Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Begravningsbyråer i NYC larmar: Avlidna klassas felaktigt med Covid-19 som dödsorsak

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 30 april 2020
- NewsVoice redaktion
New York City. Foto: Nicolai Berntsen. Licens: Unsplash.com

Project Veritas avslöjar idag att begravningsbyråer larmar att väldigt många avlidna felaktigt klassas med Covid-19 som dödsorsak trots att de dör av helt andra orsaker.

Anställda på begravningsbyråer i New York City menar att statistiken för Covid-19-dödsfall kraftigt kryddas med avlidna som dött av andra orsaker. Det kan räcka med att person dör av feber i hemmet, enligt Project Veritas. Medicinsk personal kontrollerar inte den egentliga dödsorsaken och obduktioner hinner inte genomföras. Trots det klassas många dödsfall som Covid-19. Resultatet blir att hysterin kring Covid-19 upprätthålls och dödligheten blir högre än den verkliga.

En chef inom begravningsbranschen på Staten Island ifrågasätter borgmästare DeBlasios policy och menar att det är politiskt.

NewsVoice kommentar

Om du arbetar i den svenska begravningsbranschen tveka inte att kontakta NewsVoice och berätta om du anser att samma typ av policy tillämpas i Sverige.

Text: NewsVoice | Källa: Project Veritas | Bild: New York City. Foto: Nicolai Berntsen. Licens: Unsplash.com


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq