Islamiseringen av Sverige handlar inte om etnicitet utan om värderingar

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 8 augusti 2020
- NewsVoice redaktion
Mikael Willgert, 2020: Foto: SwebbTV
Mikael Willgert, 2020: Foto: SwebbTV
Mikael Willgert, 2020: Foto: SwebbTV

DEBATT. Mikael Willgert samtalar med författaren Arne Weinz om Sveriges demografiska utveckling. Weinz skrev boken ”Perfekt storm” som skildrar ett muslimskt maktövertagande av Sverige år 2027. Han säger att samhällen som har en stor invandring av muslimer förändras kraftigt.

Weinz slår fast att oron för islamifiering inte handlar om etnicitet utan om nya värderingar som inte fungerar med svenska värderingar, vår syn på jämlikhet och demokrati.

Docent Kyösti Tarvainen – som omnämns i videoinslaget – uppger att svenskarna är i minoritet i Sverige inom 40 år med nuvarande invandring. Tarvainen påpekar att majoriteten av invandrarna till Sverige är muslimer medan det i till exempelvis Danmark är 1 av 20 invandrare som är muslim. Dessutom har Danmark bara en åttondel av Sveriges invandring. Det skriver SwebbTV.

Video: SwebbTV


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq