Polisen i USA allt mer totalitär mot befolkningen – Polis och politiker slår larm

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 8 maj 2020
- NewsVoice redaktion
Kongressledamoten Dan Crenshaw och polismannen G. Anderson, 5 respektive 7 maj 2020. Foton: Egna verk

NOTERAT. Polismannen G. Anderson som arbetat som polis i 10 år varnar för att polisen över hela USA beter sig allt mer totalitärt mot befolkningen. Republikanen Dan Crenshaw är inne på samma linje. Anderson menar att det finns risk för upptrappade konflikter mellan medborgare och myndigheter om förtrycket tillåts fortsätta.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Summary: Police officer G. Andersson and Congressman Dan Crenshaw slam how the US police state oppresses honest American citizens by using the current virus crisis as the cause.

G. Anderson är allvarligt oroad över att se hur polisen i USA stoppar, förhör och arresterar vanliga hederliga människor utan att de ens misstänks för brott. Den här trenden ökar. Anderson liknar polisbeteendet vid Gestapos tyranni i 1930-talets Tyskland.

“I know people that have been personally stopped, [police] saying we wanna see papers showing that you are essential”.

G. Anderson uppmanar sina kollegor att ifrågasätta vad de håller på med och han vill påminna dem om vilka rättigheter medborgare faktiskt har oavsett var varje enskild polis står i den pågående pandemin. Polisen har inte rätt utföra order som går emot den amerikanska konstitutionen.

Polismannen påpekar att detta inte handlar om den nuvarande viruskrisen i sig. Polisens brutalitet och överdrivna kontrollverksamhet av vanliga medborgare i USA har pågått länge, men det har blivit värre i samband med den pågående krisen.

Anderson säger att han varit med om kriget i Irak och han vill inte se en liknande utveckling i USA om det amerikanska folket – som han kallar en sovande gigant – reser sig mot förtrycket. Se Andersons kompletta videouttalande.

Dan Crenshaw: “They’re drunk on power”

Republikanen, kongressledamoten och Navy Seal-veteranen Dan Crenshaw säger i en paneldebatt på Fox News den 7 maj att myndighetsövergrepp sker mot medborgare i USA utan laglig grund. Övergreppen bygger på löst förankrade regler som i all hast beslutats under den nuvarande krisen.

“Here is their playbook: They want you to stay locked down – all right – and they arrest you if you don’t abide [lyder]. They don’t want you to have your job anymore. They want to wait for these industries to fail so there is no jobs to go back to. And then they want to act like these benevolent rulers and offer you money. Well, whose  money is that? It’s your money!”

Fox News (8 maj 2020): Recently freed [nail] salon owner speaks out in exclusive ‘Hannity’ interview

Crenshaw säger att syftet verkar vara att svälta ut befolkningen, få företagen att gå i konkurs så att Staten kan erbjuda folk pengar. Crenshaws uttalande påminner mycket om försöken att i kristider införa medborgarlön vilket gör människor totalt beroende av Staten och de tvingas därmed också att bli lydiga.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Källor

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Jag kom över en högst intressant serie/historielektion som förklarar varför vi har det så eländigt i världen. Den kommer att omkullkasta dig på många plan men den ger dig en rättvis bild istället. Serien är bannlyst och tas bort överallt där den hamnar. Som tur är så finns det lösningar på nätet där sånt här inte kan tas bort.

  https://lbry.tv/@mike-kol's:6/europa—the-last-battle—part-9:8

  Serien är på 10 avsnitt och är totalt ca 12 timmar lång och det är väl värda timmar du tillbringar dig.

 • Generellt så kommer ingen att tvingas men man kommer att få valet på så vis att om man inte vaccinerar sig så tas möjligheter bort för dig så som reseförbud, låsta konton och/eller andra förbud m.m. Du kommer att bli utelåst från samhället helt enkelt.

  Tänk på det här, läkarna har svurit den hippokratiska eden att inte orsaka skada mot en annan människa utan istället hjälpa, bota och/eller lindra besvär. Det gör att du lagligt kan neka vaccin. Det finns två frågor du kan ställa:

  1. Fråga om vaccinet innehåller MRC-5. Det innehåller bl.a. fosterceller och annat DNA.

  2. Fråga om det finns en risk att få en iatrogenisk reaktion av vaccinet. Definition på iatrogenisk: orsakad av misstag av en läkare eller kirurg eller genom medicinsk behandling eller diagnostiska procedurer

  Båda frågorna kommer de att svara ja på och då kan du vänligen tacka nej. Det är också bra att göra så då det uppmärksammar den som administrerar vaccinet. Vet dom inte vad iatrogenisk reaktion är så går det att slå upp på plats, överallt finns datorer kopplade till internet, även läkarmottagningen. Viktigast av allt, var vänlig annars kommer de att föra journal på dig som en obstinat patient och det kommer att slå tillbaka på dig senare.

 • Allting syftar till att bilda en världsregering typ FN med en nickedocka som Obama eller Castros oäkte son Trodeau i spetsen. Sen kan vi alla stå bakom storbildsskärmen med armarna i kors och inplanterade chips för att hylla den globala ledningen. Vägra 1984.

 • På webben finns uppfattningen att G. Anderson är en polis från Metropolitan Police Department i Washington. Därför frågade jag dem och deras svar löd:

  “Mr Sassersson
  The officer in the video is not affiliated with Washington, DC’s MPD. I can’t make out the patch on his uniform to assist you with identifying the appropriate agency. Again, he is not with our agency. Thanks ”

  Signerat bla:
  Director, Office of Communications
  Metropolitan Police Department
  Washington, DC 20001

 • Det har ju lite varstans sänkt antagningskraven eller satt dem så låga att de har poliser intelligenta nog att förstå skrivna och talade order men korkade nog att inte ifrågasätta dem.

 • Håller helt med Crenshaw i att det verkar som regeringen vill ha full makt över medborgarna så nästa steg, om de vågar, blir att tvinga folket in i en kommunistisk politik som mer eller mindre liknar Agenda 2030 vilken för övrigt också går för fulla muggar här i Sverige!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *