Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Amerikansk läkare: “Coronavaccin helt meningslöst”

uppdaterad Idag 21:35 publicerad 14 oktober 2020
Influensavaccin - Foto: LuAnn Hunt, CC0 Creative Commons
Influensavaccin

Brian Tyson i Kalifornien är ännu en läkare i raden som framgångsrikt behandlat patienter med en medicinsk behandling baserad på hydroxiklorokin. I dagsläget klargör han att man botat hela 1700 patienter med covid-19-diagnoser och menar att 80 procent av dem som dött av coronaviruset hade kunnat räddas med behandlingsmetoden. Eftersom dödligheten därtill är mycket låg menar han att ett vaccin är helt meningslöst.

Text: Isak Boman, Nya Dagbladet

“Om du tar genomsnittet under de senaste tre åren så har vi mellan 20,000 och 30,000 fall, förmodligen högre än vad vi hade sett annars under ett typiskt år. Så ja, coronaviruset har haft viss påverkan, men det handlar inte i närheten om 200,000 fall som det påstås”, förklarar den amerikanske läkaren i en intervju med One America News.

Han berättar vidare att sjukhus och läkare fått ekonomiska incitament för att registrera dödsfall som att de hade orsakats av coronavirus, även om den egentliga dödsorsaken var en annan. Detta eftersom patienter som diagnosticerats avlidna i covid-19 givit det mer ekonomiska medel till sjukhus än om dödsorsaken fastställts som någonting annat.

“Så någon kommer in i sjukhuset och är smittad med coronaviruset, men dör av exempelvis en hjärtattack eller en stroke så registrerades dessa dödsfall ändå bland de där 200,000 coronadödsfallen.”

Tyson är också helt övertygad om att hydroxiklorokinbaserad behandling kan rädda många liv och att det är ett läkemedel som borde användas i mycket stor skala för att bekämpa viruset.

“Vi har gjort det här sedan i mars, vi har testat över 16 000 människor, vi har haft över 1700 bekräftade smittofall som vi har behandlat”, klargör Tyson.

Ordinationen till patienterna har vid sidan av hydroxiklorokin bestått av zink och av de 1700 patienterna så menar han att man inte haft ett enda dödsfall och blott en patient har behövt intensivvård.

“Inga dödsfall alls”, understryker han.

“Vi hade inget val. Vi hade sjuka patienter, vad har vi för behandlingsmetoder, vad var alternativen? Svaret var att vi inte hade några alternativ”, förklarar Tyson på frågan varför man till skillnad från många andra läkare började använda hydroxiklorokin för att behandla covid-19-patienter.

Läs hela artikeln i Nya Dagbladet

Text: Isak Boman, Nya Dagbladet


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq