AstraZenecas vaccinstudie på Covid-19 bromsas på grund av allvarliga biverkningar

4

NOTERAT. AstraZeneca har tvingats bromsa utvecklingen av ett coronavaccin efter att allvarliga biverkningar uppstått hos en testperson som utvecklade transverse myilitis, dubbelsidig inflammation av ryggraden, en neurologisk sjukdom där myelinet som skyddar nerverna skadas. Tillståndet kan leda till förlamning.

Ben Swann som följt upp massmediernas respons och konstaterar att många artiklar försöker vända det misslyckade försöket till dess motsats genom att hävda att bromsandet bevisar att AstraZeneca tagit ett seriöst ansvar genom att tillfälligt stoppa försöken och därmed visas att bolaget sätter säkerheten främst.

Vissa massmedier försöker även normalisera riskerna med vaccin med motiveringen att alla vacciner alltid kommer att orsaka “smärta” för vissa personer, enligt olika läkare och forskare som citeras. Dessa “experter” menar att nyttan alltid är större än riskerna och att det därför är okay att acceptera negativa reaktioner.

Ben Swann avslutar sitt inslag med att berömma den svenska coronamodellen som har varit mycket effektiv. Den har inte påtvingat befolkningen en massiv lockdown, stränga karantänsregler, auktoritär social distansering och obligatorisk användning av andningsmasker. Den svenska ekonomin har därför inte kraschat som i andra länder.

I USA vill många institutioner inte lyfta restriktionerna trots att det bevisen framkommit att hårda regleringar inte har en gynnsam effekt för samhället.

Text: Torbjörn Sassersson

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Torbjörn Sassersson red.
Admin
21 september 2020 kl 09:07

RT (20 Sep, 2020): Second AstraZeneca volunteer reportedly suffers rare neurological condition

“Two people have fallen ill during the trials of AstraZeneca’s coronavirus vaccine in the UK, the company’s internal papers revealed, and a source said they had both suffered from the same serious neurological disorder.”

https://www.rt.com/news/501221-astrazeneca-vaccine-neurological-condition/

Ulf ClaréusD
13 september 2020 kl 15:53

Astra Zenica et consortes av Fake Pharmas, kan lika så gott upphöra med sina krumsprång med att ta’ fram ett tjänligt vaccin mot Kronan På Verket, alltså Elitens Totala Maktövertagande av oss, de 99 procenten. Det behövs inte. Allt är en chimär, precis som The War on Terror var det för 19 år sedan.
I länken nedan ger den extremt kunnige och väl påläste James Corbett en 33:36 min lång, god beskrivning av tiden efter 9/11, ingen munter tid precis. Miljoner människor världen över har fötts, vuxit upp och hunnit bli myndiga, men de var aldrig med när det skedde och upplevde inte DEN chocken. Men många andra efterföljande svinaktigheter/kriminella händelser i terrorns namn har de och vi äldre kunnat bevittna, gång på gång därefter. Eliten ger sig inte så enkelt, det har vi heller aldrig trott, men att väldigt många liberaler, socialdemokrater, vänstertyper och miljömuppar ställer upp för de hyperrikaste på klotet, the Banksters, etc och uppträder som Nyttiga Idioter har förvånat många, men torde till stor del kunna förklaras av en livstil som växte fram efter 60-talets Vänstervåg, starkt kryddad av den Fördumningsskola och därefter politiserade universitet som frodas i västerlandet. Plus mycket mer, som jag inte tänker upprepa; som inte minst migration och multikulti.

James Corbett – COVID-911: From Homeland Security to Biosecurity. The Corbett Report Sept 11, 2020
http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=213461

Birgit Sjölander
Birgit Sjölander
Gäst
12 september 2020 kl 12:04

@Marie, märklig att det första man skall göra för att få information från denna sida är att sprider eller betala.
I dessa tider är information livsviktig och därmed borde den vara gratis. För många tjänar pengar på människors okunnighet.
Astra Zenica hemlig höll en liknande adverse effekt av vaccinet i Juni. Där förklarade man att det handlade om multiple sklerosis hos försökspersonen. Vi kan vänta oss med sannolikhet värre saker av även de andra vacciner. Bara faktum att Vaccinationsindustrin går fri om skador uppstår är så suspekt som det kan bara vara. Även om det är svårt att bevisa att ett vaccin har förorsakat ett symptom så är det dock ett incitament att testa sitt produkt så mycket det bara gå innan man kastar det på marknaden, därför borde industrin vara ansvarig för de produkter de producerar.

Marie Andersson
Marie Andersson
Gäst
11 september 2020 kl 21:56

idag avsnitt 3 av 9 i serien ”Vaccines Revealed ”att se gratis och den är uppdaterad med extra intervjuer med
Del Bigtree och Robert Kennedy Jr mfl

https://www.vrevealed.com/referral/
https://vrevealed.com/viewing/

infon om filmserien stoppas på många plattformar så de ber om hjälp för att sprida det vidare

Svara