Izra kastades till marken vid explosionen i Beirut – på bröllopsdagen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 augusti 2020
- NewsVoice redaktion
Izra, Beirut, 4 augusti 2020. Privat foto.

Fotot nedan togs av en anhörig till Izra som gifte sig samma dag som explosionen ödelade Beiruts hamn och närliggande kvarter den 4:e augusti 2020. Izra som slogs till marken av tryckvågen klarade sig med lindriga skador.

”The explosion in a warehouse in Beirut ripped through a city known for both a heyday of glamour and a history of civil war. Lebanese people are calling it their 9/11. Starting with the epicentre, here we follow how the blast sent shock waves through Beirut, bringing life to a halt. The Lebanese are famed for their resilience, rebuilding after 15 years of civil war, invasion and foreign occupation.” – BBC

Izra, Beirut, 4 augusti 2020. Privat foto.
Izra, Beirut, 4 augusti 2020. Privat foto. Montage: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq