Rashid Buttar förkastar Bill Gates och immunologen Anthony Fauci

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 21 april 2020
- NewsVoice redaktion
Dr Rashid Buttar, 2020. Foto: eget verk

https://www.youtube.com/watch?v=y_T_L-lwmBM

NOTERAT. Osteopaten dr Rashid Buttar är utbildad vid Washington University och Des Moines University och han driver en vårdklinik i USA. Han har på senare tid gett sig in i debatten om coronaviruset och har då gjort en rad politiska uttalanden om bland annat Bill Gates och immunologen Anthony Fauci. Han gör även en koppling mellan coronapandemin och 5G.

Uppdatering 25 april: YouTube meddelade: “Den här videon har tagits bort eftersom den strider mot YouTubes användarvillkor.” Istället lägger NewsVoice upp samma video från annan YouTube-kanal.

Varje gång Rashid Buttar säger ordet 5G har Gary Franchi och Angie Franchi bakom den oberoende kanalen The Next News Network valt att lägga in pipljud för att förhindra att YouTube tar ner videon.

Rashid Buttar (drbuttar.com) har dragit miljontals tittare till de YouTube-videos där han förekommer senaste veckorna.

Text: NewsVoice

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Återigen blockeras en länk – en länk som nu berör Rashid Buttar samt Judy Misikovits… Sök gärna vidare på den för den finns ännu på internet – men den går inte att dela vidare…

 • @Thomas
  Då har vi olika åsikt om logik Thomas. Mitt parti har alltid förespråkat en mycket hög beredskap och nationell självständighet, samt en progressiv hög skatt som finansierar en god skola, vård och omsorg, samt att vi ska dela på jobben och inkomsterna rättvist allihop.

  Vi säljer varken influensavaccin eller skrämselböcker och kommer sannolikt mangrant rösta för sänkta arvoden för politiker och tjänstemän ända ner till svensk medelinkomst för de utbildningar politiker och tjänstemän har.

  Om du tror att det kommer köra landet ner i avgrunden så får du tro det, men själv tror jag att det kan vara början på att bygga upp landet igen.

  • Martin,
   Hur kan man ha olika ”uppfattningar” om logik? Antingen är en utsaga sant eller falsk, men i dagens samhälle är ju allting relativt, vilket förklarar ditt tilliika illrelevanta inlägg.

  • Martin,
   Om den logiken representerar ”vetenskapliga partiet” då håller de samma standard som våra politiker/tjänstemän, vilka nu kör landet ner i avgrunden.

 • –> VAFÖR FÖRKASTAR DR RASHID BUTTAR – BILL GATES?

  – Om man nu känner till att Bill Gates drillades i en familj där eugeniken förekom konstant i alla samtalsämnen – är det inte så märkligt att han har tagit på sig detta som sin livsuppgift – MEN – förklätt till välgörenhet…

  http://johnnycirucci.com/gates-foundation-eugenics/

  http://johnnycirucci.com/bill-gates-and-the-shocking-genetically-modified-jesuit-agenda-to-depopulate-brazil-are-we-next/

  • Ja, det är ju en liten arbetsbörda att skriva in namn och epostadress. Redan 325 000 har skrivit på, 100 000 behövdes för att Vita huset skulle notera protesterna.

 • Här finns en aspekt aldrig nämnd och det är det chockpåslag en vaccinering utgör på sinnet, men som inte registreras av nervsystemet, eftersom vaccin inte påverkar nervers signaländar. Väl att studera! Många barn påverkas kraftigt av detta, varför?

   • Den var bra! En betraktelse, när ett barn kommer upp till ca fem år börjar de att böja verb i regelbunden form, men de oregelbundna verben måste tränas in.
    Ex. jag fådde blommor, blir senare jag fick…Helt fantastiskt att lära in ett språk på några få år! En bekant har en (nu vuxen) liten tjej som snackar fyra olika språk, som har totalt olika härstamning. Barn är smarta, sedan kommer de in i skolan!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *