60 Minutes Australia rapporterar om Jeffrey Epstein och Ghislaine Maxwell

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 10 juli 2020
- NewsVoice redaktion
Gishlaine Maxwell, Jeffrey Epstein. Montage: 60 Minutes Australia

Jeffrey Epstein gjorde allt för att tillfredsställa sin lust för unga kvinnor och minderåriga flickor. Epstein kontrollerade även en världsomfattande sexhandel. För ett år sedan arresterades Epstein och en månad senare dog han i ett häkte i New York.

Utredare vägrade att låta skandalen gå till graven med honom. Istället riktade de uppmärksamheten mot hans högprofilerade vänner. En av dessa är den brittiska drottningens son, Prins Andrew, som fortsätter att undvika FBI. Ett betydande genombrott i fallet var gripandet av Ghislaine Maxwell. Hon anklagas för att vara Epsteins närmaste kollega i sexhandeln och för flera sexbrott mot unga kvinnor.

Källa: 60 Minutes Australia

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Honungsfällor och utpressning av samhällets naiva/villiga frimurare? I spelet dyra tanter och fula gubbar? Det låter som ett genialt sätt att kontrollera alla regeringar, så att man kan begå krigsförbrytelser, landstöld och etnisk rensning helt utan konsekvenser. Det hela får mig att tänka på Magnus Ugglas geniala texter “Dyra tanter” och “Fula gubbar”.

  • Den alltid lika pålästa Amazing Polly har en smaskig länk som ger lite ljus över Ghislaine Maxwells roll i den sk Epstein affären.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *