Lars Bern om likheten mellan globalister och kriminella gäng

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 2 september 2020
- NewsVoice redaktion
Lars Bern, 10 dec 2019, Hedemoratäppan, Sthlm. Foto: T. Sassersson, NewsVoice.se

https://www.youtube.com/watch?v=4BmZuQKTf60

”De gängkriminella använder hot om våld för att styra sin omgivning, dvs. rädsla. På liknande sätt används rädsla av de globalistiska och liberala makterna med allt från klimathot till hot om pandemier. I båda fallen handlar det om att tvinga människor att följa sina egna uppsatta regler. I båda fallen handlar det om att tjäna pengar med hjälp av att skrämma människor.” – SwebbTV


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq