Personer får meddelanden om att de har Covid-19 men de har aldrig testats

5

Hundratals människor över hela USA klagar över att de blir kontaktade av medicinska kliniker som hävdar att de har bekräftats positiva för Covid-19, men dessa människor hävdar att de aldrig testats. Ben Swann på “Truth in Media” rapporterar.

Text: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Björn Hammarskjöld
Gäst
5 augusti 2020 kl 12:04

5:43-5:45 visar på ett näsprov, inte ett nasofarynxprov (NP). Att hitta RNA i näsans yttre del är nästan omöjligt
Vid ett NP har man en tunn stålpinne med bomull i spetsen och för in horisontellt i näsan längs med näshålans horisontella botten bak till svalget i höjd med örat. Men NP kan man finna RNA med inte på torra slemhinnor/hud i näsöppningen. Finner man positivt SARS-CoV2 RNA är det inte infektiöst i alla fall, viruspartikeln är intorkad och inte infektiös.

Ann-Kristin Barnes
Ann-Kristin Barnes
Gäst
2 augusti 2020 kl 17:15

Riktigt upplivande att se att dr Vernon Colemans heroiska folkbildningsinsats givit allmänheten råg i ryggen nog att protestera mot plandemin och dess dystra konsekvenser.
Den som inte lyssnat till denne fritänkande pensionerade läkares dagliga satirer över det alltmer absurda tillståndet i världen har något att se fram emot!

Pia Hopkins
Pia Hopkins
Gäst
2 augusti 2020 kl 13:17

Vad jag förstår så ger varje diagnos ett fint tillskott i kassan och högsta ersättning utgår om diagnosen kombineras med respirator behandling.
Can´t blaim them for trying to make money…. can we?

Detta är ingenting ovanligt. Jag sökte själv för en muskelinflammation och de försökte flertalet gånger att fakturera mig för återbesök och läkemedel upp till tre år efter besöket. Vet inte hur mycket tid jag lade ner varje gång för att reda ut missförstånd som jag inte var inblandad i.
Mina tankar går till de äldre som fått sin diagnos utan test eller närvarande doktor. Känns lite som om doktorn i appen numera arbetar med kristallkula.
I slutändan så handlar det bara om pengar…. människan verkar det inte vara så noga med.

Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
1 augusti 2020 kl 07:24

Blog X22 report har en del data att fylla på med om Florida plandemin och dess koppling till “the Trump rally” där. Trump ställer nu in mötet och plandemin dör ut helt plötsligt i Florida.
Andra data är intressant att veta om vad gäller en t.f. President om Trump vinner. Dra ut på tiden för rösträkningen t.o.m. i flera år och en t.f. president kan ta över. Guess who?

Anders Wiman
Gäst
31 juli 2020 kl 21:04

Deep State In Action. Nu börjar de bli riktigt rädda/galna/vad gör vi nu/fan dom vet vad vi håller på med.
Den närmaste framtiden kan bli riktigt turbulent.