Izra kastades till marken vid explosionen i Beirut – på bröllopsdagen

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 17 augusti 2020
- NewsVoice redaktion
Izra, Beirut, 4 augusti 2020. Privat foto.

NOTERAT. Fotot nedan togs av en anhörig till Izra som gifte sig samma dag som explosionen ödelade Beiruts hamn och närliggande kvarter den 4:e augusti 2020. Izra som slogs till marken av tryckvågen klarade sig med lindriga skador.

“The explosion in a warehouse in Beirut ripped through a city known for both a heyday of glamour and a history of civil war. Lebanese people are calling it their 9/11. Starting with the epicentre, here we follow how the blast sent shock waves through Beirut, bringing life to a halt. The Lebanese are famed for their resilience, rebuilding after 15 years of civil war, invasion and foreign occupation.” – BBC

Izra, Beirut, 4 augusti 2020. Privat foto.
Izra, Beirut, 4 augusti 2020. Privat foto. Montage: NewsVoice

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • BBC (British Bull Crap) är hel och hållet “in kosher hands”, vilket f ö gäller de flesta västländernas media, inte minst härstädes i Svedala. Så har det ju varit 55 år nu. Yngre personer har aldrig känt av något annat än den kulturmarxistiska propaganda, som numera sker med våra skattepengars inflytande. Sovjetiska Agit-Prop hade långt kvar!

    Från Beirut till Belarus, så gäller samma sak. SR/P1 och SVT har nu under minst en vecka, 24/7 låtit drevet gått mot den omvalde presidenten Alexander Lukashenko. I morse var det nytag, genom att den gamle storskojaren Stefan Gerner fritt tilläts spy sin galla. Han tillsammans med några andra svenskar, tilläts under nittiotalet att vara rådgivare i den nya ryska statsbildningen, ett misstag som kostade ryssarna mer än en skjorta!

    Beträffande Beirut detonationen som var anledningen till artikeln, finns sanningen att ta del av på annat håll. Gå in på “Veterans Today” på nätet. Där kan man se när en rätt lång raketdriven styrd bomb träffar målet, samtidigt som en eller fler tvåsitsiga israeliska F-16 kan höras.
    En slags repetition av 9/11, alltså.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *