Blodigt slagsmål om andningsskydd på KLM-flygning till Ibiza

5
1601

Under en KLM-flygning från Amsterdam till Ibiza uppstod ett blodigt slagsmål efter att två berusade engelsmän vägrade att bära andningsmasker, enligt Independent. De två männen greps av spanska polisen.


KLM meddelar att båda männen hölls fast med hjälp av andra passagerare och att de senare arresterades av spansk polis vid ankomst till Ibiza. En av männen trycks ner med flera knän i ryggen.

“The captain of the aircraft made the decision to continue on to the destination as the flight was already far away from its origin, the spokesperson said. The two were turned over to Spanish authorities when the Boeing 737 landed on the island at about noon, nearly 2.5 hours after departure.”NL Times

Text: NewsVoice

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.

5 KOMMENTARER

  1. Det är väl precis dessa perifera frågor som eliten vill få oss att diskutera – och offra tid på – istället för att ta upp de verkligt relevanta frågorna. Nog med tidsspillan . Nu ska jag läsa Salén s , som jag hoppas viktiga artikel.

  2. Jag tycker det känns viktigt att dokumentera hur människor drivs in i konflikter med varandra om perfiera saker. Ute i medierna kan vi nu se hur människor slåss på gatan, i flygplan, i butiker och på restauranger om munskydd på eller av. Vad är nästa nivå? Kommer människor slåss om saknat visir, helmask, plasthandskar och hazmat-dräkt?

  3. Det verkar vara en av de röda trådar som länge infiltrerat, att splittra, separera och polarisera, till den grad att vi nu anfaller varandra. En emotionalteater som spelas ut, lättstyrd av propaganda. Hur stoppar vi allt mekaniskt reagerande och blir mer medvetet agerande?

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här