Se populär dokumentärserie om vacciner: “The Truth About Vaccines” gratis

publicerad 14 april 2020
- av NewsVoice
Ty Bollinger - Foto: Truth About Cancer

https://www.youtube.com/watch?v=N0W0S08jotk

OPINION. I och med corona, så har vaccinpropagandan från olika makthavare världen över intensifierats. Bill Gates flaggar till exempel för, att vacciner mot corona redan håller på att tas fram och snart börjar distribueras till världens länder. Eftersom även tvångsvaccinering sprider sig över världen, så är det viktigare än någonsin, att människor informerar sig om vad vacciner i själva verket är för någonting och vilka egenskaper de har.

  • Stämmer det att vacciner är säkra och effektiva eller orsakar de autism, cancer, hjärt-kärlsjukdomar, psykiatriska besvär, allergier och andra sjukdomar?
  • Ger vacciner ett lika bra skydd som naturligt förvärvad immunitet eller ett skydd som inte är värt namnet?
  • Uppnås flockimmunitet vid en viss vaccinations-täckningsgrad eller smittar i själva verket den vaccinerade individen andra människor med det injicerade viruset?
  • Saknar du som människa rätt att själv bestämma över din egen kropp och vilka medicinska ingrepp som den utsätts för eller är tvångsvaccinering ett brott mot de mänskliga rättigheterna?

Dessa och en rad andra viktiga frågor besvaras i den nio avsnitt långa serien The Truth About Vaccines. 60 av världens mest vaccinkunniga alternativmedicinare, forskare, tidigare läkemedelsföretag-anställda, vaccindrabbade, läkare och politiker ger en helt annan bild av vacciner än den som vi är vana vid att få oss serverad i Public Service och övrig mainstreammedia.

The Truth About Vaccines är världens mest djuplodande och högkvalitativa dokumentär om vacciner någonsin. Under en kort period kommer man nu på förekommen anledning att kunna se den gratis.

Registrera dig här med förnamn och mejladress, om du under en begränsad tid vill se The Truth About Vaccines utan kostnad.

Text: Per