Islamiseringen av Sverige handlar inte om etnicitet utan om värderingar

12
1492

DEBATT. Mikael Willgert samtalar med författaren Arne Weinz om Sveriges demografiska utveckling. Weinz skrev boken “Perfekt storm” som skildrar ett muslimskt maktövertagande av Sverige år 2027. Han säger att samhällen som har en stor invandring av muslimer förändras kraftigt.


Weinz slår fast att oron för islamifiering inte handlar om etnicitet utan om nya värderingar som inte fungerar med svenska värderingar, vår syn på jämlikhet och demokrati.

Docent Kyösti Tarvainen – som omnämns i videoinslaget – uppger att svenskarna är i minoritet i Sverige inom 40 år med nuvarande invandring. Tarvainen påpekar att majoriteten av invandrarna till Sverige är muslimer medan det i till exempelvis Danmark är 1 av 20 invandrare som är muslim. Dessutom har Danmark bara en åttondel av Sveriges invandring. Det skriver SwebbTV.

Video: SwebbTV

  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.

12 KOMMENTARER

 1. Denna intervju med författaren Arne Weinz är mycket viktig och jag skulle vilja be er alla att rekommendera den till människor i er omgivning!

  Arne Weinz ger väl underbyggda svar, men en fråga kan han inte svara på.
  Den hittar vi efter 49 minuter i intervjun.

  Svar på denna fråga finns mycket rikligt dokumenterad när det gäller det före detta landet Jugoslavien i följande två böcker:

  https://www.bokus.com/bok/9783981723700/the-lost-hegemon-whom-the-gods-would-destroy/

  https://www.bokus.com/bok/9780745319506/fools-crusade/

 2. Historia är bra och vägledande. Ny blodlinje?
  Vi är på väg några hundra år bakåt i tiden och sedan blir det att rulla upp ärmarna och börja om från början igen…..

 3. Kampen mot den vita familjen är ett uttryck för oligarkernas kamp mot medelklassen. BLMs härjningar drabbade mörkhyade etniciteters småföretag värre än vitas.
  Medelklassens strävsamma folk utgör överallt ett hot mot oligarkins fortsatta dominans. Därför har oligarkin, i mycket hög grad dominerad av brittiska strategers ideer, hela tiden understött alla former av radikalism för att slita sönder samhällen i inre splittring.
  I högsta grad ingår Muslimska brödraskapet som en del av detta, med bla ursprung bland europeiskt frimureri. Den organisationen skapades för att hindra panarabisk sekulär nationalism som hade enat arabvärlden och haft en modern inställning. Och det är INTE så att MB inom sina led har problem att ena sunni och shia bakom kulisserna. Det är en förgrening av frimureriet och dom har en agenda som sammanfaller med NWO men där muslimernas roll är att kriga med anglosaxiska imperiets rivaler.
  Jag tror att de som har, låt oss kalla det allmänborgerliga sympatier, nu får betala ett högt pris för att dom aldrig problematiserat det starka sammanhanget med den anglosaxiskt dominerade oligarkins intensiva undergrävande arbete med att skapa splittring överallt.
  De anglofila instinkterna har förlamat era möjligheter att våga ta i det.
  Och låt er inte luras av att anglosaxiska gräsrötter ständigt trumpetar ut att det är deras symbiotiska partners som styr över dom.
  Om det vore så skulle dom inte ha som enda påtagliga argument attacken mot USS Liberty 1967!
  Där dessutom Usas president var helt med på att anfalla skeppet.
  De nämnda gräsrötterna faller offer för att dom inte kunnat ta makten från sin egen oligarki och skyddar ist passivt den oligarkin.
  Det är kanske därför dom överhuvudtaget får yttra sig.
  Nyligen var det Israels Haifa som skulle bli viktig knutpunkt för Kinas Belt and Road. Usa ingrep och förbjöd Israel. Kina vände sig till Beirut för att placera knutpunkten där.
  Då kom den multipla bombattacken. (För det var flera saker i kombination för att dölja den hemligaste delen).
  Och Israel blir belönat för att göra självmål med dramatiska utspel där dom tar ansvar för sånt. Låt er inte luras. Det sker i fullt samförstånd med imperiet.

 4. Islam är Europas trojanska häst. Målsättningen är att lägga hela Jorden under sig. Jämför med nazisternas tredje rike. Islam ger oss otrogna 3 alternativ. 1. Konvertera och anslut dig till herrefolket. 2. Om inte måste du betala skatt till härskarna. Detta skall göras på ett förutmjukande sätt genom att gå ner på knä och överlämna pengarna. Förnedringsrånen använder samma principer. Att leva på socialhjälp utan att skämmas är också en del av islam. Det är våran skyldighet att försörja dom. 3. Om man vägrar dom två första alternativen återstår avlivning. Islam tillåter också sina anhängare att ljuga om det gynnar islam. Detta är ett vanligt knep för att lura nyttiga idioter att tro att islam är en fredlig religion. Sossarna är sådana idioter som tror att är vi snälla nu så kommer vi bli hyggligt bemötta när islam har tagit över. Många sekulära muslimer vågar inte gå emot klicken av bokstavstroende anhängare. Dom förstår mycket bättre än naiva otrogna hur farliga och fanatiska dessa fundamentalister är. Därför är det knappast några som vågar fördöma terrordåd eller avslöja om något är på gång eftersom hederskulturen kan drabba hela familjen.
  Djävulen kom till Jesus i öknen och lovade honom världsherravälde om han följde honom men Jesus bad honom dra åt helvete. 600 år senare hittade han en nyttig idiot i en grotta i en annan öken. Förklädd till ängelen Gabriel lovade han Muhammed liknande saker, bl.a. sexslavar och annat krigsbyte. Muhammed blev också lovad framgång genom terror mot alla otrogna.

 5. Grafströms agenda tycks vara tydlig. Det är aldrig de girigbukar som vi alla tror som ligger bakom, men bara de andra girigbukarna… Personligen tror jag mer på att girigbukarna är i maskopi och har varit i maskopi väldigt länge. De lever allihop tillsammans på konflikt.

  Vem tror på landets egna elits godhet efter allt de har gjort mot oss?

 6. @Grafström&Martin. Givetvis är alla girigbukar i maskopi eftersom det rör sej om egenintresse, de slåss ju även sinsemellan. Man kan inte bortse från historiska aspekter när det gäller maktfördelning, dvs ekonomi. Inte heller det ekorrhjul som vänster-högertänket som skapats för dissonans. De största filantroperna är de värsta girigbukarna.

 7. Så hur får man disciplin? I min mening handlar det om att läsa moralfilosofi och ledarskapspsykologi, samt att meditera flitigt, d.v.s. böja med att läsa böcker som innehåller sådant som verkligen är viktigt, samt att andas djupt i stillhet och ställa frågor till sig själv och ett högre medvetande.

  Och vad är alternativet? – Det är att fortsätta leva som en obetydlig lort, att dö som en obetydlig lort, med eftermälet av en obetydlig lort, när man istället kan så ett frö i lorten som kan vattnas och bli till en vacker blomma, en nyttig läkande ört eller ett stort kraftigt träd.

 8. Frågan om demografin är viktig. Vi håller på att byta folk. Det svenska folket är avrustat såväl militärt som ideologiskt. Ansvaret för detta ligger främst på socialdemokraterna med sitt långa maktinnehav. Radarparet Ingvar Carlsson / Carl Bildt lyckades lura in oss i EU som är del av den globaliseringsprocess som nu accelererar i skydd av Coronapandemin. Makten utgick från folket och gick till Bryssel som är en relästation för den globala ordning som nu tar över helt.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här