Köp trygghet med en egen bacillsäker bubbla

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 18 juli 2020
- NewsVoice redaktion
Bacilltrygg skyddsbubbla. Pressfoto: vyzrtech.com
Bacilltrygg skyddsbubbla. Pressfoto: vyzrtech.com
Bacilltrygg skyddsbubbla. Pressfoto: vyzrtech.com

TEKNIK. Ta kontrollen mot bacillerna och framför allt mot andra människor som kan sprida dem. Företaget VYZR Technologies har tagit fram en bacilltrygg bubbla så att du kan röra dig fritt i samhället utan oro. 

Företaget bakom skyddsbubblan skriver att den inte bara skyddar mot baciller utan även mot allergener och luftföroreningar. Systemet har filter som fångar upp 95% av alla partiklar du annars skulle andas in.

Systemet erbjuder bland annat:

 • USB-laddning av fläktbatterier
 • Fläktarna klarar 12 timmars användning per laddning
 • Skydd mot imma på insidan
 • Neoprenväst med praktisk ytterficka
 • Bubblan finns även i barnstorlek
 • Låg vikt, endast 1,25 kg med batteripack

Priset på en “BioVYZR” ligger på 379 dollar.

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Frågan är när det kommer påbud eller rentav regler om att människor måste börja ta sig fram gåendes på knä , helst med nedböjt huvud? Ja, för våran egen säkerhet, förstås. Det finns säkert ett antal slipade hjärnor som sitter och funderar på hur det ska gå att genomföra med “trovärdigheten” i behåll.

 • Vi som levde före 68-vänstern, fan va kul vi hade. Mycket få regleringar och det var fest varje lördagskväll, midsommar med dans på bryggan och ungar skrattande rund sommarstång. Ville man se världen tog man ett jobb på en båt. Manliga fjollor var det ont om eftersom de flesta fick lära sig samarbete i lumpen. Ville man starta en firma – just do it!. ju mer socialismen breder ut sig ju mer begränsningar och snart sitter vi svinfarmen, med ett köpe-liv med enbart minnesbilder från TV och köpcentra.
  Lätt att bli nostalgisk!

 • Minns ni de svenska komikerna (Herngren mfl) som presenterade Actual Reality-dräkten som stod i opposition till Virtual Reality. Actual Reality-dräkten var en åtsittande dräkt med vilken man kunde uppleva verkligheten och allt var möjligt att röra och interagera med etc. En fantastisk och cool uppfinning. LOLROF

 • En fantastisk idé, som nog har framtiden för sig. Tror i och för sig att det ganska lätt skulle kunna gå att få till ett bättre alternativ till ett rimligare pris med t ex inbyggd WIFI-stöd, microphone samt webbkamera eller varför inte med en HUD (head up display) kopplat med Google-Glasögonen (vad blev det av dom förresten?).

 • Att enbart tänka sig att köpa dreten är ju total underkastelse. Om någon promille av Jordens CEO-befolkning sändes till någon annan planet skulle vår planet bli en Edens Lustgård.

 • Om vi nu ska tro att vi är inne i ett “biokrig” kan ju denna bubbla vara lite trevligare att bära än gasmask, man ser ju iallafall personen i bubblan…köpa den och bära den, är inte det att erkänna vårt “sjuka samhälle”då?
  Ja, som någon skrev nånstans..: “Det är ingen sann hälsa att vara anpassad till ett sjukt samhälle…”

 • Lustigt. Ingen kommentar ännu på denna nyhet. Obs detta är INTE reklam för BioVYZR 1.0, men det var nödvändigt att länka till företagets hemsida för att visa att bubblan INTE är ett skämt.

  Självklart är denna utveckling anmärkningsvärd. När ska vi se folk bubbla in sig, alltså inte bara i filterbubblor, utan även i denna typ fysiska bubblor? Andningsskydden är ett steg i denna riktning, särskilt om de blir permanenta.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *