Miljontals människor runt om i världen protesterar mot lockdown

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 maj 2020
- NewsVoice redaktion

https://www.youtube.com/watch?v=2cmPhUAXsU0

NOTERAT. Att miljontals människor runt om i världen sedan flera veckor protesterar mot lockdown är en orsak till att vissa länder nu lättar på restriktionerna. Myndigheter och politiker menar istället att de planerat att låta folk komma ut igen och börja leva normala liv.

Texterna på demonstranternas plakat vittnar om politisk medvetenhet…

 

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq