80-talist leder WHO – Tvångsmedicinering med vaccin ska avgöra om du får resa

publicerad 21 maj 2020
- Torbjörn Sassersson red.
Marten Kaevats. Foto: Arhitektuurikeskus.ee
Marten Kaevats. Foto: Arhitektuurikeskus.ee
Marten Kaevats. Foto från video av Arhitektuurikeskus.ee

TVÅNGSMEDICINERING. Världshälsoorganisationen WHO utvecklar just nu digitala vaccinationskort för att: “kunna hjälpa folk att resa utomlands”, skriver Sveriges Radio idag. Världssamfundet arbetar hårt på att begränsa det fria resandet för den som inte accepterar tvångsmedicinering med vaccin.

80-talitsten Marten Kaevats leder WHO:s resevaccinpolicy

Vaccinationskortet ska till exempel innehålla uppgifter om en person är immun mot Covid-19 och det ska alltså “hjälpa” folk att resa utomlands, hoppas Marten Kaevats som är den estniska regeringens rådgivare och som också leder WHO-projektet.

“Det vi gör på lång sikt, är att vi digitaliserar hela vaccinationskortet, men vi har börjat med att utveckla system enbart för covid-19-fall, eftersom det är nödvändigt för ekonomin och för att folk ska kunna röra sig över gränserna”, säger Marten Kaevats.

Bill Gates

De flesta känner till de gula vaccinationskorten. Nu ska de bli digitala. Den ej medicinskt utbildade mjukvaruingenjören Bill Gates som investerat 10 miljarder dollar i vaccinationsprojekt, enligt en CNBC-intervju (se video nedan), är den ledande enskilde vaccinlobbyisten i Västvärlden. Bill Gates vill gå ett steg längre genom att föra samman en digital vaccinationsdatabas med resepasset. WHO:s projekt är ett tydlig steg i den riktningen.

Sveriges Radio skriver att det återstår flera utmaningar att lösa som olika länders varierande juridiska regelverk, men när hindren är överbryggade ska en person som är Covid-19-immun “eventuellt få tillstånd” att resa utomlands, till och med under en pågående pandemi.

Projektet innefattar många länder och det kan ta tid att samordna vaccinkonceptet med systemen i de olika länderna. Det finns även en motvilja bland vissa länder att dela denna typ av vaccinationsinformation, uppger Marten Kaevats.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Relaterat och källa

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • “Boomer skriver artikel om 80-talist”

  “En boomer som är kränkt över att någon som är yngre än honom är mer kompetent inom ett ämne har idag skrivit en artikel om det. Boomern, som under resterande del av denna text kommer benämnas som 60-talisten, säger till Clownnytts utsände att han inte för allt i världen kan förstå hur en person född på 80-talet kan ha mer kompetens än honom inom ett område som han själv inte har någon som helst utbildning inom.
  “Det är förjävligt”, säg boomern i en kommentar. “Jag har läst i tidningen att en forskare inom ett helt annat område tycker olika än den här personen som är utbildad inom området. Dessutom tycker jag att det är fel att generationen under min egen ska få ta någon som helst plats.”

  Men den här personen har en omfattande utbildning inom området, tror du inte att han har den kompetens som krävs för att utföra uppdraget?
  “Nej”

  Vad grundar du det uttalandet på?
  “Det är min åsikt och den har jag rätt till. Jag tar det som en personlig attack att du ifrågasätter den”

  Absolut har du rätt till din åsikt, men andra måste väl få ha åsikten att du har fel?
  
  “Nej, och nu tänker jag radera din kommentar”
  Ok, boomer.

 • “Boomer skriver artikel om 80-talist”

  “En boomer som är kränkt över att någon som är yngre än honom är mer kompetent inom ett ämne har idag skrivit en artikel om det. Boomern, som under resterande del av denna text kommer benämnas som 60-talisten, säger till Clownnytts utsände att han inte för allt i världen kan förstå hur en person född på 80-talet kan ha mer kompetens än honom inom ett område som han själv inte har någon som helst utbildning inom.
  “Det är förjävligt”, säg boomern i en kommentar. “Jag har läst i tidningen att en forskare inom ett helt annat område tycker olika än den här personen som är utbildad inom området. Dessutom tycker jag att det är fel att generationen under min egen ska få ta någon som helst plats.”

  Men den här personen har en omfattande utbildning inom området, tror du inte att han har den kompetens som krävs för att utföra uppdraget?
  “Nej”

  Vad grundar du det uttalandet på?
  “Det är min åsikt och den har jag rätt till. Jag tar det som en personlig attack att du ifrågasätter den”

  Absolut har du rätt till din åsikt, men andra måste väl få ha åsikten att du har fel?

  “Nej, och nu tänker jag radera din kommentar”
  Ok, boomer.

 • Danmark har ju infört en 1 årig Corona lag som ger en stark indikation om den globala riktningen på vaccinfrågan.

  “Danish citizens could face prosecution under the new law if they refused to comply with health authorities’ demands. “It means that you could be sentenced to a punishment if you, for example, refuse to allow yourself to be tested for coronavirus,” she said.

  The Ministry of Health will now work with the Ministry of Justice on the details of how the police will work with health officials to enforce their demands.

  As well as enforcing quarantine measures, the law also allows the authorities to force people to be vaccinated, even though there is currently no vaccination for the virus.

  It also empowers them to prohibit access to public institutions, supermarkets and shops, public and private nursing homes and hospitals, and also to impose restrictions on access to public transport.

  https://www.thelocal.dk/20200313/denmark-passes-far-reaching-emergency-coronavirus-law

 • Danmark har ju infört en 1 årig Corona lag som ger en stark indikation om den globala riktningen på vaccinfrågan.

  “Danish citizens could face prosecution under the new law if they refused to comply with health authorities’ demands. “It means that you could be sentenced to a punishment if you, for example, refuse to allow yourself to be tested for coronavirus,” she said.

  The Ministry of Health will now work with the Ministry of Justice on the details of how the police will work with health officials to enforce their demands.

  As well as enforcing quarantine measures, the law also allows the authorities to force people to be vaccinated, even though there is currently no vaccination for the virus.

  It also empowers them to prohibit access to public institutions, supermarkets and shops, public and private nursing homes and hospitals, and also to impose restrictions on access to public transport.

  https://www.thelocal.dk/20200313/denmark-passes-far-reaching-emergency-coronavirus-law

 • Mer än 40% av de självbeskrivna republikanerna och Fox News-tittarna tror på en konspirationsteori som Microsofts medgrundare Bill Gates planerar att använda ett framtida COVID-19-vaccin för att implantera mikrochips i miljarder människor och övervaka deras rörelser, har en ny Yahoo News / YouGov-undersökning avslöjat.

  Undersökningen visade också att endast hälften av amerikanerna är redo att vaccineras ”om och när ett coronavirusvaccin blir tillgängligt.”
  Undersökningen kommer efter en bisarr uthyrning av den italienska lagstiftaren och den vokala antivaxaktivisten Sara Cunial som förra veckan slog ut vid Gates när hon uppmanade andra parlamentsledamöter att trotsa alla planer för obligatorisk vaccination mot coronavirus.

  I en uppenbar hänvisning till miljardären som pumpar stora summor i utvecklingen av COVID-19-vaccinet hävdade Cunial att “det verkliga målet med allt detta är total kontroll” och “absolut dominans av människor, förvandlade till marsvin och slavar, kränker suveränitet och fri vilja “. Hon gick ännu längre med att säga att ”nästa gång du får ett telefonsamtal från filantropen Bill Gates vidarebefordrar det direkt till Internationella brottmålsdomstolen för brott mot mänskligheten.”

  https://sputniknews.com/us/202005231079398417-some-americans-believe-in-bill-gates-alleged-involvement-in-covid-19-plot-poll-shows/

 • I Sverige är kvicksilver förbjudet enligt lag
  det finns två undantag
  energilampor och
  VACCIN !

 • Mer än 40% av de självbeskrivna republikanerna och Fox News-tittarna tror på en konspirationsteori som Microsofts medgrundare Bill Gates planerar att använda ett framtida COVID-19-vaccin för att implantera mikrochips i miljarder människor och övervaka deras rörelser, har en ny Yahoo News / YouGov-undersökning avslöjat.

  Undersökningen visade också att endast hälften av amerikanerna är redo att vaccineras “om och när ett coronavirusvaccin blir tillgängligt.”
  Undersökningen kommer efter en bisarr uthyrning av den italienska lagstiftaren och den vokala antivaxaktivisten Sara Cunial som förra veckan slog ut vid Gates när hon uppmanade andra parlamentsledamöter att trotsa alla planer för obligatorisk vaccination mot coronavirus.

  I en uppenbar hänvisning till miljardären som pumpar stora summor i utvecklingen av COVID-19-vaccinet hävdade Cunial att “det verkliga målet med allt detta är total kontroll” och “absolut dominans av människor, förvandlade till marsvin och slavar, kränker suveränitet och fri vilja “. Hon gick ännu längre med att säga att “nästa gång du får ett telefonsamtal från filantropen Bill Gates vidarebefordrar det direkt till Internationella brottmålsdomstolen för brott mot mänskligheten.”

  https://sputniknews.com/us/202005231079398417-some-americans-believe-in-bill-gates-alleged-involvement-in-covid-19-plot-poll-shows/

 • [Kommentar raderad. Alla som kommenterar måste skriva ut sitt riktiga för- och efternamn. Ny regel.]

 • I Sverige är kvicksilver förbjudet enligt lag
  det finns två undantag
  energilampor och
  VACCIN !

 • Nödvändigt för ekonomin? Ja, vi får väl se hur den ser ut om fyra till fem år när de fått fram ett säkert vaccin.

  • Ja, Patrick Ehlert det är källartikeln till min artikel och det är också angivet som källa i min text.

   Självklart undviker man helt att använda ord som tvångsmedicinering eller tvångsvaccinering, men alla förstår att det är vad det handlar om. Om du inte får resa utan att vara vaccinerad så är det tvångsvaccinering som krävs för att få resa och tvångsvaccinering är en form av tvångsmedicinering.

   Notera dock att jag aldrig använder begreppet tvångsvaccinering i min text, inte en enda gång.

 • [Kommentar raderad. Alla som kommenterar måste skriva ut sitt riktiga för- och efternamn. Ny regel.]

 • Nödvändigt för ekonomin? Ja, vi får väl se hur den ser ut om fyra till fem år när de fått fram ett säkert vaccin.

  • Ja, Patrick Ehlert det är källartikeln till min artikel och det är också angivet som källa i min text.

   Självklart undviker man helt att använda ord som tvångsmedicinering eller tvångsvaccinering, men alla förstår att det är vad det handlar om. Om du inte får resa utan att vara vaccinerad så är det tvångsvaccinering som krävs för att få resa och tvångsvaccinering är en form av tvångsmedicinering.

   Notera dock att jag aldrig använder begreppet tvångsvaccinering i min text, inte en enda gång.

 • Mer relaterat:

  Secretary General commends Estonia’s commitment to NATO

  “Secretary General Jens Stoltenberg had a phone call today (13 May 2020) with Estonian Prime Minister Jüri Ratas to discuss COVID-19 response and NATO’s resilience and readiness to tackle any threat it may face.”

  Man kan här ana hur massvaccination, vaccinationspass och NATO har beröringspunkter och det gäller även Estlands roll arbete med att digitalisera vaccinationspassen. Har Marten Kaevats möten inne på NATO, kanske rent utav med Stoltenberg?

  https://www.nato.int/cps/en/natohq/news_175702.htm

 • Mer relaterat:

  Secretary General commends Estonia’s commitment to NATO

  “Secretary General Jens Stoltenberg had a phone call today (13 May 2020) with Estonian Prime Minister Jüri Ratas to discuss COVID-19 response and NATO’s resilience and readiness to tackle any threat it may face.”

  Man kan här ana hur massvaccination, vaccinationspass och NATO har beröringspunkter och det gäller även Estlands roll arbete med att digitalisera vaccinationspassen. Har Marten Kaevats möten inne på NATO, kanske rent utav med Stoltenberg?

  https://www.nato.int/cps/en/natohq/news_175702.htm

 • Erik, var det inte Georgia guidestones och inte Stonehenge?

  Så länge jag har en fri vilja så kommer jag aldrig vaccineras……
  Jag kommer hellre dö än att vaccinera mig, och alla försök till
  “tvångsvaccinering” kommer ses som mordförsök, och åtgärder kommer
  vidtas därefter. Låt mig vara, så låter jag dig vara…..

  Har jag redan smittan (om det finns någon) så är det redan för sent.
  Har jag redan haft den kommer jag inte bli mer immun av ett vaccin.
  Och har jag den inte smittar jag ingen, och de som nu vaccinerar sig
  ska ju teoretiskt sett inte kunna smittas. Min kropp mitt val!

  Enligt FNs konvention för mänskliga rättigheter har alla människor rätt
  till att röra sig fritt, och ingen får påtvinga någon en medicinsk behandling.
  De kan naturligtvis ta bort FN konventionen, och den har ju i praktiken
  aldrig följts, Men vi kan väl i alla fall ha nöjet att få svart på vitt vilka
  de är. “Einz Zwei Drei plandemic polizei”. Märkas och experimenteras på.
  För en möjligtvis aggressiv influensa?

  • Josef naturligtvis kommer de inte att tvinga dig eller någon annan att vaccinera sig. Dom aktar sig noga för en direkt konfrontation, de vet att dom kommer att förlorar. Nej, de kommer att se till att människor frivilligt kommer att vaccinera sig.

 • Erik, var det inte Georgia guidestones och inte Stonehenge?

  Så länge jag har en fri vilja så kommer jag aldrig vaccineras……
  Jag kommer hellre dö än att vaccinera mig, och alla försök till
  “tvångsvaccinering” kommer ses som mordförsök, och åtgärder kommer
  vidtas därefter. Låt mig vara, så låter jag dig vara…..

  Har jag redan smittan (om det finns någon) så är det redan för sent.
  Har jag redan haft den kommer jag inte bli mer immun av ett vaccin.
  Och har jag den inte smittar jag ingen, och de som nu vaccinerar sig
  ska ju teoretiskt sett inte kunna smittas. Min kropp mitt val!

  Enligt FNs konvention för mänskliga rättigheter har alla människor rätt
  till att röra sig fritt, och ingen får påtvinga någon en medicinsk behandling.
  De kan naturligtvis ta bort FN konventionen, och den har ju i praktiken
  aldrig följts, Men vi kan väl i alla fall ha nöjet att få svart på vitt vilka
  de är. “Einz Zwei Drei plandemic polizei”. Märkas och experimenteras på.
  För en möjligtvis aggressiv influensa?

  • Josef naturligtvis kommer de inte att tvinga dig eller någon annan att vaccinera sig. Dom aktar sig noga för en direkt konfrontation, de vet att dom kommer att förlorar. Nej, de kommer att se till att människor frivilligt kommer att vaccinera sig.

 • [Kommentar raderad. Alla som kommenterar måste skriva ut sitt riktiga för- och efternamn. Ny regel.]

 • [Kommentar raderad. Alla som kommenterar måste skriva ut sitt riktiga för- och efternamn. Ny regel.]

 • Bra gräv Torbjörn. Om nu Sverige kritiseras världen över för att vi kör med strategin flockimmunitet, då behövs väl inga vaccinationer så länge du är immun. Men att ha antikroppar mot covit 19 är inte samma sak som att vara immun. Så länge du har ett kraftigt immunförsvar så märks sjukdomen mindre och du får mindre symtom, och kan därför smitta desto fler. I slutändan kommer dessa instruktioner att driva igenom obligatoriska vaccinationer mot covit 19. När väl det är gjort lägger man bara till fler och fler vaccinationer i takt med att viruset muterar.

  Det blir allt tydligare att att globalisterna ligger långt framme i sin planering att ta över världen med sin agenda 2030. Märkligt att dessa instruktioner och maktens sjuka människor kan vara så oerhört långsiktiga och framgångsrika i sitt fördärvliga värv.

  Låt oss anta att Stonehenge monument inskription att reducera mänskligheten ned till bara 500 miljoner människor vore en väl känd sanning – skulle människor fortfarande bara passivt acceptera detta då? Speciellt om det dessutom var en väl känd sanning att just tvångsvaccinationen var verktyget att nå dit?
  Tja… Det verkar så. Då ställer man sig den yttersta fråga: om detta vore sant, varför skulle dom i så fall vilja offentliggöra sina planer?

  Svar: dessa sjuka människor är ytterst religiösa av sig och känner väl till karmas hårda lag – men kan dom urskulda sig själva med att vi frivilligt gick med på deras onda gärningar, då vi uppenbart godtroget accepterade genom att inte protestera så tror dom sig slippa undan – inte nog med att de vill oss alla taga av daga, de vill dessutom slippa stå för konsekvenserna efter deras död. kanske de lyckas med det också? Det är lite upp till oss att avgöra detta. Vi måste därför påminna dom om att med deras onda gärningar kommer den fruktansvärda onda karman. Det finns inget sätt att slippa undan och detta görs genom att högljutt protestera.

  • En korrektion: Stenmonementet är inte det uråldriga Stonehenge, men väl det moderna Georgia Guidestones. Ni få väldigt många träffar, inkl Wikipedia om ni söker det ..

   Annars bra inlägg 🙂

   • Georgia Guidestones, som väldigt mycket liknar det uråldriga monumentet Stonehenge, invigdes den 22 mars för fyrtio år sedan av hemliga liga.
    “På vems eller vilkas initiativ monumentet uppfördes är inte känt.” (Wikipedia)

    Den 22 mars i år höll statsministern talet till nationen, där han säger: “Fler kommer att tvingas att säga ett sista farväl till en älskad.”

    Den 22 mars skrivs på engelska 3/22.

    322 förknippas med hemliga ligan Skull and Bones 322 Brotherhood of Death.
    https://sv.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones

    Vilka tillfälligheter!

    Slumpen slumpar sig slumpartat.

    Och med hjälp av morfin och palliativa åtgärder – istället för syrgas och livräddande högdosering av vissa icke patenterbara ämnen – tappas slumpen på parata parader och reduceras till det aparta ofattbara.

 • Så vitt jag är rätt underrättad, är det en av FN meddelad mänskligt rättighet, att alla obehindrat ska kunna lämna sitt land. Ingen stat kan alltså påtvinga någon att stanna i sitt land. Däremot har ingen någon rätt, att komma in i och få stanna, i vilket land som helst.
  Fast alla har rätt till att söka asyl varsomhelst, brukar det ju förstås heta. Fan trot’. Var står det? Ett vanligt uttalande av slappvänstern! Asylmedgivande enligt Genève-konventionen är mycket krävande och medgives endast i liten omfattning.
  Om Lövfen-regimen, en feministisk bolsjevik diktatur, nu kommer ställa sig på Bill Gates’ och Big Pharma:s ytterst dubiösas sida helt ut, förvånar naturligtvis inte.
  För övrigt stinker det utpressning lång väg. Men för all del, om nu Stefan Löfven, Magdalena Andersson, Petter Eriksson, Morgan Johansson, Ylva Johansson, Mikael Damberg, Anni Lööf, Carl Bildt, Ulf Kristersson m fl ställer upp i första ledet för en spruta och med internationell press-övervakning låter sig bli “försökskaniner” vid vaccineringen, kan även jag överväga en injektion, förutsatt att vaccinet är kontrollerat, samt att en lämplig tid får passera innan jag accepterar ett “skott”.
  En fråga sådär i förbigående: “Projektledaren”, Marten Kaveats, är det händelsevis Boris Johnson’s son?

  • jag vill se gates ge sina barn vaccinet MEN vägrar ta nåt själv över min döda kropp

 • Jag kontaktade presschefen på Soc.styrelsen i onsdag em och begärde få ett samtal direkt med GD Wigzell, men då satt hon i stort möte med WHO. Vaccinationskortet borde vara en punkt på den dagordningen. Begär gärna den som vill öva sig i kontakt med myndigheter att få svart på vitt vad de avhandlade, så vi kan göra strategier för att slippa bli vaccinoffer. Det räcker med att samhällsekonomin under år framöver ska repareras.

  • Olivia Wigzell, Generaldirektör för Socialstyrelsen, står med ena foten i WHO och den andra i MSB och ur munnen forsar retorik:

   “Under perioden 2015-2018 var Wigzell Sveriges representant i Världshälsoorganisationens styrelse[10], och sedan 2016 är hon ordförande för OECD:s hälsokommitté.[11] Dagens Medicin rankade henne 2016, 2017 och 2018 som den fjärde mäktigaste personen inom sjukvård i Sverige med motiveringen “[D]et är hennes egenskaper och drivkraft som tar henne till den absoluta toppen av maktlistan. Alla lyssnar på henne, alla inspireras av henne och alla tror att hon kommer att göra Socialstyrelsen till en verklig maktfaktor i svensk sjukvård igen. Receptet är ett lyssnande och idésprutande ledarskap.”[12][13] Utöver sina uppdrag inom svensk sjukvård sitter Wigzell också i Myndigheten för samhällsskydd och beredskaps insynsråd[14] samt som ordförande i Örebro universitets styrelse.”
   (Wikipedia)

 • Bra gräv Torbjörn. Om nu Sverige kritiseras världen över för att vi kör med strategin flockimmunitet, då behövs väl inga vaccinationer så länge du är immun. Men att ha antikroppar mot covit 19 är inte samma sak som att vara immun. Så länge du har ett kraftigt immunförsvar så märks sjukdomen mindre och du får mindre symtom, och kan därför smitta desto fler. I slutändan kommer dessa instruktioner att driva igenom obligatoriska vaccinationer mot covit 19. När väl det är gjort lägger man bara till fler och fler vaccinationer i takt med att viruset muterar.

  Det blir allt tydligare att att globalisterna ligger långt framme i sin planering att ta över världen med sin agenda 2030. Märkligt att dessa instruktioner och maktens sjuka människor kan vara så oerhört långsiktiga och framgångsrika i sitt fördärvliga värv.

  Låt oss anta att Stonehenge monument inskription att reducera mänskligheten ned till bara 500 miljoner människor vore en väl känd sanning – skulle människor fortfarande bara passivt acceptera detta då? Speciellt om det dessutom var en väl känd sanning att just tvångsvaccinationen var verktyget att nå dit?
  Tja… Det verkar så. Då ställer man sig den yttersta fråga: om detta vore sant, varför skulle dom i så fall vilja offentliggöra sina planer?

  Svar: dessa sjuka människor är ytterst religiösa av sig och känner väl till karmas hårda lag – men kan dom urskulda sig själva med att vi frivilligt gick med på deras onda gärningar, då vi uppenbart godtroget accepterade genom att inte protestera så tror dom sig slippa undan – inte nog med att de vill oss alla taga av daga, de vill dessutom slippa stå för konsekvenserna efter deras död. kanske de lyckas med det också? Det är lite upp till oss att avgöra detta. Vi måste därför påminna dom om att med deras onda gärningar kommer den fruktansvärda onda karman. Det finns inget sätt att slippa undan och detta görs genom att högljutt protestera.

  • En korrektion: Stenmonementet är inte det uråldriga Stonehenge, men väl det moderna Georgia Guidestones. Ni få väldigt många träffar, inkl Wikipedia om ni söker det ..

   Annars bra inlägg 🙂

   • Georgia Guidestones, som väldigt mycket liknar det uråldriga monumentet Stonehenge, invigdes den 22 mars för fyrtio år sedan av hemliga liga.
    “På vems eller vilkas initiativ monumentet uppfördes är inte känt.” (Wikipedia)

    Den 22 mars i år höll statsministern talet till nationen, där han säger: “Fler kommer att tvingas att säga ett sista farväl till en älskad.”

    Den 22 mars skrivs på engelska 3/22.

    322 förknippas med hemliga ligan Skull and Bones 322 Brotherhood of Death.
    https://sv.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones

    Vilka tillfälligheter!

    Slumpen slumpar sig slumpartat.

    Och med hjälp av morfin och palliativa åtgärder – istället för syrgas och livräddande högdosering av vissa icke patenterbara ämnen – tappas slumpen på parata parader och reduceras till det aparta ofattbara.

 • Så vitt jag är rätt underrättad, är det en av FN meddelad mänskligt rättighet, att alla obehindrat ska kunna lämna sitt land. Ingen stat kan alltså påtvinga någon att stanna i sitt land. Däremot har ingen någon rätt, att komma in i och få stanna, i vilket land som helst.
  Fast alla har rätt till att söka asyl varsomhelst, brukar det ju förstås heta. Fan trot’. Var står det? Ett vanligt uttalande av slappvänstern! Asylmedgivande enligt Genève-konventionen är mycket krävande och medgives endast i liten omfattning.
  Om Lövfen-regimen, en feministisk bolsjevik diktatur, nu kommer ställa sig på Bill Gates’ och Big Pharma:s ytterst dubiösas sida helt ut, förvånar naturligtvis inte.
  För övrigt stinker det utpressning lång väg. Men för all del, om nu Stefan Löfven, Magdalena Andersson, Petter Eriksson, Morgan Johansson, Ylva Johansson, Mikael Damberg, Anni Lööf, Carl Bildt, Ulf Kristersson m fl ställer upp i första ledet för en spruta och med internationell press-övervakning låter sig bli “försökskaniner” vid vaccineringen, kan även jag överväga en injektion, förutsatt att vaccinet är kontrollerat, samt att en lämplig tid får passera innan jag accepterar ett “skott”.
  En fråga sådär i förbigående: “Projektledaren”, Marten Kaveats, är det händelsevis Boris Johnson’s son?

  • jag vill se gates ge sina barn vaccinet MEN vägrar ta nåt själv över min döda kropp

 • Jag kontaktade presschefen på Soc.styrelsen i onsdag em och begärde få ett samtal direkt med GD Wigzell, men då satt hon i stort möte med WHO. Vaccinationskortet borde vara en punkt på den dagordningen. Begär gärna den som vill öva sig i kontakt med myndigheter att få svart på vitt vad de avhandlade, så vi kan göra strategier för att slippa bli vaccinoffer. Det räcker med att samhällsekonomin under år framöver ska repareras.

  • Olivia Wigzell, Generaldirektör för Socialstyrelsen, står med ena foten i WHO och den andra i MSB och ur munnen forsar retorik:

   “Under perioden 2015-2018 var Wigzell Sveriges representant i Världshälsoorganisationens styrelse[10], och sedan 2016 är hon ordförande för OECD:s hälsokommitté.[11] Dagens Medicin rankade henne 2016, 2017 och 2018 som den fjärde mäktigaste personen inom sjukvård i Sverige med motiveringen “[D]et är hennes egenskaper och drivkraft som tar henne till den absoluta toppen av maktlistan. Alla lyssnar på henne, alla inspireras av henne och alla tror att hon kommer att göra Socialstyrelsen till en verklig maktfaktor i svensk sjukvård igen. Receptet är ett lyssnande och idésprutande ledarskap.”[12][13] Utöver sina uppdrag inom svensk sjukvård sitter Wigzell också i Myndigheten för samhällsskydd och beredskaps insynsråd[14] samt som ordförande i Örebro universitets styrelse.”
   (Wikipedia)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *