SM-guldet 2020 – Malmö FF är favoriter

publicerad 29 juni 2020
- Underhållning @NewsVoice
Elfsborg och MFF, 2018 Allsvenskan. Foto: Den Sportglade Skåningen. Licens: CC BY-SA 4.0, Wikimedia Commons

SM-GULDET 2020. I mitten på juni fick Allsvenskan äntligen dra igång och när vi nu har avklarat första omgångarna av serien står Malmö FF som favoriter till att ta hem guldet – detta trots att man fått en trög start på säsongen.

Malmö FF har de senaste åren dominerat svensk fotboll med flera SM-guld och en framgångssaga ute i Europa med både gruppspel i Europa League och Champions League.

Att man inför säsongen 2020 står som favoriter till att ta hem Allsvenskan och SM-guldet 2020 är därför ingen överraskning för någon. Snarare helt väntat. Det blev dock några förändringar efter att förra säsongen tog slut. Bland annat fick vi se hur Markus Rosenberg lämnade efter ett par framgångsrika år i klubben och en ny tränare i Jon Dahl Tomasson kom in.

Efter att ha missat SM-guldet 2019 så är tanken att Malmö FF ska få sin revansch i år, men starten har blivit allt annat än vad man själva hade trott och hoppats på. Såhär i inledningen på säsongen har man redan kryssat mot lag som BK Häcken och nykomlingen Varberg, men trots ett antal poäng upp till serieledaren IFK Norrköping så står Malmö FF som guldfavoriter hos flera bettingsidor som erbjuder odds på vinnaren av Allsvenskan. Vi ska dock säga att oddset har ökat något – men med tanke på att man inte varit bättre än andra konkurrenter som väntas vara med i toppen så är det förståeligt.

Det finns dock flera saker som talar för att Malmö FF ska lyckas komma på banan igen och börja vinna fler fotbollsmatcher. Bland annat har man en bred och bra trupp med namn som Johan Dahlin, Anders Christiansen och Oscar Lewicki. Det är också flera spelare som är vana att spela många matcher på kort tid – med tanke på att det är så det kommer bli med tajt spelschema på grund av den försenade starten av Allsvenskan.

Malmö FF är också en av få klubbar som kan skryta att man har det väldigt bra ställt när det kommer till ekonomi och därmed har man muskler till att värva in nya spelare under säsongen – om man nu tycker att det skulle behövas. I övriga klubbar är det snarare mer fokus på försäljning i dessa tider.

När det kommer till att betta på Allsvenskan och specifikt vinnaren av Allsvenskan så kan ni göra det hos flera spelbolag som bland annat erbjuder betting utan konto. Där använder ni er bara av BankID för att snabbt komma igång och sedan satsa på det lag ni tror tar hem Allsvenskan.

När det kommer till Malmö FF ligger oddset för tillfället på nästa 3x insatsen. Därefter hittar vi Hammarby och IFK Norrköping. Även AIK och Djurgården finns med högt upp bland lagen som anses vara favoriter just nu.

Extern skribent | Läs mer om fotboll i NewsVoice

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *