“Inga familjer går säkra i de radikala demokraternas USA”

publicerad 27 augusti 2020
Privat villa på landet i USA. Foto: Ryan Bruce. Licens: Burst.com
Privat villa på landet i USA. Foto: Ryan Bruce. Licens: Burst.com
Privat villa på landet i USA. Foto: Ryan Bruce. Licens: Burst.com

VÄRLDEN. Paret McCloskey blev världskända efter att de beväpnat sig för att försvara sin familj och egendom när en hotfull mobb från den våldsbejakande BLM-rörelsen tagit sig in på en privat väg och ställde sig och skrek slagord vid deras hus. Nu ger de sitt stöd till Donald Trump och konstaterar att demokraterna varken kan eller vill garantera amerikaners säkerhet.

“Oavsett var du bor, så kommer din familj inte vara säker i de radikala demokraternas USA”, konstaterade Patricia McCloskey under ett republikanskt konvent under måndagen.

Patricia och Mark McCloskey är mycket kritiska till att de nu står åtalade för att de i juni riktade sina vapen mot den hotfulla mobben som tågade omkring på grannskapets privata väg och skrek slagord. Samtidigt åtalas ingen av BLM-aktivisterna trots att de skapat stor rädsla och oro i området.

Paret menar att Donald Trump till skillnad från Joe Biden kommer att försvara amerikaners rätt att bära vapen för att försvara sin egendom och sina familjer och att amerikanska bostadsområden kommer bli överösta med brottslighet och laglöshet om Biden skulle vinna.

“Det verkar som att demokraterna inte längre anser att det är polisens jobb att skydda hederliga medborgare från brottslingar, utan snarare att skydda brottslingar från hederliga medborgare”, säger Mark McCloskey.

President Trump har länge påpekat det oacceptabla i att hatfulla och hämndlystna mobbar håller på att slå sönder och vandalisera städer under demokratiskt styre, utan att ansvariga politiker gör något åt det. Här menar sig Trump vilja ta i med hårdhandskarna samtidigt som Joe Biden i första hand fokuserat på att ta avstånd från påstådd systematisk vit makt-rasism inom den amerikanska poliskåren.

Trump har själv gått ut och fördömt åtalet mot paret McCloskey och kallat det för skamligt.

“Marxist-liberalen som ledde mobben till vårt område stod utanför vårt hem och skrek att revolutionen inte kan stoppas. Bara veckor senare vann samme marxistiska aktivist demokraternas nominering för en plats i USA:s representanthus”, förklarar Mark och menar vidare att detta vittnar om vilka odemokratiska krafter som demokraterna har släppt lös i sitt parti, krafter som han menar under alla omständigheter måste bort.

Text: Isac Boman, Nya Dagbladet


Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: McCloskey
Stöd NewsVoice 2024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *