Europol: Global pedofilring avslöjad och stoppad

publicerad 4 april 2020
- Sanja Juric
Europol - Pressfoto
Europol - Pressfoto
Europol – Pressfoto

En global pedofilring med koppling till över 40 länder har nu avslöjats med hjälp av Europol. Fyra misstänka har idag dömts av en domstol i Belgien och 90 misstänkta personer är identifierade. Operationen Gargamel startades av den belgiska federala polisen i Östra Flandern tillsammans med Europol.

Det var efter att mer än 9 miljoner bilder och videos, med sexuella övergrepp mot tusentals barn över hela världen, hittades i Östra Flandern i Belgien, som en operation inleddes av Federale Gerechtelijke Politie Oost-Vlaanderen. De flesta av dessa bilder hade aldrig tidigare hittats i omlopp i brottsutredningar, enligt polisen, vilket kunde innebära att de misstänkta producerade eget material.

Den belgiska polisen lyckades identifiera 60 misstänkta (varav 24 i Belgien) och 40 offer. Efter att ha gått igenom bild- och videodata som beslagtogs under utredningen kunde ytterligare 70 barn och 30 misstänkta identifieras, totalt 90 misstänkta och 110 offer.

Ett antal misstänkta har redan dragits inför domstol i flera Europeiska länder. En av misstänkta, en man från Australien har dömts till 15 års fängelse. Fler gripanden och räddningar förväntas globalt, då polisen i över 40 länder granskar insamlad data som har sammanställts av Europol och information från den belgiska polisen.

Text: Sanja R. Juric

Källor


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • The Truth is Learned Never Told…

  Out of Shadows – A Documentary:
  https://www.outofshadows.org/

  –> Att Se Sanningen I Vitögat – Är Att Se SANNINGEN
  –> Det Nya Narrativet Börjar Med Oss Alla
  & När Vi Har Lyckats Med Att Frigöra Oss Från Alla Mediers Lögner & All Uppenbar Mind Control

 • Minst lika intressant vore att få reda på hur många höga svenska befattningshavare som har dresserats till lydnad och landsförräderi medelst hållhakar och utpressning av detta slag.
  Att israeliska Mossad använder denna metod är välkänt. Epstein och hans följe har ju beskrivits rätt väl under lång tid och kopplingar till topp-glittret, men metoden används ju inom frimurarna/illuminati.
  Robert David Steele har blivit bekant, i a f inom nätkretsar för sin kamp mot bl a pedofili. Internationella hearings har ägt rum med deltagare från rättsväsen och kyrkan. 2017 nominerades Steele till Nobels fredspris, vilket Eliten givetvis ignorerade. Jag har inte sett ett smack om detta i svensk MSM. Har någon en annan uppfattning? I länken nedan, som innehåller en del matnyttigt, kommer även FED upp, just nu superaktuell, fast tystnad råder, dock.
  https://www.portfoliowealthglobal.com/firing-the-fed-robert-david-steele-details-a-startling-scenario/

  För bara några dar’ sen’ fanns i Russia Insider häpnadsväckande uppgifter om att US Treasury (finansdepartementet) har slagits ihop med FED och med Steven Mnuchin som boss, Trumps gamle minister.
  https://russia-insider.com/en/huge-jewish-finance-firm-just-took-over-us-treasury-and-fed-blackrock-transcript-audio/ri28494

  Ett slags förstatligande, av den 1913 fram-manipulerade, privata statsbanken, har några hävdat att det skulle betyda. Jag tror, det är en överilad kommentar. Så låt oss vänta, med tanke på vem som sitter på topp positionerna till remarkabelt hög grad!
  Vi får be om stöööörsta möjliga tyyyystnad!

  • Bra fråga, Ulf! Några av våra makthavare beter sig så konstigt att det är oförklarligt. Jag tänker speciellt på en av dem, men vill inte nämna namn.

   Jag kan berätta lite om redaktör Bausman på Russia Insider. Han hade plötslig framgång 2014 och mycket pengar kom in. Konstiga pseudonymer dök upp och det misstänktes att det var ett sätt för någon att få bättre betalt. Han tiggde, tiggde, tiggde och många sade ifrån. Tiggeriet minskade och han gick istället över till en speciell målgrupp du lätt kan identifiera. Då förlorade han mycket ryskt stöd. Jag citerar sällan Russia Insider, som tidigare var en bra källa. Kärleken till pengar ledde fel.

   Bausman är kristen och talar ryska. Några artiklar är fortfarande läsvärda, förstås, men det är svårt för mig att leda folk dit. Vi kämpar mot politiker, oligarker och vissa religiösa ledare, inte mot ett annat folk, ett folk som gav oss Herren.

  • Det är nog en kombo av morot och piska. Moroten är välbetalda föredrag för någon som inte kan någonting och inte heller har något att säga. Piskan torde väl vara en filmatisering av den egna “moroten” där den inte borde vara under den avslutande Bilderbergorgien.

 • De ska straffas med omedelbar död dessa jävlar som är ondskans hantlangare. Varför ska dessa värdelösa dårar sparas på???
  Skit ska kastas bort och tillintetgöras.
  Punkt!!!

 • Det är än värre så Andreas. Se denna skrämmande video, som tycks komma från tillförlitlig källa (presentatören: en pensionerad amerikansk hög officer med “intelligence” kopplingar).
  Mycket hoppingivande dock att nu “The white hats” med Trump och Pentagon i ledningen driver en framgångsrik militär kampanj( skildras ingående i denna video) för att utrota dessa farliga merendels underjordiska satanistnästen.
  Se bl.a. ett särskilt otäckt exempel på dessa satanisters( också med flera andra beteckningar, som jag inte nämner här, men ett av dem omnämns korrekt i videon vid flera tillfällen)framfart från 7.30 min. där man befriade 36.000 barn i förvar under vidriga omständigheter innan det enorma nästet förstördes.
  https://www.facebook.com/rolf.stalhandske/posts/3333070473387590?comment_id=3333971583297479&notif_id=1585990885975540&notif_t=feed_comment

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *