Dr Ralph Baric – Arkitekten bakom coronavirusets förmåga att fästa vid mänskliga celler

Publicerad

Författare

Ämne


Interview With InDoctorNation’s Dr. David Martin – ISE.media

VETENSKAP & DEBATT. Dokumentation bevisar att det finns forskning sedan minst 20 år på att få coronavirus att lättare fästa vid mänskliga celler. Forskningen stöds av Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), amerikanska armén och hälsoinstitut med syftet att utveckla både defensiva och offensiva tillämpningar såsom vaccin och biologiska vapen.

För att spela upp videon klicka: “Close & Play” i bilden ovan.

Text: Torbjörn Sassersson | Intervju: Ben Swann, ISE Media | Reservation: Denna artikel anklagar inte Ralph Baric för att utveckla biovapen. Barics forskning kan dock missbrukas.

Dr David Martin säger att det finns tydliga bevis för att DARPA i samarbete med US Army och amerikanska National Institute of Health finansierat forskning på flera universitet med avsikten att slå samman strängar från två olika Sars coronavirus för att öka den sjukdomsalstrande effekten till en ny form av coronavirus. Forskningen ska bla ha utförts under perioden 2005-2013.

Dr Ralph Baric: Foto: UNC Gillings School of Global Public Health
Dr Ralph Baric: Pressfoto: UNC Gillings School of Global Public Health

Arkitekten Ralph Baric

Forskningen har en central figur, en viss professor Ralph Baric som sökt finansiering och i sina ansökningshandlingar beskriver forskning på superpatogener, olika former av coronavirus. Dessa nya virus utvecklades också i laboratorier, säger David Martin.

Han antyder misstänkta samband mellan forskningsprojekt och epidemier som tex MERS-epidemin i Mellanöstern. MERS som står för Middle East Respiratory Syndrome (MERS-CoV) är ett virus som initialt, precis som Covid-19, också kallades för ett “nytt coronavirus” (nCoV, novel Corona Virus). Den 9 september 2013 bad den saudiska regeringen gamla och kroniskt sjuka muslimer att undvika högtiden hajj samma år och landet släppte endast in ett begränsat antal personer i landet.

Historiken runt virustypen SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome) går tillbaka lång tid och Ben Swann nämner en etisk debatt inom forskningssamhället runt år 2002-2003 som handlade om lämpligheten att få SARS att bättre fästa vid mänskliga celler.

Nature: Engineered bat virus stirs debate over risky research 

PubMed: Behind the Mask: How the World Survived SARS, the First Epidemic of the 21st Century (om SARS-utbrottet 2003)

David Martin tillägger att Ralph Baric innan de tidiga coronautbrotten forskade på coronavirusets förmåga att via receptorer fästa på människoceller. Han säger även att vi måste fundera på riskerna med att laboratorieproducerade virus, baserade på forskning på virus från fladdermöss, kan “läcka” ut i naturen och därifrån tillbaka till den mänskliga populationen.

David Martin säger att coronavirus historiskt är ett virus som primärt angriper hjärt- och kärlsystemet i kroppen snarare än lungorna. Han menar att experimenterandet på coronavirus ökat i omfattning genom åren allt medan ständigt nya coronavirusutbrott uppstår i världen.

Text: Torbjörn Sassersson

RelateratMer läsning

Dr. Robert Malone, March 26, 2022. Photo: Bright Light News

Dr. Robert Malone: Engaging the Military into the Global Vaccination Agenda has been a...

2
Mikael Cromsjo founder of Vaken.se interviewed Dr. Robert Malone during a medical conference in Stockholm on January 21-22 arranged by the Swedish medical association...
Annalena Baerbock. Foto: Olaf Kosinsky. Licens: CC BY-SA 3.0

Tysklands utrikesminister Annalena Baerbock: Tyskland är i krig med Ryssland

3
KRIG. Annalena Baerbock från Tysklands miljöparti sa under en debatt i Europarådets (PACE) parlamentariska församling på tisdagen att: "...den viktigaste och avgörande delen är...
Jack Barsky - Foto: BuzzFeedBlue

Book review of “Deep Undercover” by Jack Barsky former KGB spy

0
Deep Undercover: My Secret Life and Tangled Allegiances as a KGB Spy in America is the autobiography of "Jack Barsky," an East German star...
Linda Karlström och Malin Olofsson (th). Foto: SVT Play

Regeringen inför rätta för karaktärsmord på vaccinkritiker – Blev uthängd i SVT Vaccinkrigarna

29
2020 utsågs Linda Karlström till Årets idrottstränare i byn Kronoby i Finland. Nio månader senare stämde hon svenska staten för förtal efter att ofrivilligt...
Taiwans militär. Foto: Cèhuà: Huī xióng shèyǐng. Licens: Public Domain

USA med en utarmad militärmakt klarar knappast ett krig mot Kina om Taiwan

8
KRIG. Kommer ett krig att bryta ut över Taiwan? Vilken part är mest redo för en konflikt, USA, Kina eller Taiwan? En studie säger...
Ghislaine Maxwell och Jeffrey Epstein

Ghislaine Maxwell tror att Jeffrey Epstein mördades

2
Briahna Joy Gray och Robby Soave från The Hill TV diskuterar Ghislaine Maxwells första TV-intervju som hon gav från fängelset i Florida. Maxwell ger...
Bosse Johnsson och Ulf Kristersson. Foton: Bosse Johnsson och Regeringen. Montage: NewsVoice

Debatt: Ulf Kristersson ljuger – Vi har aldrig fått rösta om NATO

16
DEBATT. Bosse Johnsson som är grundaren av partiet Enade Sverige påpekar att moderaten och statsminister Ulf Kristersson inte låter det svenska folket rösta i...
Foto: Gstockstudio. Licens: Elements.envato.com

Psykiatriska störningar och den rationella ondskan

9
ANALYS. Ämnet ondska går alldeles utmärkt att tala om hur länge som helst till exempel utifrån ett strikt psykodynamiskt perspektiv. Tidiga störningar karaktäriserats av...
Torbjörn Sassersson red.
Torbjörn Sassersson red.http://www.sasser.net/
Torbjörn Sassersson är redaktör på NewsVoice.se. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995 och har i övrigt en bakgrund inom webb-PR, IT och kommunikation.

6 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

6 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Rolf Löfgren
Rolf Löfgren
Gäst
5 september 2020 kl 23:33

Läkartidningen skriver:
“Region Östergötland har granskat samtliga dödsfall som avlidit i hemmet eller på särskilt boende med bekräftad covid-19. Journaler från 122 personer har granskats.
111 av de avlidna utanför sjukhus hade omfattande samsjuklighet och 11 måttlig samsjuklighet. Hälften var 88 år eller äldre.”

Alltså 100% av personer som rapporterats döda i covid-19, var mer eller mindre allvarligt sjuka före corona. Detta ger mycket allvarliga signaler, hur trovärdiga är våra regioner och myndigheter egentligen.

Det verkar som corona drabbar personer med metabola sjukdomar särskilt hårt.

https://lakartidningen.se/aktuellt/nyheter/2020/08/covid-19-oftast-inte-ensam-orsak-vid-dodsfall-bland-aldre/

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
5 september 2020 kl 10:15

Artikeln framhåller att DARPA varit involverat i att manipulera Corona-virus.

DARPA är ett forskningsinstitut som sorterar under försvarsdepartementet i USA.
“The Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) is a research and development agency of the United States Department of Defense responsible for the development of emerging technologies for use by the military.”
(Wikipedia)

Här är lite andra produkter som DARPA varit med att ta fram:
https://www.youtube.com/watch?v=JGNopwFcz3A

Så snart kanske inte människor som säljer sig som soldater till de som vill införa en världsdiktatur behövs längre.

Och många andra tjänstehjon i de ondas tjänst kommer förmodligen att bli överflödiga.

Varför skulle de exempelvis behöva ljugande journalister och orättvist dömande domare när de har uppnått full kontroll…?

Och ändå bidrar så många nu till att införa världsdiktaturen…

Birgit Sjölander
Birgit Sjölander
Gäst
4 september 2020 kl 17:50

Tack Agneta mycket bra frågeställningar!!

Agneta Norlin
Agneta Norlin
Gäst
4 september 2020 kl 16:39

Det är något som inte stämmer i resonemangen kring virus och smittspridning. Inte har vi någon pandemi när så få verkligen blir sjuka av jordens befolkning. Om det handlade om smitta och spridning borde det inte vara mer jämnt fördelat över jorden? Varför drabbas bara vissa områden? Och hur kan virus sprida sig mellan organismer när man inte ens klarar av att isolera ett virus i lab? Mig veterligen har man inte isolerat ett Corona virus och inget annat heller tror jag. Virus har inget eget liv kan bara existera i en cell. Man har aldrig sett ett helt virusgenom bara en del, för att få fram hela genomet använder man datormodeller. De försök som gjordes i början av 1900-talet med att smitta friska med sekret från sjuka individer lyckades inte. Har läst att det gjorts över 150 såna studier. Utan att man kunnat bevisa att smitta kan överföras mellan människor och göra andra sjuka. Här är en sån studie utförd i samband med spanska sjukan: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1951634/?page=7 (s 171 PHR 73 no 2 s 171) Tycker det är anmärkningsvärt att vi inte har någon debatt om virus hypotesen samtidigt som den verkar vara så dåligt vetenskapligt belagd. När man tänker rätt på saken är det mer logiskt att det förhåller sig med virus som med bakterier dvs att de redan finns i oss och aktiveras i samband med att vi blir “sjuka” och då har en “städande” funktion. För att förklara att vissa blir sjuka utan att ha haft kontakt med någon annan som är sjuk måste man ta till förklaringar som den att asymtomatiska kan smitta. PCR testerna kan inte detektera något virus de hittar en bit genetiskt material bara. De skulle inte användas som diagnosverktyg enligt dess skapare Kary Mullis men nu gör man just det och får en epidemi med “fall” dvs positiva test inte sjuka. PCR testen är kända för att ge stora både positiva och negativa fel svar, så mycket som 80% fel svar. Hur kan man förlita sig på något så otillförlitligt undrar jag? Och ingen debatt har vi om det heller!! Varför förbjöd WHO eller i alla fall avrådde från obducering av covid fallen?? Här påstår man att vi har att göra med ett “nytt” farligt (dödligt?) virus och så vill man inte ta reda på allt man kan om det?! Hur tänker man då? Eller vill man inte att sanningen ska komma… Read more »

Ingvar Kullberg
Reply to  Agneta Norlin
4 september 2020 kl 23:00

(Citat) “Läste att några patologer i några Europeiska länder i alla fall obducerat döda i covid 19 ..” (slut citat). Kolla nyhetsklippet från TVNyheterna:

Coronaobduktioner förbryllar läkare: ”Hittar inga tecken på virusinfektion i organen”

från patologen i Lund där Elisabet Englund intervjuas. Inslaget är väldigt bra analyserat på videokanalen Zakleo Se Bumbar i några av hans videor. Bl a,

Överdrivna dödssiffror

Tack Agneta Norlin för en utförlig och intressant artikel!

Agneta Norlin
Agneta Norlin
Gäst
Reply to  Ingvar Kullberg
6 september 2020 kl 16:58

Tack Ingvar för bra källor!

Har försökt hitta mer om testerna PCR testet och antikroppstestet och mer fakta kring det här med virus som ORSAK till sjukdomar. Här ett citat från Kary Mullis PCR testets skapare som jag tycker är tänkvärt. Han hade forskat på virus, HIV närmare bestämt i 30 år. ”Human beings are full of retroviruses,” han sa, “We don’t know if it is hundreds or thousands or hundreds of thousands. We’ve only recently started to look for them. But they’ve never killed anybody before. People have always survived retroviruses.”

Jag tror man kan säga detsamma om corona virus de är ju förkylningsvirus och inte kända för att vara dödliga. Vi är förmodligen fulla av virus alla möjliga sorter och skulle de vara dödliga hade vi varit utraderad som art för länge sen. Här en länk till stället jag hittade citatet där fanns mer intressant att läsa bland kommentarerna. https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/hwb3b1/kary_mullis_inventor_of_the_pcr_test_died_of/

Jag tycker det är extremt viktigt att det reds ut det här med virus och deras eventuella förmåga att orsaka sjukdom och att kunna “smitta” mellan människor. Eftersom det är det som används som argument för att förändra världen nu till en mer ofri värld för oss individer. Vi måste begära att verklig vetenskap görs för att utreda detta eftersom mycket av det man kan observera inte rimmar med virushypotesen.