Project Veritas avslöjar idag att begravningsbyråer larmar att väldigt många avlidna felaktigt klassas med Covid-19 som dödsorsak trots att de dör av helt andra orsaker.

Anställda på begravningsbyråer i New York City menar att statistiken för Covid-19-dödsfall kraftigt kryddas med avlidna som dött av andra orsaker. Det kan räcka med att person dör av feber i hemmet, enligt Project Veritas. Medicinsk personal kontrollerar inte den egentliga dödsorsaken och obduktioner hinner inte genomföras. Trots det klassas många dödsfall som Covid-19. Resultatet blir att hysterin kring Covid-19 upprätthålls och dödligheten blir högre än den verkliga.

En chef inom begravningsbranschen på Staten Island ifrågasätter borgmästare DeBlasios policy och menar att det är politiskt.

NewsVoice kommentar

Om du arbetar i den svenska begravningsbranschen tveka inte att kontakta NewsVoice och berätta om du anser att samma typ av policy tillämpas i Sverige.

Text: NewsVoice | Källa: Project Veritas | Bild: New York City. Foto: Nicolai Berntsen. Licens: Unsplash.com

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

44 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Åke i Sörmland
Åke i Sörmland
Gäst
3 maj 2020 kl 20:46

En liten udda tanke!. Livet i universum har olika hierarkier såsom, livet generellt, olika organismer, arter, förökningaprocedurer etc. med den gemensamma nämnaren att överleva. Kommer vi ner till den enskilda cellen har också den driften att överleva, men så utsetts den för strålning, vilket den inte är skapad för att tåla. Den börjar att idiotföröka sig för att cellen som art skall överleva – känns igen? Cancer!

Thérèse A..
Thérèse A..
Gäst
3 maj 2020 kl 11:21

Thérèse A. I replik till sture b. har ett stavfel smugit sig in i första stycket!
I debatt flödarolika åsikter och – mesdebattörer – ska naturligtvis vara med-debattörer!
Ber om ursäkt om felskrivningen redan kränkt någon.
Mvh!

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Thérèse A..
3 maj 2020 kl 12:11

Hittade inte felskrivningen du hänvisade till utan någon som helst relevans för diskussionen. Men däremot undrar jag över en del i din tidigare argumentation. Du skrev bl.a. “tillika och oavsett åsikt, har att dö med eller dö av Corona, samma slutresultat!” vilket jag tycker är en rätt märklig inställning till fastställd dödsorsak av någon som påstår sig arbeta inom vården. Anser du då alltså att dödsattestens fastställda dödsorsak är en oviktig petitess där man kan skriva precis vad som helst eftersom det ändå är “samma slutresultat” ?

Roger
Roger
Gäst
2 maj 2020 kl 21:12

Gott.

Laddat ner allt för framtida koll, mycket stängs ner på tuben, så man får ligga på snabbt innan det försvinner.

Lite annat som kan vara intressant om det inte länkats redan?

https://youtu.be/JZn-Ihl9Sc4

Tant Pia
Tant Pia
Gäst
1 maj 2020 kl 18:37

Vem gynnar det ekonomiskt? Där finner vi svaret på våra frågor. Att det sedan leder till total maktkontroll och begränsning av människors frihet blir ett senare diskussionsämne.

Thérèse A..
Thérèse A..
Gäst
Reply to  Tant Pia
2 maj 2020 kl 13:01

Tant Pia.
”Vem som gynnas ekonomiskt” kan inte vara svar på av dig ”alla våra frågor”, ty är det något som saknas i debattfältet så är det frågor.

Alla åsikter respekteras tillika nämns att ditt förslag ”det som leder till total maktkontroll och begränsning av människors frihet blir ett senare diskussionsämne” synes ogenomtänkt?
Ty till dags dato med politisk makt destruering av samhällen kontroller och begränsningar följt av förslag till ytterligare inskränkningar, har inte stöd i vare sig Sverige Lagar, EU Konventioner.

De facto bryter rikspolitikernas Eutanasi metoder avseende vårdtagare vid äldreboenden mot så ock FN Tortyrförbud!

Prio ett diskussionsämne bör innan det är försent diskutera och protestera mot av statsministern med ministrar och parlamentariker beslut att myndigheters tjänstemän med tvång isolerar en eller flera människor, slår igen restauranger, affärer, fabriker etcetera, ty det är olagligt!
Tvångsbeslut kan under andra omständigheter tillåtas med de måste ovillkorligen föregås av i lagar stiftat att smittskyddsläkare ansöker per person, per personal i restauranger, per person i äldreboenden och ansökningarna skall inlämnas till Förvaltningsrätten vars Domstolsbeslut per ansökan, måste vara till smittskyddsläkarens favör.
Mvh.

Lars BergmanD
Lars Bergman
1 maj 2020 kl 14:55

Jag säger bara rent krankt angående denna j….. hysteri angående corona. Det allt skit vi äter som inte innehåller nån näring och mineraler som ligger till grund för allt detta och sedan som krydda på moset har vi dessa skenheliga föreb…. j…. fullblodsidioter i toppen av näringkedjan som vill “avfolka” hela planeten! Det var samma idiot som skrev bibeln och koranen. Bibeln är 600 år äldre än koranen och uppdateringen gick käpprätt åt h….. men jag är inte bitter jag heller……..sedan har det hänt åtskilligt mer emellan men det vill jag inte skriva för då kommer jag bara att reta upp mej själv så mkt att externskärmen kommer att leva farligt… 😉

Lars BergmanD
Lars Bergman
1 maj 2020 kl 14:44

Stig Lönnqvist: så man ska alltså fabricera nånting helt eget då taget ur luften utan substans och källhänvisning för att få det att verka som om man står för det själv. Är det det du menar? Finns ju ex antal partier i riksdan som verkar tillämpa det och speciellt ett som regerat i ett helt sekel ostört eller vid utvisningsbåset periodvis eller ska man kanske säga undantagsvis vid några få tillfällen. 😉

stig lönnqvist
stig lönnqvist
Gäst
Reply to  Lars Bergman
1 maj 2020 kl 15:55

Lars Bergman: Absolut så ska man inte fabricera nånting…Man ska helt enkelt avända sitt sunda förnuft och ta sitt förnuft tillfånga och fundera vad som är relevant. Sunt förnuft är en bristvara om man enbart litar på PK media. Om du har ett sunt förnuft så behöver du inget youtube tillägg

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
Reply to  stig lönnqvist
1 maj 2020 kl 18:10

@ Stig Lönnqvist

Jag förstår inte vart du vill komma. Vart föreslår du att man ska vända sig för att få relevant info. Ens sunda förnuft använder man ju som ett sorts filter för att särskilja just relevant info från dess motsats…inte minst för att utveckla ditt sunda förnuft ytterligare. Som sagt , vart vill du komma med ditt resonemang ?

stig lönnqvist
stig lönnqvist
Gäst
1 maj 2020 kl 12:20

Verkar vara svårt för människor att skriva nåt utan att relatera gill nåt internet inlägg…varför inte skriva nåt som har med saken att göra helt utan uppbackning från nåt tvivelaktigt youtube inlägg, alltså nåt man själv står för

Hasse
Hasse
Gäst
Reply to  stig lönnqvist
2 maj 2020 kl 11:00

stig lönnqvist “Verkar vara svårt för människor att skriva nåt utan att relatera gill nåt internet inlägg…varför inte skriva nåt som har med saken att göra helt utan uppbackning från nåt tvivelaktigt youtube inlägg, alltså nåt man själv står för”

Kan du stödja detta med någon länk, så man kan veta att du inte hittat på detta tvivelaktiga yttrande själv?

Hasse
Hasse
Gäst
1 maj 2020 kl 11:52

https://youtu.be/l2KtgSnk3XE Se denna, speciellt de 5 sista minuterna. De räknar alla för att få upp statistiken för att kunna visa hur “nödvändigt” ett skadligt vaccin är.

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
Reply to  Johan
1 maj 2020 kl 18:00

Sen jag vaknade upp för c:a 10 år sen och började förstå hur världen verkligen är beskaffad med alla lögner som sprids via msm , myndigheter , etablerade institutioner och gud vet vad , har jag tittat på mycket material i form av filmer och texter som fått mig att förstå åtminstone hur den större bilden ser ut av vad som pågår. Men…jag har nog sällan sett en så informativ och avslöjande film som den du länkade till på London Real. Och då kan jag säga att jag ändå “visste” det mesta av vad Dr Andrew Kaufman presenterade. Som du skrev ; “Helt otroligt”!!

stig lönnqvist
stig lönnqvist
Gäst
1 maj 2020 kl 09:13

Mera betalt för läkarna och sjukhusen vid Covid 19 diagnos (ingen obduktion gjord, obduktion är det enda som kan fastställa dödsorsaken) Sjävklart utnyttjas Koronan av makten till att bl.a sänka pensioner, bli av med äldre personer, stötta storföretag med dollars, närma sej Nato. Vi vet inte vid denna tidpunkt vad dessa aliens som har makten beslutar i Covids hysterins svallvågor

Birgitta
Birgitta
Gäst
Reply to  stig lönnqvist
1 maj 2020 kl 14:04

Vi, som tittar på en massa klipp på nätet, får en massa matnyttig information till livs. Om du verkligen vill veta vad som väntar oss efter att masshysterin har lagt sig kan jag rekommendera videon “Corona Plandemic”.

14:19 min in på videon visas World Economic Forums otroligt omfattande detaljplan: ”Strategic Intelligence Covid-19” som kan ses som ett manus för en total global omformning av ekonomi och samhällen. Det är helt uppenbart att de inte vill ha med äldre personer in i den framtid som spikas i planen.

Corona Plandemic: https://www.youtube.com/watch?v=D0sH_D8vi-A&feature=yotu.be

Deborah Englund
Gäst
1 maj 2020 kl 07:17

En anledning som anges i videon är att företagen kan plocka mer pengar från skattkistan så länge som man håller Covid-19-siffrorna höga – det låter ju logiskt,,,faktiskt.

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Deborah Englund
1 maj 2020 kl 10:25

Precis. Staten stänger ned hela samhället och inför sen omfattande stödpaket för företagen. Deltar du i lögnen får du stöd och om du inte deltar kommer ditt företag dessvärre gå under. Få man välja mellan att se sitt livsverk gå upp i rök eller att delta i en lögn och ha det kvar, så är det väl för de flesta ett rätt enkelt val. Vad gäller de större företagen så har väl de och staten samma ägare.

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
30 april 2020 kl 21:16

Med tvivelaktig statistik från SCB eller myndigheter som ingen svensk medborgare kan personligen få bekräftad så är den kinesiska ”lungpesten” faktiskt ett stort politiskt spektakel.
Kort och gott ett frihetsberövande!
Kan man dessutom som politiker tillåta sig att slänga ut äldre medborgare från deras boende för att fylla fastigheter med stridsdugliga invandrarsoldater, vd f-n menar dom, samhällsomstörtarna?

JanneL
JanneL
Gäst
30 april 2020 kl 20:58

Så här skriver en Enhetschef för äldreomsorgen till Aftonbladets chatt för några veckor sedan:

“Vi har haft fyra bekräftade Covid-19 på mitt äldreboende, nu provtar man inte fler. Alla med symptom ska behandlas som Covid-19 sjuka. Avlider någon oavsett om de har symptom eller ej räknas de in i Covid-19 statistiken. Vilket gör att vi faktiskt inte vet hur många som avlider pga viruset. Många av våra patienter har svåra diagnoser och vårdas palliativt ändå. Tycker det är märkligt sätt att vi räknar alla i statistiken oavsett dödsorsak.”

Har vi sett någon reporter i våra vanliga medier ställa några som helst kritiska frågor om det här? Om någon sett det, var vänlig ge referens till artikeln.

JanneL
JanneL
Gäst
30 april 2020 kl 20:39

Det finns väldigt mycket att gräva i vad gäller rapporteringen av dödsfall som har att göra med Covid-19.
Redan tidigt i det här (29/3) ställdes frågorna av den brittiske patologen John Lee. Läs artikeln “How to understand – and report – figures for ‘Covid deaths’” https://www.spectator.co.uk/article/how-to-understand-and-report-figures-for-covid-19-deaths-
Se vad Lee skriver i stycket “The distinction between dying ‘with’ Covid-19 and dying ‘due to’ Covid-19 is not just splitting hairs.” Se också det här otroligt tänkvärda stycket:
“Also, normally, most respiratory deaths never have a specific infective cause recorded, whereas at the moment one can expect all positive Covid-19 results associated with a death to be recorded. Again, this is not splitting hairs. Imagine a population where more and more of us have already had Covid-19, and where every ill and dying patient is tested for the virus. The deaths apparently due to Covid-19, the Covid trajectory, will approach the overall death rate. It would appear that all deaths were caused by Covid-19 – would this be true? No. The severity of the epidemic would be indicated by how many extra deaths (above normal) there were overall.”

Nu vet vi enligt besked från Region Stockholm (Lindström, 13/4): “Region Stockholm räknar antalet personer som har avlidit MED covid-19, och alltså inte hur många som har avlidit AV covid-19.” (versaler här.) Det här är alltså den “dödsorsaksstatistik” som FHM rapporterar.

Men det går längre än så. Socialstyrelsen (Heurgren) säger till media, apropå de ytterligare fall som myndigheten inkluderat i sin nya dödsorsaksstatistik: “Den stora skillnaden är att vi även har med fall som inte har laboratorietestats, utan där ansvarig läkare har dokumenterat att det är covid-19-patient fastän man inte har laboratorietestat personen” https://lakartidningen.se/aktuellt/nyheter/2020/04/socialstyrelsen-vi-hittar-10-procent-fler-dodsfall/
Man räknar alltså in fall där man inte ens gjort några tester för att verifiera att den person som avlidit är smittad!

Här finns det mycket att undersöka.

Stan
Gäst
Reply to  JanneL
30 april 2020 kl 21:35

Många har dött i Stockholm. 2018 var ett år då många dog, då dog 2173 från 1 jan-20 april i Stockholm (totalt oavsett orsak), i år för samma tidsperiod, 2635.
Tittar man på motsvarande för Göteborg så är de 2230 för 2018 och 1329 i år.
Men det som påstås om Socialstyrelsens siffror är konfunderande, det sägs att de hittar fler döda än Folkhälsomyndigheten (och då gäller det endast döda från covid-19).
Men om man jämför deras siffror så är det tvärtom, Socialstyrelsens är lägre. Då står det i texten hos Läkartidningen att läkarna har tre veckor på sej att komma in med intyg till Socialstyrelsen, så det skulle kunna vara en förklaring, att de skulle uppdatera siffrorna efter hand. Men om man bara tittar på antalet döda fram till den 31 mars, det är mer än tre veckor sen, så har Socialstyrelsen ändå lägre siffror än Folkhälsomyndigheten fram till samma dag, 264 mot 330.

JanneL
JanneL
Gäst
Reply to  Stan
30 april 2020 kl 22:34

@Stan
Mycket intressant. Kan du ge var man lätt och exakt kan hitta uppgifterna du anger?

Stan
Gäst
Reply to  Stan
1 maj 2020 kl 08:55

Jag har uppgivit en felaktig uppgift, har kontrollräknat. Det är siffran för totala antalet döda i Göteborg för 2018, ska vara 1417, INTE 2230.

Helene Karlsson
Helene Karlsson
Gäst
Reply to  Stan
4 maj 2020 kl 11:54

Hej Stan!
Jag får inte ihop uppgifterna om dödsfall som Du skriver. När jag räknade i tabellen över Stockholm fr.o.m. 20 mars till 25 april 2018 så var de högre än de Du skrev för hela 2018.

Rolf Stålhandske
Rolf Stålhandske
Gäst
30 april 2020 kl 20:32

Den amerikanska överordnade myndigheten CDC( Centers for Disease Control and Prevention) till och med uppmanar läkare att redan vid enbart minsta misstanke lägga till covid19 som dödsorsak och test behövs ej heller för det( test som därtill enligt denne välrenommerade professor och läkare i upp till 80% ger falskt positiva svar för covid19).
Hur absurt och aldrig tidgare skådat är inte det enligt denna förnämliga och mycket professionella utläggning om saken ( under första delen åtminstone- jag har inte sett hela video än och gå till 8 min, för att höra om just detta).
Här påtalas också kunnigt den avgörande skillnaden mellan att enbart ha viruset i kroppen och att vara sjuk av det, något som ett test näppeligen kan precisera.
https://www.youtube.com/watch?v=EvEeEZTD4pE

SasjaL
Gäst
30 april 2020 kl 19:22

Detta i tillägg att man i statistiken inte särskiljer de som avlidit av och med COVID-19. Dock gjorde man detta i en studie i Italien, men sedan … Har svårt att se att det inte sker medvetet. Samtidigt är det mycket tyst om den pågående säsongsinfluensan och hur många har avlidit av den …?

Mayne Sundewall Hopkins
Gäst
30 april 2020 kl 18:22

Misstänker att detta förfarande har ‘satts i system’ på de flesta håll.

Jan E Winås
Jan E Winås
Gäst
30 april 2020 kl 18:17

Hvordan kan begravningsbyrået konstantere dødsårsaker?

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Jan E Winås
30 april 2020 kl 19:32

Förmodligen på samma sätt som läkare och sjuksköterskor rapporterar, att de uppmanas att göra så.

Personal på begravningsbyråer endast rapporterar vad de ser i fält.

Thérèse A..
Thérèse A..
Gäst
Reply to  Jan E Winås
1 maj 2020 kl 12:08

Jan E Winås. Din fråga ”Hur kan begravningsbyråer konstatera dödsorsaker” har svar.
Alla Corona virus är förvisso inte anmälningspliktiga, men sars, mers och covid19 med flera virus betraktas samhällsfarliga, är anmälningspliktiga och smittspårningspliktiga och särskilda regelverk finns avseende sjukvårdspersonalens hantering av patienter i anmälningspliktiga smittsjukdomar, oavsett desamma och vid patienternas död medföljer speciella restriktioner avseende hantering vid Begravningsbyråers hämtning och förvaring av avlidna, dess likvätska, etcetera.

Avseende anmälningspliktiga och Spårningspliktiga sjukdomar har stöd i smittskyddlagarna, däremot strider tvångsisoleringar mot lagen ty för att med tvång isolera en eller flera människor krävs de facto att smittskyddsläkare ansöker om tvångsisolering vid Förvaltningsrätt med Domstolsbeslut till smittskyddsläkarens favör.
Mvh.

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Thérèse A..
1 maj 2020 kl 12:58

Men att dö p.g.a. Corona och att dö med Corona är ju inte en och samma sak. I Sverige dog det förra året ca 243 människor varje dygn och 2018 dog det än fler. Låt säga att det dött fler människor per dygn det här året. Hur många tillhör den grupp som normalt dör varje dygn och hur många har dött p.g.a. Corona? Om överdödligheten inte spikar så betyder det att Corona bara är en lite giftigare variant av säsongsinfluensan. Men om media, myndigheter och sjukvården jiddrar med statistiken är det svårt att veta vilket. Så det verkliga problemet är inte Corona utan media, myndigheter och sjukvård.

Thérèse A..
Thérèse A..
Gäst
Reply to  Sture B
2 maj 2020 kl 12:53

Sture B. Av dig “att dö p.g.a. Corona och att dö med Corona är ju inte en och samma sak”, tillika och oavsett åsikt, har att dö med eller dö av Corona, samma slutresultat!
Mvh.

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Thérèse A..
2 maj 2020 kl 17:22

Du skriver en hel del irrelevanta saker. Poängen är att det ska inte ljugas i dödsattesten.

Thérèse..
Thérèse..
Gäst
Reply to  Sture B
3 maj 2020 kl 11:13

Sture B. I debatt flödar olika åsikter och mesdebattörer lär sig alltid något, tillika finns debattörer vars metodik är att pådyvla fanatiska åsikter i vokabulärer som oavsett de har bäring eller inte, lägger sorti och eller döda debatt.

Alla åsikter inkluderande dina respekteras tillika är faktum att ”dö av Corona och dö med Corona” har samma slutresultat, oavsett du vill det eller inte

”Din poäng att det inte ska ljugas i dödsattesten” har inte bäring, ty Prio 1 tas blodtryck, blodprov, syreupptagning och vid behov syretillförsel, oavsett patienten är vid medvetande, medvetslös eller har avlidit under transporten till sjukhus.

Prio 1 blodprover fastställer virusstam så ock avseende Coronaviruset, vilket redovisas i tillfrisknade patienters journaler och i dödsattester avseende avlidna av Corona virus, tillika medföljer speciella restriktioner avseende hantering vid Begravning
byråers hämtning och förvaring av avlidna, dess likvätska, etcetera.

Din Poäng att det ska inte ljugas i dödsattesten” har besvarats med ostridig fakta som är diametralt motsatsen till av dig åsikt uppfattat ”är irrelevanta”.
Mvh och ha en fortsatt trevlig söndag.

Jisse
Jisse
Gäst
30 april 2020 kl 18:14

Fonusarbetare i Stockholm jobbar nu kvällar och helg för att hinna med enligt artikel idag i SvD.

Överdödligheten är mycket stor i Stockholm och NYC. Vad anser man detta bero på om man nu förnekar att det skulle vara Covid. Den frågan besvaras aldrig i alla dessa artiklar i Newsvoice som ifrågasätter att epidemin ens pågår…

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Jisse
30 april 2020 kl 19:34

NewsVoice ifrågasätter inte en epidemi eller pandemi. Jag har själv sannolikt haft Covid-19. Jag väntar på att få bli antikroppstestad.

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Jisse
30 april 2020 kl 20:04

Det stundar stora planerade samhällsomvälvningar och denna s.k. “pandemi” kommer vara ursäkten för dem. Vad gäller övertid för Fonus-anställda som överdödlighet i såväl Stockholm och NYC så är de ju något du har läst dig till. För du har väl knappast varit runt och räknat helt på egen hand. Är det då antalet artiklar som skapar sanning eller är det en kombo av innehåll och egen slutledningsförmåga?

Och nej, jag tror varken på “pandemin” eller på det kommande vaccinets hälsosamma effekt.

Jisse
Jisse
Gäst
Reply to  Sture B
30 april 2020 kl 21:16

@Sture: Jag har bekanta som arbetar på IVA som vittnat om situationen där. Eller menar du att de också skulle ingå i en stor false-flag-lögn?

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  Jisse
30 april 2020 kl 21:34

Så dina bekanta på IVA kan vittna och själva redovisa för en generell överdödlighet i såväl Stockholm och NYC som övertidsarbetet på Fonus?

Sen är sjukvården en ytterst hierarkisk verksamhet där människor gör vad som kommer på order uppifrån och agerar enligt en vetenskap som oftast är fastställd av någon annan.

Men visst tror jag att människor dör precis som de alltid gör vid säsongsinfluensa och vanvård. Däremot tror jag inte på varken pandemi eller siffertrixande. För övrigt så kan man omedvetet ingå i en stor false-flag-lögn.

Du själv då. Tror du på allting du läser i tidningen eller hör ryktesvägen?

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
Reply to  Jisse
1 maj 2020 kl 18:17

@ Jisse

Och vad är det dina bekanta vittnat om ? När du svarat på den frågan kan jag rekommendera dig att titta på denna film.
https://londonreal.tv/unmasking-the-lies-around-covid-19-facts-vs-fiction-of-the-coronavirus-pandemic/

Charlotte Jacobsson
Charlotte Jacobsson
Gäst
Reply to  Jisse
5 november 2020 kl 17:12

Det dog fler folk av influensan 2917-18. Det kan du kolla upp på SCB