Börje Peratt: Plandemic-bedrägeriet, dags att sätta stopp

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 28 april 2020
- NewsVoice redaktion
Mads Palsvig, 27 april 2020. Foto: eget verk (privat YouTube-kanal)

Världens demokratier håller på att duka under för ett bedrägeri som vetenskapliga och dokumenterade fakta för länge sedan har avslöjat men där politiker och beslutsfattare antingen har drabbats av mental kollaps eller ingått i en global konspiration (plandemic) som genom spridande av rädsla orsakat masshysteri, röjt undan mänskliga rättigheter och punkterat samhällets livsviktiga funktioner.

Text: Börje Peratt | Artikel av Scott W. Atlas översatt och något reviderad för att förtydliga

Sverige har kanske kommit lindrigast undan de polisstatsageranden som följt i coronaplandemins kölvatten. Men hur kan en folkhälsomyndighet få sådan makt som att stanna upp hela Sverige när alla fakta visar att de bygger sina hypoteser på falsk statistik om risker för smitto/död. Är det som Palsvig hävdar en plandemic av bluff och bedrägeri eller är det ren och skär inkompetens?

Vad som är riktigt pinsamt är hur större medier och då även Sveriges Radio och SVT använder begreppet pandemi grovt felaktigt när det i själva verket är ett begränsat virus. En pandemi avser en ansenlig del av en population, mer än 20 procent. Coronaviruset i Sverige har inte ens drabbat 0,2% av befolkningen enligt officiell statistik. Detta ligger nära en vanlig säsonginfluensa. Dock är det i Sverige redovisade antalet döda groteskt (12%) och tycks visa på ett bedrägeri då all vetenskaplig rapportering visar att dödligheten ligger på 0,1-0,2% och det skulle innebära att ca 38 personer av rapporterade 2250 dödsfall kan vara coronarelaterade emedan resten av dryga 2200 har andra dödsorsaker.

Mads Palsvig dansk politiker anser också att det är ett bedrägeri och kallar det “Plandemic” d.v.s. ett planerat bedrägeri. Han varnar för tvångsvaccinering och har startat upp demonstrationer i Danmark. Världen är nu på väg in i polisstater och vi som insett detta måste enligt Palvig aktivt ta ställning om vi vill återta mänskliga rättigheter som så många frihetskämpar dött för. Vi kan inte ha detta förbudssamhälle för all framtid. De få gånger man blir sjuk får man härda ut och bidra till flockimmuniteten och sin egen immunitet.

En artikel “Vi har fakta stoppa paniken och avsluta isoleringen” bekräftar till 100% mina och sannolikt även Palsvigs iakttagelser.

Innehållet i artikeln stämmer helt med några av de tidigare artiklar jag har skrivit och med de encyklopedibidrag jag lagt in i Vetamera.

Vi har fakta stoppa paniken och avsluta isoleringen!

The data is in — stop the panic and end the total isolation!” publicerad på The Hill av Scott W. Atlas, MD, Senior Fellow vid Stanford University’s Hoover Institution och tidigare chef för neuroradiologi vid Stanford University Medical Center.

Visst tiotusentals amerikaner har dött [men 2018 dog 80.000 av det årets influensa]. Amerikanerna är nu desperata efter förnuftiga beslutsfattare som har modet att ignorera paniken och lita på fakta (se Vetamera Masshysteri).

Läs hela översättning på Humanism och Kunskap

Min kommentar

2018 gick en tuff influensa över jorden. 25,000 människor dog i Italien, 80,000 i USA, två till tre miljoner över hela jorden. Coronaviruset är inte tillnärmelsevis så smittsamt eller dödligt. Inte gjordes några reportage då om människor vars lidande kunde pågå i månader särskilt pga av efterföljande sjukdomar, lunginflammation osv.

Denna coronans bedrägliga mediekampanj, “plandemic”, kan ha flera syften. Först och främst makt. Man vet nu hur lätt det är att skrämma befolkningen och upprätta en polisstat med alla begränsningar av mänskliga rättigheter.

Nästa steg som jag förvarnade för tidigt är…

Läs hela kommentaren av Börje Peratt på Humanism och Kunskap

Text och översättning: Börje Peratt

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq