Länder runt i Europa öppnar upp efter corona-lockdown

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 4 maj 2020
- NewsVoice redaktion
Restaurang. Foto: Od Long. Licens: Unsplash.com
Restaurang. Foto: Od Long. Licens: Unsplash.com
Restaurang. Foto: Od Long. Licens: Unsplash.com

Europa börjar med start idag återgå till det normala. Skolor och offentliga platser öppnar stegvis. Sammantaget kan miljontals människor börja att återvända till ett normalt liv i Europa.

I Tyskland går hundratusentals elever tillbaka till skolan. Vissa skolklasser får vänta ett tag till. I Österrike återvänder 100,000 avgångselever på gymnasiet och i yrkesskolor till sina studier lokal. I Portugal får vissa mindre butiker, frisersalonger och bilhandlare återuppta sina verksamheter. I Polen öppnar åter hotell, museer och butiker. I Italien får befolkningen efter nio veckor av hemmasittande ta längre promenader och besöka släktingar.

Text: NewsVoice | Källor: TT, AFP, Die Presse

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • @Kjell Holmsten
  Ett folk med ögonen hårt slutna vill inte se. Du kan inte väcka ett folk som vill sova. De har sedan mycket länge EU-stocken djupt uppkörd i rektum och röstar för den samtidigt. Samtidigt kan inte EU-skeptiska småpartier som liknar varann valsamverka sig över 4%. Man skakar på huvudet ett tragikomiskt skratt bubblar fram.

 • Covid-19-krisen ett scenario, utveckling som lägger grunden för ett globalt masskontrollsystem som innebär både masschippning och massvaccinering.

 • Låt er inte luras av detta. Tror ni verkligen att NWO eliterna nöjer sig med detta? Allt detta för att sedan lägga sig ner och vänta på att allt lugnar sig? Tyvärr de vill att du ska slappna av och andas ut, då är du nämligen mottaglig för ännu mer stress och jävulskap. Var så säkra agendan är satt för länge sedan och nu rullas den ut så sakteliga. Det är dags att DU börja handla nu och du vill behålla din lilla frihet du har just NU?

  • Du pratar precis som jag. Kolla min Youtube kanal och se om vi tänker lika i fler avseenden. De senaste videosarna handlar om det framväxande angiverisamhället. Egentligen går hela kanalen ut på att belysa “problem reaktion solution” grejen. Den är kraftigt shadowbannad men där förs intressanta diskussioner i kommentarsfältet.

  • Mina senaste videos handlar om det framväxande angiverisamhället. Kraftigt shadowbannad kanal men en liten underbar prenumerantskara. Hela kanalen går ut på att belysa “problem reaktion solution” grejen. Mycket nöje.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *