Proposition 6666 handlar om att spåra alla amerikanska medborgare

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 12 maj 2020
- NewsVoice redaktion
Ben Swann, 10 sep 2019. Foto: TruthinMedia.com

https://www.youtube.com/watch?v=36EdTXY2nUs

NOTERAT. Proposition 6666 ska spåra alla amerikanska medborgare relaterat till Covid-19. Förslaget kommer i eftersvallen av coronakrisen. Den innebär att allas rörelser i samhället ska spåras med avsikten att öka “smittsäkerheten”. Vem som är i kontakt med vem ska detekteras, för att bedöma om en enskild person kan utgöra en samhällsfara. Ben Swann förklarar.

Kritiker menar att proposition 6666 (contact tracing bill) leder till att ett övervakningssystem “från helvetet” baserat på smartphones etableras, att det kommer att bli permanent och det kan användas politiskt. Det bryter mot de mänskliga rättigheterna. Personer kommer att övervakas överallt inklusive i hemmet.

Om en person anses vara en fara för andra kan denne omhändertas, enligt förslaget.

Text: NewsVoice

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Det är så mycket som händer i följden av corona så att det ärsvårt att få med alla exempel på tex begrärnsningar som införs temporärt eller permanent. Ett exempel nedan. Guvernören i New Mexico använder en anti-kravall-lag för att stoppa människor från att resa in och ut ur staden Gallup. Argument: Covid-19.

  Swann: “N.M. Gov. Seals Off Access Gallup, Blocks Roads Going In and Out”

  “The Governor of New Mexico invoked the state’s Riot Control Act on Friday as she sealed off all roads to nonessential traffic in the city of Gallup.”

  https://www.youtube.com/watch?v=_afPMv2V4Bc

 • They are coming to take you away, haha! Med hjälp av House Resolution H.R. 6666, benämnd TRACE. Introducerad 1:a maj 2020. – Arbetarnas stora dag; en ren händelse? Nix. Första maj firas för att det var just 1:a maj 1776 som Adam Weishaupt grundade Illuminati orden, ett hemligt sällskap, ansett som det högsta ledet inom Frimurarorden. Banksläkten Rothschild associeras med just Illuminati, de mest allseende i toppen på pyramiden, som ju som bekant finns att beskåda på amerikanska en-dollar sedelar alltsedan 1933, då när både Adolf Hitler och Franklin D Roosevelt blev rikskansler respektive POTUS (för att sedan dö i april 1945, båda två).
  Ja, lyssna på Benn Swann och förvånas över vad som nu händer, i USA förstås. Fast vi Svedalabor brukar ju inte ligga långt efter USrael. Förekomsten av “FEMA camps” har ju sedan länge varit känt och omskrivet på nätet. Nu har vi en plausibel förklaring till deras existens, liksom syftet med alla dessa stora plastlådor, som många tror är “familje-likkistor”.

  “Be Rich Popular Powerful | Join Illuminatti Society‎
  we are a society of illuminatti 666 join us and be rich have powers and control the world.
  https://illuminattisociety.doodlekit.com/home/index

 • Mycket nyfiken om t.o.m. detta går igenom med här tydliga siffrans betydelse.Detta är som vi vet djävulens märke även om de har lagt dit ett 6 a till för förvirringens skull.Jag kommer inte bli förvånat om det går igenom eftersom alla i senaten och underhuset är mammons dyrkare och de bryr sig inte vad kommer hända folket men det kommer drabba de också och deras familj. DAX ATT VAKNA !!!!!!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *