Ung läkare ifrågasätter coronakrisen och Covid-19-vacciner

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 14 september 2020
- NewsVoice redaktion
Dr Leland Stillman, 12 sep 2020. Foto: LifeSiteNews
Dr Leland Stillman, 12 sep 2020. Foto: LifeSiteNews
Dr Leland Stillman, 12 sep 2020. Foto: LifeSiteNews

Dr Leland Stillman (MD) ifrågasätter den bild som politiker och media målar upp av coronakrisen. Han är även starkt kritisk till läkemedelsindustrins försök att kapitalisera på rädslan för coronavirus.

Läkaren påpekar att de flesta som dör av Covid-19 förmodligen har dragit på sig andra allvarliga sjukdomar pga av deras egna livsstilsval, vilket lett ill att de inte klarat av influensan Covid-19. Dessa olyckliga dödsfall – en minoritet – utnyttjas sedan för att försöka påtvinga majoriteten av befolkningen obligatoriska experimentella vacciner från företag som därtill undslipper allt ansvar för vaccinskador, resonerar Stillman.

Den unga läkaren är övertygad om att det handlar om pengar och att läkemedelsindustrin fått för mycket makt att påverka medicinsk politik och medicinska beslut som påverkar hela länder.

Text: NewVoice

Källa: LifeSiteNews, som finns på YouTube och webben


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq