Blodigt slagsmål om andningsskydd på KLM-flygning till Ibiza

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 3 augusti 2020
- NewsVoice redaktion
KLM facemask fight aug 2020 - Private photo

Under en KLM-flygning från Amsterdam till Ibiza uppstod ett blodigt slagsmål efter att två berusade engelsmän vägrade att bära andningsmasker, enligt Independent. De två männen greps av spanska polisen.

KLM meddelar att båda männen hölls fast med hjälp av andra passagerare och att de senare arresterades av spansk polis vid ankomst till Ibiza. En av männen trycks ner med flera knän i ryggen.

”The captain of the aircraft made the decision to continue on to the destination as the flight was already far away from its origin, the spokesperson said. The two were turned over to Spanish authorities when the Boeing 737 landed on the island at about noon, nearly 2.5 hours after departure.”NL Times

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq