Fox News sammanfattar hur Black Lives Matter-rörelsen förändrar hela USA

5
894

Tucker Carlson på Fox News konstaterar att Black Lives Matter-rörelsen (BLM) just nu är mer populär än alla andra aktörer som figurerar i media. BLM-rörelsen förändrar värdegrunder, politikernas beteenden och beslut, säkerhetsfrågor och många andra saker i det amerikanska samhället.


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
5 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
18 juni 2020 kl 22:11

Det handlar enbart om finanskapitalisternas vilja att skapa raskravaller så att de skall kunna införa den totalitära härskaren. Fox och BLM är inte antipoder, men tvillingar som vill förstärka oligarkins konflikt tills den blir en fullfjädrad diktatur. Skulle det ske stora fredliga demonstrationer mot storföretag och banker, ex. för världsfred, istället för att fokusera på ras, så skulle storföretagen och bankerna få rejäla problem.

Mats Jangdal
22 juni 2020 kl 21:28

Ett utmärkt inlägg av Tucker!
Eftersom jag länkar hit i en artikel jag publicerat, där jag levererar kritik på Kitimbwa Sabunis handbok om rasism, passar jag på att bifoga länken till min artikel här.

Mats Jangdal
23 juni 2020 kl 11:20
Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Mats Jangdal
23 juni 2020 kl 15:23

Ingen länk togs bort. Man får länka till sin egen blogg/sajt.

Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
24 juni 2020 kl 08:22

Nog förändras saker i USA, dock kanske inte som marxisten tänkts sig.
Trump-admin har tydligen hela spelplanen klar för sig och låter delar av spelet spela ut för att visa folket vad marxism har som slutmål. Därför har man hitintills låtit guvernörer och slikt ta ansvar och lämnat en federal option om hjälp för efterfrågan. Det utesluter MSM:s möjlighet att kalla Trump för diktator.
Och vad dessa upprorsmakare inte tänkt över är fungerande logistik i sina erövrade “Fristäder”. Eller var dessa “protester” (offerbönder) enbart avsedda att få Trump-admin att intervenera?
När butikshyllorna är tomma och varudistributionen vägrar tillträda pga icke polisskydd i allmänhet, rån, mord etc. förblir hyllorna tomma. Ambulanspersonal vägrar fara in och hämta skottskadade, storföretag flyttar bort från oroshärdarna, eftersom polisskydd inte finns osv., kan detta vara Trumo-admins metod att rista in i minnet vad som kan hända med hela nationen. Några notiser glöms snart, men ett smärtsamt minne sitter i minst tre generationer. I Seattle tycks nu borgmästarn ställd mot väggen att göra något för folket eller låta stan gå in i förtvinande.
Militär devis: soldaten tänker slagfält, generalen tänker logistik.