Anders Tegnell, Johan Giesecke, Björn Olsen tror inte på en andra coronavåg

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 oktober 2020
- NewsVoice redaktion
Anders Tegnell på Folkhälsomyndigheten.se - Pressfoto
Anders Tegnell på Folkhälsomyndigheten.se - Pressfoto
Bild: Anders Tegnell på Folkhälsomyndigheten.se – Pressfoto

NOTERAT. Medan massmedier sprider fruktan i världen – ofta med ett politiskt eller auktoritärt språk – om en andra coronavåg, står tre ledande svenska smittskyddexpeter eniga: det blir knappast en andra våg, trots att fler av fall av Covid-19 uppmärksammats.

Forskare på KTH har studerat avloppsvatten från tre reningsverk i Stockholmsregionen och funnit att coronaviruset är på väg mot de högsta nivåerna sedan i våras, men statsepidemiolog Anders Tegnell anser inte att det är en indikation på en andra våg av Covid-19, skriver SVT, som tillägger:

“Han tror att Sverige, trots ökningen i Stockholm, kan klara sig från en andra våg.”

“Att kalla det en andra våg är att ta i alldeles för mycket. Men det är ett tecken på det vi har sett under några veckor nu att det ökar”, säger Tegnell till DN.

Daily new confirmed COVID-19 cases, up to Oct 2, 2020, Sweden. Source: World of Data

Samtidigt säger tidigare statsepidemiolog Johan Giesecke till Aftonbladet: “Jag tror inte på någon stor andra våg i höst”. Även Björn Olsen, professor i infektionssjukdomar säger i Expressen: “Det har vi sagt länge, att det inte blir någon”.

Text: NewsVoice

Bild: Johan Giesecke (läkare och rådgivare för WHO), 22 mars 2020. Foto: SVT
Bild: Johan Giesecke (läkare och rådgivare för WHO), 22 mars 2020. Foto: SVT


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Här ytterligare avslöjanden om denna Plandemi operation Covid-19 en Tysk läkare vid namn Dr. Reiner Fuellmich som beskriver och berättar om det nätverk som undersöker detta bedrägeri ja de kallar det för världshistoriens största bedrägeri mot mänskligheten.

  Denna video måste ses om ni är äkta sanningssökare –
  https://www.youtube.com/watch?v=kr04gHbP5MQ

 • Tråkigt att NV fortsätter sprida denna teater? Denna påverkansoperation utan att stanna till och tänka efter vad är det de sysslar med dessa “experter”. TEATER är vad det är då tror jag att NV och Torbjörn förstår vad det är ni sprider, ja sprider exakt som MSM gör sprider propaganda för denna påverkansoperation.
  Risken är väl att denna kommentar inte tas in, liksom andra kommentarer jag skrivit om detta.

  Går det verkligen att sprida denna teater att fullt friska människor är bärare av ett dödligt virus, som kan döda friska människor som dödar gamla på våra äldreboenden? NV har gått med på att detta stämmer, att detta är verkligheten och ingen påverkansoperation eller teater? Se videon och berätta för mig vad NV är kritiska mot i detta inslag?

  https://www.youtube.com/watch?v=2dHQ84Ltuvo&feature=em-lsp

  • https://youtu.be/kr04gHbP5MQ
   Video från armstrong economics om class action mot de giganter, som drivit på denna skräckteater och skadat mer än nyttat stora grupper av folket. Class actions vore ett lagrum som verkligen borde passa Sverige.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *