60 Minutes Australia rapporterar om Jeffrey Epstein och Ghislaine Maxwell

7
1803

Jeffrey Epstein gjorde allt för att tillfredsställa sin lust för unga kvinnor och minderåriga flickor. Epstein kontrollerade även en världsomfattande sexhandel. För ett år sedan arresterades Epstein och en månad senare dog han i ett häkte i New York.

Utredare vägrade att låta skandalen gå till graven med honom. Istället riktade de uppmärksamheten mot hans högprofilerade vänner. En av dessa är den brittiska drottningens son, Prins Andrew, som fortsätter att undvika FBI. Ett betydande genombrott i fallet var gripandet av Ghislaine Maxwell. Hon anklagas för att vara Epsteins närmaste kollega i sexhandeln och för flera sexbrott mot unga kvinnor.


Källa: 60 Minutes Australia


  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

7 KOMMENTARER

  1. Den alltid lika pålästa Amazing Polly har en smaskig länk som ger lite ljus över Ghislaine Maxwells roll i den sk Epstein affären.

  2. Honungsfällor och utpressning av samhällets naiva/villiga frimurare? I spelet dyra tanter och fula gubbar? Det låter som ett genialt sätt att kontrollera alla regeringar, så att man kan begå krigsförbrytelser, landstöld och etnisk rensning helt utan konsekvenser. Det hela får mig att tänka på Magnus Ugglas geniala texter ”Dyra tanter” och ”Fula gubbar”.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här