Personer får meddelanden om att de har Covid-19 men de har aldrig testats

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 31 juli 2020
- NewsVoice redaktion
Ben Swann, 10 sep 2019. Foto: TruthinMedia.com

Hundratals människor över hela USA klagar över att de blir kontaktade av medicinska kliniker som hävdar att de har bekräftats positiva för Covid-19, men dessa människor hävdar att de aldrig testats. Ben Swann på “Truth in Media” rapporterar.

Text: NewsVoice

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • 5:43-5:45 visar på ett näsprov, inte ett nasofarynxprov (NP). Att hitta RNA i näsans yttre del är nästan omöjligt
  Vid ett NP har man en tunn stålpinne med bomull i spetsen och för in horisontellt i näsan längs med näshålans horisontella botten bak till svalget i höjd med örat. Men NP kan man finna RNA med inte på torra slemhinnor/hud i näsöppningen. Finner man positivt SARS-CoV2 RNA är det inte infektiöst i alla fall, viruspartikeln är intorkad och inte infektiös.

 • Riktigt upplivande att se att dr Vernon Colemans heroiska folkbildningsinsats givit allmänheten råg i ryggen nog att protestera mot plandemin och dess dystra konsekvenser.
  Den som inte lyssnat till denne fritänkande pensionerade läkares dagliga satirer över det alltmer absurda tillståndet i världen har något att se fram emot!

 • Vad jag förstår så ger varje diagnos ett fint tillskott i kassan och högsta ersättning utgår om diagnosen kombineras med respirator behandling.
  Can´t blaim them for trying to make money…. can we?

  Detta är ingenting ovanligt. Jag sökte själv för en muskelinflammation och de försökte flertalet gånger att fakturera mig för återbesök och läkemedel upp till tre år efter besöket. Vet inte hur mycket tid jag lade ner varje gång för att reda ut missförstånd som jag inte var inblandad i.
  Mina tankar går till de äldre som fått sin diagnos utan test eller närvarande doktor. Känns lite som om doktorn i appen numera arbetar med kristallkula.
  I slutändan så handlar det bara om pengar…. människan verkar det inte vara så noga med.

 • Blog X22 report har en del data att fylla på med om Florida plandemin och dess koppling till “the Trump rally” där. Trump ställer nu in mötet och plandemin dör ut helt plötsligt i Florida.
  Andra data är intressant att veta om vad gäller en t.f. President om Trump vinner. Dra ut på tiden för rösträkningen t.o.m. i flera år och en t.f. president kan ta över. Guess who?

 • Deep State In Action. Nu börjar de bli riktigt rädda/galna/vad gör vi nu/fan dom vet vad vi håller på med.
  Den närmaste framtiden kan bli riktigt turbulent.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *