Ben Swann: Har Sverige besegrat Covid-19?

1
959

NOTERAT. Endast 1 (egentligen 17) dödsfall i hela Sverige hittills under augusti, skriver ben Swann. Även om Swann uppger fel antal döda i Sverige under augusti finns det goda skäl att fråga hur det kommer sig att så få dött i augusti trots att Sverige inte valt att stänga samhället.


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.

1 KOMMENTAR

  1. För att dessa statistiker skall ha en relevans borde här finnas en absolut ren kontrollgrupp. Ren från alla onaturliga tillsatser införda i kroppen, inkluderat elektrosmogg. Och var finns en sådan idag? Kanske på en ögrupp i Bengaliska viken.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här