Coronavirustester på väg till UK var kontaminerade med Covid-19

7
2198
Laboratorium. Foto: Michal Jarmoluk. Licens: Pixabay.com
Temabild: Laboratorium. Foto: Michal Jarmoluk. Licens: Pixabay.com

Coronatestsatser som var på väg till Storbritannien har visat sig vara kontaminerade med coronavirus, avslöjar den brittiska tidningen The Telegraph.

Den brittiska regeringen som har målet att öka testnivån till 25,000 personer per dag senast i slutet av april har bett privata företag om hjälp med att öka testproduktionen. Ett produktionsföretag, den Luxemburg-baserade tillverkaren Eurofins, meddelade på måndag att leveranserna försenas eftersom komponenter i testsatserna hade förorenats med coronavirus.

De anlitade privata företagen ska tillhandahålla tusentals testsatser som ska bli tillgängliga inom de kommande veckorna.

Text: NewsVoice


  • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

7 KOMMENTARER

    • Det är väl samma konstnärligt fantasifulla gäng som sitter och gör datoranimationer av universum. Här har vi Sirius, Krabbnebulosan och Corona. Nej, inte solens Corona utan det farliga ”viruset”.

    • Kolla implodex på YT. Spännande,intressanta ibland vilda konspirationsteorier men alltid tankeväckande.

  1. Det är väl så det kommer se ut framöver. Du blir garanterat positiv och en kandidat för det nya vaccinet.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här