Börje Peratt: Plandemic-bedrägeriet, dags att sätta stopp

  10

  Världens demokratier håller på att duka under för ett bedrägeri som vetenskapliga och dokumenterade fakta för länge sedan har avslöjat men där politiker och beslutsfattare antingen har drabbats av mental kollaps eller ingått i en global konspiration (plandemic) som genom spridande av rädsla orsakat masshysteri, röjt undan mänskliga rättigheter och punkterat samhällets livsviktiga funktioner.

  Text: Börje Peratt | Artikel av Scott W. Atlas översatt och något reviderad för att förtydliga

  Sverige har kanske kommit lindrigast undan de polisstatsageranden som följt i coronaplandemins kölvatten. Men hur kan en folkhälsomyndighet få sådan makt som att stanna upp hela Sverige när alla fakta visar att de bygger sina hypoteser på falsk statistik om risker för smitto/död. Är det som Palsvig hävdar en plandemic av bluff och bedrägeri eller är det ren och skär inkompetens?

  Vad som är riktigt pinsamt är hur större medier och då även Sveriges Radio och SVT använder begreppet pandemi grovt felaktigt när det i själva verket är ett begränsat virus. En pandemi avser en ansenlig del av en population, mer än 20 procent. Coronaviruset i Sverige har inte ens drabbat 0,2% av befolkningen enligt officiell statistik. Detta ligger nära en vanlig säsonginfluensa. Dock är det i Sverige redovisade antalet döda groteskt (12%) och tycks visa på ett bedrägeri då all vetenskaplig rapportering visar att dödligheten ligger på 0,1-0,2% och det skulle innebära att ca 38 personer av rapporterade 2250 dödsfall kan vara coronarelaterade emedan resten av dryga 2200 har andra dödsorsaker.

  Mads Palsvig dansk politiker anser också att det är ett bedrägeri och kallar det “Plandemic” d.v.s. ett planerat bedrägeri. Han varnar för tvångsvaccinering och har startat upp demonstrationer i Danmark. Världen är nu på väg in i polisstater och vi som insett detta måste enligt Palvig aktivt ta ställning om vi vill återta mänskliga rättigheter som så många frihetskämpar dött för. Vi kan inte ha detta förbudssamhälle för all framtid. De få gånger man blir sjuk får man härda ut och bidra till flockimmuniteten och sin egen immunitet.

  En artikel “Vi har fakta stoppa paniken och avsluta isoleringen” bekräftar till 100% mina och sannolikt även Palsvigs iakttagelser.

  Innehållet i artikeln stämmer helt med några av de tidigare artiklar jag har skrivit och med de encyklopedibidrag jag lagt in i Vetamera.

  Vi har fakta stoppa paniken och avsluta isoleringen!

  The data is in — stop the panic and end the total isolation!” publicerad på The Hill av Scott W. Atlas, MD, Senior Fellow vid Stanford University’s Hoover Institution och tidigare chef för neuroradiologi vid Stanford University Medical Center.

  Visst tiotusentals amerikaner har dött [men 2018 dog 80.000 av det årets influensa]. Amerikanerna är nu desperata efter förnuftiga beslutsfattare som har modet att ignorera paniken och lita på fakta (se Vetamera Masshysteri).

  Läs hela översättning på Humanism och Kunskap

  Min kommentar

  2018 gick en tuff influensa över jorden. 25,000 människor dog i Italien, 80,000 i USA, två till tre miljoner över hela jorden. Coronaviruset är inte tillnärmelsevis så smittsamt eller dödligt. Inte gjordes några reportage då om människor vars lidande kunde pågå i månader särskilt pga av efterföljande sjukdomar, lunginflammation osv.

  Denna coronans bedrägliga mediekampanj, “plandemic”, kan ha flera syften. Först och främst makt. Man vet nu hur lätt det är att skrämma befolkningen och upprätta en polisstat med alla begränsningar av mänskliga rättigheter.

  Nästa steg som jag förvarnade för tidigt är…

  Läs hela kommentaren av Börje Peratt på Humanism och Kunskap

  Text och översättning: Börje Peratt

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  10 Kommentarer
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  pelle
  pelle
  Gäst
  1 maj 2020 kl 18:22

  Människan har missat den stora utmaningen med det s.k. viruset. Men kanske får hon en chans till, kanske inte. Dvs, maktens folk har missat. Förändringen pågår, frågan är bara vilka som klara sin examen och vilka som inte gör det. Själen dör ju inte, men det kan ju vara en enorm upplevelse att vara med när “the Event” inträffar.
  Men innan dess blir det bokstavligen kaos.

  Ingemar Johansson
  Ingemar Johansson
  Gäst
  30 april 2020 kl 06:36

  Förutom märkliga beräkningar så uppger videon att Elisa Granato är död. Reuters dementerar.
  ” Elisa Granato, a volunteer in a trial of a potential COVID-19 vaccine at Oxford University, is alive and well, the University confirmed to Reuters on April 26, 2020.
  This article was produced by the Reuters Fact Check team.”

  Kenneth Thorberg
  Kenneth Thorberg
  Gäst
  Reply to  Ingemar Johansson
  30 april 2020 kl 15:31

  Reuters Fact Check team låter som ett jävla skämt i mina öron. Hela historien runt hennes död är säkert också påhittad av samma team eller deras anhang för att i slutändan skapa illusionen att deras s.k. fact check team minsann har stenkoll på sant o falskt. Hur mycket fake-news har inte spillt ut från Reuters genom åren.

  JanO
  JanO
  Gäst
  29 april 2020 kl 18:40

  Mycket märkliga beräkningar av Börje Peratt. Varför räkna 0,2 % på corronarelaterade dödsfall? Dessa skall ju räknas på hela den smittade populationen (och inte bara på bekräftade fall genom tester)

  38 döda! Man häpnar. Anser Peratt att läget på våra sjukhus vara helt normalt, trots en kraftig uppskalning av IVA-platser? Har han inte sett SCBs kurvor på överdödlighet under April månad. Vad förklarar dessa extremtal om inte covid-19

  Vakna
  Vakna
  Gäst
  Reply to  JanO
  29 april 2020 kl 20:24

  Kan vara relaterat till en kraftig nedskalning av dödsfall relaterade till andra orsaker. Statistik kommer att visa på detta.

  Sture B
  Sture B
  Gäst
  Reply to  JanO
  30 april 2020 kl 11:54

  Peratts siffror är knappast mer märkliga än stat eller myndigheters. Om staten har använt denna fejk-pandemi för att genomföra en människofientlig nedstängning av samhället, som kommer ta och förstöra fler liv än detta hypade förkylningsvirus, så hur ska man då kunna lita på de siffror de sen presenterar? För siffrorna kommer definitivt att vara så de rättfärdigar samhällsnedstängningen. Det är naivt att tro någonting annat.

  J
  J
  Gäst
  Reply to  JanO
  1 maj 2020 kl 22:44

  Manipulerad media kära barn.. Ignorera massmedia och läs oboerende läkarrapporter etc, så märker du ganska fort att saker inte står rätt till. Lite som i Matrix, antingen tar man det röda pillret eller det blå, valet är ditt

  Jan Rosbäck
  Jan Rosbäck
  Gäst
  29 april 2020 kl 17:05

  Detta är pharmafascismen som gör entre för ens egen säkerhet. Covid är den ultimata psyopen, biologisk, elektronisk och i sista ändan en utveckling av begreppet om hur Pavlovs försök med hundar fungerade. Numera saknas undertexter till nyheter, allt läses upp av en röst som tillsynes ska vara den som syns i rutan. Folk är dysklektiker och klarar inte av att koppla samman bokstäver och det de beskriver eller ska berätta, många jobbar med ordbehandlare som fixar allt för dem, även författare. Många reagerar därför inte heller längre på något djupare plan utan lyssnar på en känsla på vad de ser eller hör. Situationen med covid som skapats närmar sej så sakta mot en total galenskap där folk låser in sej själva och anmäler grannar som trotsar överhetens beslut, detta sker i många länder. Samtidigt är detta event en jättelik chans att för framtiden skapa ett fungerande samhälle utan den parasiterande politikerklass som lyder order från en styrande korporativ fascism-kommunism. Om folk bara orkade kasta av sej slaverioket-vi är alla egentligen suveräna men det betyder att man måste börja tänka själv och inte bara lyda order. Och det kan ju bli lite jobbigt för många i och med att då tar ansvaret för de egna handlingarna.

  Jan Rosbäck
  Jan Rosbäck
  Gäst
  29 april 2020 kl 17:03

  Detta är pharmafascismen som gör entre för ens egen säkerhet. Covid är den ultimata psyopen, biologisk, elektronisk och i sista ändan en utveckling av begreppet om hur Pavlovs försök med hundar fungerade. Numera saknas undertexter till nyheter, allt läses upp av en röst som tillsynes ska vara den som syns i rutan. Folk är dysktektiker och klarar inte av att koppla samman bokstäver och det de beskriver eller ska berätta, många jobbar med ordbehandlare som fixar allt för dem, även författare. Många reagerar därför inte heller längre på något djupare plan utan lyssnar på en känsla på vad de ser eller hör. Situationen med covid som skapats närmar sej så sakta mot en total galenskap där folk låser in sej själva och anmäler grannar som trotsar överhetens beslut, detta sker i många länder. Samtidigt är detta event en jättelik chans att för framtiden skapa ett fungerande samhälle utan den parasiterande politikerklass som lyder order från en styrande korporativ fascism-kommunism. Om folk bara orkade kasta av sej slaverioket-vi är alla egentligen suveräna men det betyder att man måste börja tänka själv och inte bara lyda order. Och det kan ju bli lite jobbigt för många i och med att då tar ansvaret för de egna handlingarna.

  Torbjörn Sassersson red.
  Admin
  29 april 2020 kl 05:23

  Mer tankar om den sk corona plandemic:

  https://www.youtube.com/watch?v=D0sH_D8vi-A