Ingemar Ljungqvist: Wallenberg och Bonnier måste granskas

publicerad 9 september 2020
- Ingemar Ljungqvist
Ingemar Ljungqvist, feb 2020. Foto: NewsVoice.se

I helgen gick äntligen polischefen Mats Lövfing ut och talade klarspråk om det importerade våldet i Sverige. Det rör sig om minst 40 familjer som tagit sig till Sverige för länge sedan och successivt byggt upp brottssyndikat, där familjen är kärnan i verksamheten.

Text: Ingemar Ljungqvist, Uppsala. Dr Sc  1999 (OIUCM), hälsoredaktör på Almanova.eu | Bild: Ljungqvist. Foto: NewsVoice

Det handlar om verksamhet som ger dem pengar i överflöd oftast grundad på ren kriminell verksamhet. Samma gäller i Uppsala där en del invandrare kom till Sverige för länge sedan och med utgångspunkt i stadsdelen Gottsunda byggt upp ett imperium.

Mats Lövfing var också den chef som förutom klarspråket också visade på en del goda exempel där man faktiskt lyckats vända trenden och ett exempel är Södertälje. Lövfing gav också kritik mot den urusla samordningen mellan olika myndigheter och indirekt mot politikerna som mest tävlat om att lägga fina förslag som ska ge flest röster – inte lösa problematiken.

Mats Lövfing hävdade bestämt att detta är ett samhällsproblem av vidd och lösningen måste bestå av två delar. En humanistisk del där man ger rekryteringsbasen, ungdomarna en chans till ett fullgott liv – utan kriminalitet, samtidigt som polisen, med bistånd av allmänheten besegrar maffian genom att med olika medel rikta sig mot toppen av organisationerna.

ArcanumSkolan 2024

Jag fick detaljerna klart för mig vid möte på Polishuset i Uppsala redan i januari i år. Det presenterades skrämmande ny information, men det är också skrämmande att se mediernas uppvaknanden sedan några dagar. Detta senkomna uppvaknande beror på att de stora media har en agenda där vissa frågor inte får ställas.

Svenskarna utbrända av elektrosmog

Under tisdagen brakade en annan nyhet ut i media, vars ekonomiska och samhälleliga konsekvenser är jämförbara. Det var utredaren Ulrik Lidwall på Försäkringskassan som visade på den nya och ökande sjukskrivningen i Sverige. Det handlar om sjukskrivningar baserade på diagnosen utbrändhet.

För mig som haft stadiga kontakter och lyssnat till Örjan Hallberg, Kalle Hellberg, Olle Johansson, Mona Nilsson  och Lennart Hardell plus massor med patienter så har vi en förklaring till fenomenet. Majoriteten av de som får diagnosen utbrändhet borde undersökas med avseende på elöverkänslighet. Då skulle man säkerligen få en mer adekvat benämning på sjukdomen samtidigt som den förklarar orsaken. Eftersom den diagnosen inte får skrivas ut så lurar man alla andra utom de som skriver ut psykofarmaka. De tjänar stora pengar  på detta medan den sjuke riskerar att få tilläggsdiagnosen läkemedelsskadad så till vida att det inte är opiumbaserade läkemedel. Då kan ödet bli ännu värre.

Försäkringskassan: “Skicka mig gärna material”

När jag ringer upp Ulrik Lidwall på Försäkringskassan undrar jag om han i utredningen ställer frågan om detta kan bero på elöverkänlighet dvs påverkan av de artificiella fälten från 3G och 4G, så var det utanför hans direkta kompetens. Han hade inte med den frågeställningen, men han är öppen för att ta med den i den fortlöpande uppföljningen av undersökningen. “Skicka mig gärna material”, säger han per telefon. Lindwall är också en tjänsteman som delar uppfattningen, med mig, att hans förra regeringspartner försäkringsministern Annika Strandhäll var både ambitiös och kunnig.

Innan Bubblan Brister

Därför är det ju också förståeligt att media glömmer frågan om den verkliga orsaken till de ökande sjuktalen. Allra bäst beskriven finns den i framlidne Örjan Hallbergs bok “Innan bubblan brister” Han visade att redan vid starten av FM-bandet (radio) och TV på sent 1950-tal att det skedde en liten ohälsoknyck på dödstatistiken i Sverige. Sedan har Lennart Hardell med flera fyllt på och näst intill övertydligt visat att införandet av 4G fick kurvorna för bland annat sköldkörtelcancer och malignt melanom att göra abrupta hopp uppåt.

Svenska maffiaklaner

Här kommer den andra maffian in i bilden och det är de verkliga styrande krafterna i vårt land för bakom 3G, 4G och 5G finns telekomgiganten Ericsson. Bakom dem står som doldisar Wallenberg-klanen och att massmedia håller tyst ska man nog tacka en annan familjeklan i Sverige för: Bonnier-klanen. Enligt författaren Nikola Majstrovic dominerar och styr familjen Bonnier bort emot 80 procent av vad som får sägas och tryckas i svenska medier. Det är också en osynlig hand som skickar fram de av ovan korrumperade (stora anslag) forskarna Maria Feychting och Anders Ahlbom från Karolinska, när det gäller att blåljuga för politikerna om att elöverkänslighet är blott ett hjärnspöke.


Att sedan både Wallenberg och Bonniers går i armkrok med Rockefeller och Soros och ställer upp med JAS-plan i de krig i Mellanöstern som ger upphov till misär och flyktingströmmar (Soros) visar att det finns ett visst samband mellan manschettmaffian och den importerade.


Utan sanning, ingen förbättring

Mats Löfving har åtminstone tagit bladet ur munnen och beskrivit sanningen. Nu hoppas vi bara att Försäkringskassans Ulrik Lidwall ska få sina överordnade att även de tala sanning om ett av det absolut värsta miljöproblem vi har i vårt land, elektrosmog. Kan vi få bubblan brista också i detta ärende eller ska maffian fortsatt tvinga i oss lögnerna?

Text: Ingemar Ljungqvist.  Dr Sc  1999 (OIUCM) hälsoredaktör på Almanova.eu

Relaterat

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq