Trump: Jag ärvde Anthony Fauci – Ofta utesluten från Vita Husets coronamöten

5
Fd president George W. Bush och dr. Anthony Fauci, 2005. Foto: White House Photo Office. Licens: Public Domain
Fd president George W. Bush och dr. Anthony Fauci, 2005. Foto: White House Photo Office. Licens: Public Domain

NOTERAT. President Trump ifrågasatte i slutet på augusti värdet av Anthony Fauci i Vita husets arbete med coronakrisen. Han sa i en intervju med Fox News att han “ärvde” Fauci som redan fanns på plats i ett “enormt maskineri”.

Trump sa i en intervju med Laura Ingraham att han håller med Fauci på många punkter, men att han även ifrågasätter Faucis påståenden och då frågar honom vad han egentligen baserar sina uttalanden på. Samtidigt beklagar sig Trump över Fauci.

“Jag ärvde honom. Han var här. Han var en del av denna enorma maskin.”

Mer exakt sa Trump:

“I just, I get along with him, but every once in a while he’ll come up with one that I say, ‘Where did that come from?’ I inherited him. He was here. He was part of this huge piece of [the] machine.”

Trump har upprepade gånger undergrävt och kritiserat Fauci, skriver The Hill, en amerikansk nyhetstidning baserad i Washington. Förra månaden retweetade Trump ett meddelande om att Fauci har vilselett den amerikanska allmänheten i många frågor, i synnerhet när Fauci avfärdade hydroxiklorokin och samtidigt kallade Remdesivir för den nya guldstandarden.

Trump får stöd av andra tjänstemän i Vita husets, som tex handelsrådgivaren Peter Navarro, som offentligt har angripit Fauci.

Fauci har tidigare varit en av de mest framträdande personerna i arbetsgruppen för coronavirus i Vita huset, men han har till stor del uteslutits från de senaste offentliga mötena om pandemifrågor i Vita huset.

Text: NewsVoice

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
21 september 2020 kl 17:45

George W. Bush är – precis som den särdeles korrupta människa som avlade honom, George Herbert Walker Bush, var – medlem i den ytterst elitistiska eugeneiska klubben Skull & Bones.
https://en.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones

Det är, enligt vad jag har kunnat utröna, en av alla dessa jesuit-styrda elitistiska organisationer, som i synnerhet i USA, fångar upp begåvade unga personer med syftet att köpa deras själ, för att utnyttja dem i det ondas tjänst.

Alla dessa amerikanska elit-student-organisationer med namn från det gammal-grekiska alfabetet bör vi se upp med!

Och här är en av alla dessa destruktiva dödskults-organisationer i USA, som likt organisationen, Skull & Bones, genom sin materiella rikedom och alla löften om karriär och inflytande, förför människor till ondskans domäner:
https://en.wikipedia.org/wiki/Phi_Kappa_Sigma

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
21 september 2020 kl 19:00
åke Södergren
åke Södergren
Gäst
Reply to  Hans Dahl
23 september 2020 kl 08:53

Och kusligt är att Orwellia är enbart en generation bort!!

Anders Wiman
Gäst
21 september 2020 kl 15:24

Förvånar mig att han är kvar. Det är väl bara för att AMA (American Medical Association) sks hållas i kort
koppel och inte börja sprattla. De har väldigt mycket pengar.

Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
Reply to  Anders Wiman
22 september 2020 kl 17:32

Kanske det, men se vad som hänt många andra figurer i trumpadmin. De visas upp i media, därmed blir de lätt igenkända, sedan faller “bilan”. Man håller sina fiender nära för att finna ut deras kontaktvägar. Det är ett asymmetriskt krig nu och då får man vara sparsam med ammo!