Polisen i USA allt mer totalitär mot befolkningen – Polis och politiker slår larm

15
1737

NOTERAT. Polismannen G. Anderson som arbetat som polis i 10 år varnar för att polisen över hela USA beter sig allt mer totalitärt mot befolkningen. Republikanen Dan Crenshaw är inne på samma linje. Anderson menar att det finns risk för upptrappade konflikter mellan medborgare och myndigheter om förtrycket tillåts fortsätta.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Summary: Police officer G. Andersson and Congressman Dan Crenshaw slam how the US police state oppresses honest American citizens by using the current virus crisis as the cause.

G. Anderson är allvarligt oroad över att se hur polisen i USA stoppar, förhör och arresterar vanliga hederliga människor utan att de ens misstänks för brott. Den här trenden ökar. Anderson liknar polisbeteendet vid Gestapos tyranni i 1930-talets Tyskland.

“I know people that have been personally stopped, [police] saying we wanna see papers showing that you are essential”.

G. Anderson uppmanar sina kollegor att ifrågasätta vad de håller på med och han vill påminna dem om vilka rättigheter medborgare faktiskt har oavsett var varje enskild polis står i den pågående pandemin. Polisen har inte rätt utföra order som går emot den amerikanska konstitutionen.

Polismannen påpekar att detta inte handlar om den nuvarande viruskrisen i sig. Polisens brutalitet och överdrivna kontrollverksamhet av vanliga medborgare i USA har pågått länge, men det har blivit värre i samband med den pågående krisen.

Anderson säger att han varit med om kriget i Irak och han vill inte se en liknande utveckling i USA om det amerikanska folket – som han kallar en sovande gigant – reser sig mot förtrycket. Se Andersons kompletta videouttalande.

Dan Crenshaw: “They’re drunk on power”

Republikanen, kongressledamoten och Navy Seal-veteranen Dan Crenshaw säger i en paneldebatt på Fox News den 7 maj att myndighetsövergrepp sker mot medborgare i USA utan laglig grund. Övergreppen bygger på löst förankrade regler som i all hast beslutats under den nuvarande krisen.

“Here is their playbook: They want you to stay locked down – all right – and they arrest you if you don’t abide [lyder]. They don’t want you to have your job anymore. They want to wait for these industries to fail so there is no jobs to go back to. And then they want to act like these benevolent rulers and offer you money. Well, whose  money is that? It’s your money!”

Fox News (8 maj 2020): Recently freed [nail] salon owner speaks out in exclusive ‘Hannity’ interview

Crenshaw säger att syftet verkar vara att svälta ut befolkningen, få företagen att gå i konkurs så att Staten kan erbjuda folk pengar. Crenshaws uttalande påminner mycket om försöken att i kristider införa medborgarlön vilket gör människor totalt beroende av Staten och de tvingas därmed också att bli lydiga.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Källor


Stöd NewsVoice genom att köpa kaffe
Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
Prenumerera
Notify of
guest
15 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Per Gament
Per Gament
Gäst
11 maj 2020 kl 21:13

En riktigt, riktigt intressant intervju med Dr. Andrew Kaufman, gjord av Spirou Skouras. Lyssnaren får en god överblick när det gäller hela corona-scenariot:

They Want To Genetically Modify Us With The COVID-19 Vaccine https://www.youtube.com/watch?v=qy5FD0XameI

Per
Per
Gäst
11 maj 2020 kl 13:49

Amazing Polly visar på hur den maffia ser ut och agerar, som driver läkemedelsindustrins agenda och corona-epidemin:

The Global Health Mafia Protection Racket https://www.youtube.com/watch?v=1Z5VYqJqrtI

Per Gament
Per Gament
Gäst
11 maj 2020 kl 09:29

Vetenskapsradion i Sveriges Radio P1 rapporterar, att allt fler länder nu tar övervakningsdrönare i bruk, med förevändningen att man måste ha koll på om invånarna har corona. Drönarna är bland annat utrustade med ansiktsigenkänning och temperatur- och hjärtfrekvensavläsning.

Vetenskapsradion har varit i kontakt med forskare och historiker som är mycket oroade över den här utvecklingen https://sverigesradio.se/avsnitt/1495648 (5 min)

I Vetenskapsradion På djupet pratar man mer ingående om ovan nämnda övervakning och vilka förödande konsekvenser den kan få för mänskligheten https://sverigesradio.se/avsnitt/1495663. Del 1 av 2 (20 min)

Per Gament
Per Gament
Gäst
9 maj 2020 kl 18:27

Dr Mercola presenterar resultaten från två vitamin D-studier som bekräftar att vitamin D är livsviktigt även när det gäller corona/Covid-19:

Vitamin D Level Is Directly Correlated to COVID-19 Outcome https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/05/08/vitamin-d-level-correlated-to-covid19-outcomes.aspx?cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20200508Z2&et_cid=DM527862&et_rid=866973700

Per Gament
Per Gament
Gäst
9 maj 2020 kl 17:59

Wake Up Globe släpper en kort men koncis sammanfattning av världs-, vaccin- och coronaläget med läkaren Mikael Nordfors:

Covid-19 the most expensive vaccine marketing campaign in history https://www.youtube.com/watch?v=rvm92WK3o64 (17.37 min)

Per Gament
Per Gament
Gäst
Reply to  Per Gament
11 maj 2020 kl 20:43

Covid-19 the most expensive vaccine marketing campaign in history, ovan, har nu censurerats av YouTube.

Per Gament
Per Gament
Gäst
Reply to  Per Gament
11 maj 2020 kl 21:32

Anledningen till att

“Den här videon har tagits bort eftersom den strider mot YouTubes riktlinjer för communityn.” YouTube

är sannolikt, att Nordfors i videon uppmanade alla tittare att spela in sig själva när de slår sönder en injektionsspruta med en hammare samtidigt som de säger sig vägra ett kommande vaccin mot corona och därefter lägga upp inspelningen på sociala medier.

Peter Afzelius
Peter Afzelius
Gäst
9 maj 2020 kl 10:47

Jag kom över en högst intressant serie/historielektion som förklarar varför vi har det så eländigt i världen. Den kommer att omkullkasta dig på många plan men den ger dig en rättvis bild istället. Serien är bannlyst och tas bort överallt där den hamnar. Som tur är så finns det lösningar på nätet där sånt här inte kan tas bort.

https://lbry.tv/@mike-kol's:6/europa—the-last-battle—part-9:8

Serien är på 10 avsnitt och är totalt ca 12 timmar lång och det är väl värda timmar du tillbringar dig.

Denny Abrahamsson
Denny Abrahamsson
Gäst
9 maj 2020 kl 03:56

Allting syftar till att bilda en världsregering typ FN med en nickedocka som Obama eller Castros oäkte son Trodeau i spetsen. Sen kan vi alla stå bakom storbildsskärmen med armarna i kors och inplanterade chips för att hylla den globala ledningen. Vägra 1984.

Per
Per
Gäst
9 maj 2020 kl 01:40

Hej på er.

Kolla gärna in de här två videorna, en miniserie i två delar om Bill Gates. Han har stort inflytande över världens hälsa och tänker se till att sju miljarder människor av jordens befolkning vaccineras, vare sig de själva vill det eller inte. I den här dokumentärserien går man på djupet och undersöker vem Gates är, vad han egentligen håller på med och varför:

1. How Bill Gates Monopolized Global Health https://www.youtube.com/watch?v=wQSYdAX_9JY&feature=emb_logo (24 min)
2. Bill Gates’ Plan to Vaccinate the World https://www.youtube.com/watch?v=o7A_cMpKm6w&feature=emb_logo (28 min)

Peter Afzelius
Peter Afzelius
Gäst
Reply to  Per
9 maj 2020 kl 10:38

Generellt så kommer ingen att tvingas men man kommer att få valet på så vis att om man inte vaccinerar sig så tas möjligheter bort för dig så som reseförbud, låsta konton och/eller andra förbud m.m. Du kommer att bli utelåst från samhället helt enkelt.

Tänk på det här, läkarna har svurit den hippokratiska eden att inte orsaka skada mot en annan människa utan istället hjälpa, bota och/eller lindra besvär. Det gör att du lagligt kan neka vaccin. Det finns två frågor du kan ställa:

1. Fråga om vaccinet innehåller MRC-5. Det innehåller bl.a. fosterceller och annat DNA.

2. Fråga om det finns en risk att få en iatrogenisk reaktion av vaccinet. Definition på iatrogenisk: orsakad av misstag av en läkare eller kirurg eller genom medicinsk behandling eller diagnostiska procedurer

Båda frågorna kommer de att svara ja på och då kan du vänligen tacka nej. Det är också bra att göra så då det uppmärksammar den som administrerar vaccinet. Vet dom inte vad iatrogenisk reaktion är så går det att slå upp på plats, överallt finns datorer kopplade till internet, även läkarmottagningen. Viktigast av allt, var vänlig annars kommer de att föra journal på dig som en obstinat patient och det kommer att slå tillbaka på dig senare.

Torbjörn Sassersson red.
Admin
8 maj 2020 kl 17:25

På webben finns uppfattningen att G. Anderson är en polis från Metropolitan Police Department i Washington. Därför frågade jag dem och deras svar löd:

“Mr Sassersson
The officer in the video is not affiliated with Washington, DC’s MPD. I can’t make out the patch on his uniform to assist you with identifying the appropriate agency. Again, he is not with our agency. Thanks ”

Signerat bla:
Director, Office of Communications
Metropolitan Police Department
Washington, DC 20001

Sture B
Sture B
Gäst
8 maj 2020 kl 17:00

Det har ju lite varstans sänkt antagningskraven eller satt dem så låga att de har poliser intelligenta nog att förstå skrivna och talade order men korkade nog att inte ifrågasätta dem.

Torbjörn Sassersson red.
Admin
8 maj 2020 kl 16:49

“California police at an anti-lockdown protest in Sacramento, California stood down after a Marine veteran challenged their integrity for enforcing unconstitutional orders.”

Conny Lundberg
Gäst
8 maj 2020 kl 16:44

Håller helt med Crenshaw i att det verkar som regeringen vill ha full makt över medborgarna så nästa steg, om de vågar, blir att tvinga folket in i en kommunistisk politik som mer eller mindre liknar Agenda 2030 vilken för övrigt också går för fulla muggar här i Sverige!