebetalare.