Miljontals människor runt om i världen protesterar mot lockdown

publicerad 5 maj 2020
- av NewsVoice

https://www.youtube.com/watch?v=2cmPhUAXsU0

NOTERAT. Att miljontals människor runt om i världen sedan flera veckor protesterar mot lockdown är en orsak till att vissa länder nu lättar på restriktionerna. Myndigheter och politiker menar istället att de planerat att låta folk komma ut igen och börja leva normala liv.

Texterna på demonstranternas plakat vittnar om politisk medvetenhet…

 


Så här kan du stötta Newsvoice

 • En intressant detalj i den amerikanska politiska scenen är, de två totalt skilda metoder som används av trump-admin v.s. (D):s. (D):s försöker övertyga väljarna med retorik och bilder och scener på “gatan”. Alltmedan trump-admin använder sig av avslöjanden, av vilka de senaste är personer som Fauci och Birx. Trump-admin låter dessa synas så att ansiktena sjunker in ordentligt, sedan kommer en överraskning av något slag. Och i.o.m. att trump-admin inte manar på om lockdown utan lämnar det spelet till staterna själva, så framträder alltmer den totalitära attityden hos guvernörer, domare, polisen etc. Trump-admintaktiken är från Tsun Tsu, att låta fienden förgöra sig själv.
  De här retorikdetaljerna är nyttiga att kunna ty de används även här för att göra Sverige till ett U-land.
  Att Sverige var på väg mot U-landsstatus kan urskiljas i den marina avveckling som (S) skapat under decennier. Från att vara ett marint världsledande land till inget vad gäller marin verksamhet. Och på världshavet formligen kokar det av verksamhet. se AIS shipfinder. “Sista” stora grejen var när en statlig bank sänkte Consafe.

 • de som numera lärt sig den emotionella frekvensskalan kan se att Lockdown kan tvinga ned folket till apati och då är det slut med den nationen, när piskan måste fram för att få något producerat.
  En människa måste “äga” sin egen framtid, annars försvinner drivkraften. Sovjet Unionens kraschlandning är ett praktexempel på detta, där “staten” (maffian) ägde allt och piskan måste vina.. Lika med Sverige om folket tappar framtidstron, och det kan vara en lövensk insikt att sista spiken var nära att bli islagen.

  • Vår kampvilja är vår seger.

   Vi som kämpar mot ondskan behöver bara ha vilja och uthållighet.

 • “Svår avvägning hur mycket man bör stänga ner för att minska smittrisken.”

  – Vi bör sträva efter att inte stänga ner vårt förstånd, eller hur?

 • Svår avvägning hur mycket man bör stänga ner för att minska smittrisken.
  En del av dem som riskerar bli arbetslösa struntar i om andra dör, särskilt om de är gamla.

  • Känner du nån sån person du beskriver eller spekulerar du fritt ? Eller pratar du möjligtvis om dig själv ?

  • Först isolerar man de gamla och sen smittar man ned dem genom en strid ström av olika vårdare för att vid smitta sen slutligen avliva gamlingarna med morfin. Från mitt håll ser det ut som om de som riskerar att bli arbetslösa inte är det verkliga problemet.

 • Det är glädjande att se att vi människor över hela jorden nu börjar inse och realisera att vi, var och en, måste agera för att uppnå frihet från förtryck.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *