Ben Swann: Har Sverige besegrat Covid-19?

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 17 augusti 2020
- NewsVoice redaktion
Ben Swann, 12 aug 2019. Pressfoto: TruthinMedia.com

https://www.youtube.com/watch?v=baIGCALuwjA

NOTERAT. Endast 1 (egentligen 17) dödsfall i hela Sverige hittills under augusti, skriver ben Swann. Även om Swann uppger fel antal döda i Sverige under augusti finns det goda skäl att fråga hur det kommer sig att så få dött i augusti trots att Sverige inte valt att stänga samhället.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Covid19
  • För att dessa statistiker skall ha en relevans borde här finnas en absolut ren kontrollgrupp. Ren från alla onaturliga tillsatser införda i kroppen, inkluderat elektrosmogg. Och var finns en sådan idag? Kanske på en ögrupp i Bengaliska viken.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *