Betta online på nästa Bond-skådis, Big Brother, regn i Sverige…

publicerad 9 april 2020
- Underhållning @NewsVoice
Tom Hiddleston. Foto (beskuret): Gage Skidmore. Licens: CC BY-SA 2.0
Du kan Betta online på Tom Hiddleston. Foto (beskuret): Gage Skidmore. Licens: CC BY-SA 2.0
Du kan betta online på Tom Hiddleston. Foto (beskuret): Gage Skidmore. Licens: CC BY-SA 2.0

Att man kan satsa pengar på sport är det nog få som inte har stenkoll på. Idrottsvärlden och bettingmarknaden är tätt sammanflätade i varandra – sporten står för den huvudsakliga delen av spelbolagens utbud och idrotten är på många sätt beroende av de sponsorintäkter kommer in genom bettingbolagen. Vad många dock inte har lika bra koll på är att det finns en hel del annat att betta online på än just idrott, och den ena möjligheten är mer oväntad än den andra.

Nedan hittar du oväntade områden som det erbjuds odds på:

Australiensisk politik

Det finns fortfarande en del sport att spela på. Du kan navigera dig fram till spelen med hjälp av en jämförelsesajt för att Betta online med sportbetting, men är du ute efter något annorlunda så kan du exempelvis spela på Australiensisk politik.

Det är inte ovanligt att det erbjuds odds på svensk politik och de större valen i världen, som exempelvis det amerikanska presidentvalet. Det är dock inte är riktigt lika väntat att det går att hitta odds på regionala val i Australien. För den som är insatt i det politiska läget på andra sidan jorden, så är det här en riktig möjlighet.

Italienska Big Brother

Grande Fratello – det är namnet på Italiens variant av Big Brother. Årets upplaga av tävlingen är en VIP-omgång med kända italienska profiler som deltagare, och självklart erbjuds det odds på vem som kommer att stå som segrare i programmet. Vinnaren kammar hem ett pris på € 100,000.

Bästa legobyggarna

Drömde du någonsin om att bli kändis genom dina enastående legoskapelser, när du var liten? Om så är fallet så är hoppet inte helt ute. I bland annat Storbritannien, USA och Australien rullar programmet Lego Masters där lag tävlar mot varandra genom att bygga, minst sagt extrema och imponerande, konstruktioner helt utav lego. Online kan du hitta odds på den Australiensiska upplagan av programmet.

Betta online på nästa James Bond

Detta kanske är den minst oväntade spelmöjligheten på listan. Diskussionerna kring vem som kommer att axla rollen som agent 007 i framtiden känns ständigt aktuella, och nu när Craig verkar ha gjort sitt är de mer på tapeten än på länge. Just vilken skådespelare som ska bli nästa James Bond är ett populärt spel att erbjuda hos många spelbolag. Bland favoriterna finns skådisar som Tom Hiddleston och Michael Fassbender. Bland högoddsarna kan vi hitta namn som Will Smith och David Beckham.

Regn i Sverige

Sveriges ofta gråa och blöta väder kan kännas deprimerande, så man får göra vad man kan med det för att det ska kännas drägligt. Det verkar åtminstone vara vad vissa spelbolag anser, då de erbjuder odds på huruvida år 2020 kommer att bli Sveriges blötaste år någonsin, eller icke.

Betta online på det brittiska kungahusets skådespelarframtid

Elizabeth II, Storbritanniens monark – hur hade det sett ut om hon spelade sig själv i en kommande säsong av succéserien The Crown? Det är någonting som spelbolag erbjuder dig möjligheten att satsa pengar på. Oddsen på just drottning Elizabeth II är rejält höga, men sådana som Meghan Markle, prins Harry och Pippa Middleton anses vara troliga att kunna spela sig själva i framtiden.

Om det råder brist på odds på sport, eller om du bara vill testa något annorlunda så är dina möjligheter mycket goda. Det finns en hel del där ute att spela på, som du kanske inte trodde att det erbjuds odds på.

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: Betta online
Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *