Se populär dokumentärserie om vacciner: “The Truth About Vaccines” gratis

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 14 april 2020
- NewsVoice redaktion
Ty Bollinger - Foto: Truth About Cancer

https://www.youtube.com/watch?v=N0W0S08jotk

OPINION. I och med corona, så har vaccinpropagandan från olika makthavare världen över intensifierats. Bill Gates flaggar till exempel för, att vacciner mot corona redan håller på att tas fram och snart börjar distribueras till världens länder. Eftersom även tvångsvaccinering sprider sig över världen, så är det viktigare än någonsin, att människor informerar sig om vad vacciner i själva verket är för någonting och vilka egenskaper de har.

 • Stämmer det att vacciner är säkra och effektiva eller orsakar de autism, cancer, hjärt-kärlsjukdomar, psykiatriska besvär, allergier och andra sjukdomar?
 • Ger vacciner ett lika bra skydd som naturligt förvärvad immunitet eller ett skydd som inte är värt namnet?
 • Uppnås flockimmunitet vid en viss vaccinations-täckningsgrad eller smittar i själva verket den vaccinerade individen andra människor med det injicerade viruset?
 • Saknar du som människa rätt att själv bestämma över din egen kropp och vilka medicinska ingrepp som den utsätts för eller är tvångsvaccinering ett brott mot de mänskliga rättigheterna?

Dessa och en rad andra viktiga frågor besvaras i den nio avsnitt långa serien The Truth About Vaccines. 60 av världens mest vaccinkunniga alternativmedicinare, forskare, tidigare läkemedelsföretag-anställda, vaccindrabbade, läkare och politiker ger en helt annan bild av vacciner än den som vi är vana vid att få oss serverad i Public Service och övrig mainstreammedia.

The Truth About Vaccines är världens mest djuplodande och högkvalitativa dokumentär om vacciner någonsin. Under en kort period kommer man nu på förekommen anledning att kunna se den gratis.

Registrera dig här med förnamn och mejladress, om du under en begränsad tid vill se The Truth About Vaccines utan kostnad.

Text: Per


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Dr Judy Mikovits var med i den film som NTD gjorde rörande viruset kopplat till Kina… – Vi kommer garanterat att få höra än mer om henne framöver!

  Hon har även skrivit följande bok, vilken kan vara intressant för flera av oss!!
  PLAGUE OF CORRUPTION – Restoring Faith in the Promise of Science
  http://plaguethebook.com/plague-of-corruption/

  På den länken går det även att läsa en del av det förord som – Robert F. Kennedy, Jr. –
  har skrivit till boken.

 • Med tanke på allt som nu har kommit att diskuteras omkring vacciner de senaste dagarna – önskar jag “lobba för” att vi sprider kunskap till alla i vår omgivning – om denna vaccin-serie 😉

  Dessutom, Per – du är en klippa på att sprida bra information vidare – Stort TACK!!

 • Bra initiativ. Vi behöver information och upplysning, men vi måste också bortom vår egen rädsla kunna ta eget ansvar för våra kroppar för ingen annan gör det inte heller de så kallade experter. Bara de som inte vill eller önskar att ta ansvar för sitt eget liv följer gärna alla befintliga ” råttfångare” utan eftertanke.

 • Bra initiativ Per. För många tycks vänta på den kommande sprutan på samma sätt som ett barn ser fram emot julafton.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *